TV Center

Dinosaur

کلا هر چیزی که درباره فضاست و به نوعی به آن ربط دارد را باید دید،همه چیز فضاست و فضا همه چیز است.هوایی را که تنفس می کنیم،خاکی را که لمس می کنیم،آبی را که می نوشیم و محیطی را که نظاره گرش هستیم انعکاسی از چرخش بی پایان هستی است،که تمام تار و پود ما را فرا گرفته،جسم همیشه است در ناتوانی و محدودیت،اما ذهن رهاست و همیشه در جستجوی ناشناخته ها خواهد بود.

منظورت چه سریالیه که یه قسمتش و دیدی ؟
راجببود solar opposites.پرسیدم درحد ریک و مورتی هم هست یا نه؟ و کسی تا حالا دیدتش که یه نظری بده(چون کارگردان جفتشون یکی بوده و فصل جدید هردوشون داره میاد که مال سولارهمین یک ماه دیگه منتشر میشه).که دوستمون گفت درحد ریک نیست دقیقا ولی به همون اندازه سمیه :D منم یه قسمتش رو دیدم و نظرم دوستمون رو تایید کردم :D . شما هم اگه دنبال یه سریال جذاب و سرگرم کننده هستید حتما برید سراغش یاسر جان

دقیقا برعکسِ ریک اند مورتی که زمینی ها هر قسمت میرن یک گوشه از فضا،
سولار آپوزیتز فضایی ها اومدن زمین و ساکن شدن
اصلا به این موضوع دقت نکرده بودم=D>
نه جدا دمت گرم. اگه کپی رایت نداره حرفت با اجازت منم اگه خواستم فرق ریک و مورتی با سولار آپوزیتز رو بگم ، از این جملت استفاده کنم.خیلی شیوا و سرراست بود:D
نیگا ولی جدی جدی من عاشق بیان نکات این چنینی هستم.آدم بعضی وقتا با این که یه چیزایی جلوش چشمش هستن ولی یا نمیبینتشون یا نمیتونه درست توصیفشون کنه.
anyway ... دمت گرم. شبم رو ساختی با این توضیحت;))8->

• Like
Reactions: ar-15
ببینیم بوید جدید چی‌کار می‌کنه.

این سری دیگه کاراکتر اسمش بوید نیست . بازیگرش بویده :)) . البته کلا بازیگر خوبیه و قبلا تو لوگان و سندمن رول منفی رو خوب بازی کرد . اما کار سختی داره چون در هر حال با کاراکتر جذاب بوید کرادر و بازی عالی والتون گاگینز مقایسه میشه

دارم The Last Man on Earth رو می بینم...سوای ازینکه خیلی خوب و خنده داره از یه چیزی واقعا اذیت میشم!
سریال بین 2015 و 2018 پخش شده و داستان درمورد بازمانده های یه بیماری همه گیر که تقریبا بیشتر جمعیت دنیا رو کشته هست.
سال شیوع بیماری تو سریال 2020 ـه :| :| :| :| :| :| :|

آقا بعد از تموم شدن silo و from مدتیه بدون سریال موندم، قبلش هم love & death رو دیدم که مینی سریال خوبی بود. سریال خوب برای شروع چی معرفی میکنید؟ west world رو ندیدم هنوز، چطوره؟

• Like
Reactions: TeTration
آقا بعد از تموم شدن silo و from مدتیه بدون سریال موندم، قبلش هم love & death رو دیدم که مینی سریال خوبی بود. سریال خوب برای شروع چی معرفی میکنید؟ west world رو ندیدم هنوز، چطوره؟
فصل اول خیلی قویه، فصل دوم به بعد میره تو دیوار :D آخرم کنسل میشه
expanse باحاله یه نگاهی بهش بنداز ببین خوشت میاد

با توجه به سلیقه ت باید از اینا خوشت بیاد اگر ندیدی حتما ببین
leftovers
dark
lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or