bayern_vahid
Loyal Member
deaD CITY رو دیدم کیفیتش بد نیست وارد شدن نیویورک به دنیاش جالب بودذخایر آب جهان در خطره . از بس که دارن آب می بندن به این سری
deaD CITY رو دیدم کیفیتش بد نیست وارد شدن نیویورک به دنیاش جالب بودذخایر آب جهان در خطره . از بس که دارن آب می بندن به این سری
فصل اول سریال مانی هیست چقدر ضعف فیلمنامه افتضاحی داره! لااقل ده مورد رو پیدا کردم ولی شاهکارش اونجا بود که
طرف رو آوردن پیش پلیس چهره نگاری کنه بعد چهره نگاری پلیسی که طراحی چهره کرده از طرف میپرسه همینه طرف میگه اره. بعد پرفوسور از پشت بیسیم تهدید میکنه طرف رو که خانوادت گروگانه پاک کن طرف هم پاک میکنه بعد همه افسوس میخورن. حالا این وسط شما بگید اون پلیسی که دو ساعت نشسته بود چهره نگاری کرد خیار تشریف داشت؟ یادش نموند که چی طراحی کرده بود که دوباره طراحی کنه؟
یه دوستی هم سریال همه ما مرده ایم رو اینجا معرفی کرد که به نظرم سریالی با فیلمنامه قوی هست جدای بحث زامبی محور و تین ایجر محورش.
اره قبول دارم نه همشو میبینم اولین سریال اسپانیایی هست که میبینم. نه قبول دارم خب سطح سینمای اسپانیا در حد بالا نیست که ازش توقع بالا داشت. الان فصل دومش رو میبینم و خوب داره جلو میره. succession رو ندیدم بعد این سریال میرم سراغش بعدش سریال موش رو.ولی سینمای کره چقدر پیشرفت کرده منی که از جومونگ و یانگوم فرار کردم با دیدن همین "همه ما مرده ایم" و "بازی مرکب" و یکی دو تا فیلم سینماییش دارم جذبش میشم.ببین به نظرم اگه با فصل اول حال نمیکنی یا فکر میکنی افتضاحه نبین چون بهترین فصلاش ۱,۲,۳ هستش ولی در مجموع از نظر منطقی بودن و معقول بودن توقع خودتو بیار پایین ، سریال سرگرمکننده و خوبیه ولی توقع اون اساس منطق breaking bad یا succession نداشته باش ازش و همینطور که سریال وجود داره و جلو میره قبولش کن
آره succession حتما ببین هم لذت بخش هم به آدم یک چیزی اضافه میکنه.اره قبول دارم نه همشو میبینم اولین سریال اسپانیایی هست که میبینم. نه قبول دارم خب سطح سینمای اسپانیا در حد بالا نیست که ازش توقع بالا داشت. الان فصل دومش رو میبینم و خوب داره جلو میره. succession رو ندیدم بعد این سریال میرم سراغش بعدش سریال موش رو.ولی سینمای کره چقدر پیشرفت کرده منی که از جومونگ و یانگوم فرار کردم با دیدن همین "همه ما مرده ایم" و "بازی مرکب" و یکی دو تا فیلم سینماییش دارم جذبش میشم.
the boys تینیجری....تیزر تریلر Gen V اسپین آف The Boys:
watch?v=mmkLMXN_lpI