TV Center

‏‎درود
اقا RottenTomatoes فهرستی چشمگیر از 25 تا از بهترین سریال های تاریخ رو به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد عرضه خودش منتشر کرده
گفتم بزارم بلکه به کارتون بیاد

1-Breaking Bad
2-The Sopranos
3-The Wire
4-Mad Men
5- Succession
6-The Leftovers
7-Game Of Thrones
8-Twin Peaks: The Return
9-Lost
10-Six Feet Under
11-Fleabag
12-Ted Lasso
13-Better Call Saul
14-Bojack Horseman
15-Curb Your Enthusiasm
16-Atlanta
17-Stranger Things
18-The Marvelous Mrs. Maisel
19-The Office
20-The West Thing
21-The Americans
22-Parks And Recreation
23-Arrested Development
24-Watchmen
25-Chernobyl

فصل اول سریال مانی هیست چقدر ضعف فیلمنامه افتضاحی داره! لااقل ده مورد رو پیدا کردم ولی شاهکارش اونجا بود که
طرف رو آوردن پیش پلیس چهره نگاری کنه بعد چهره نگاری پلیسی که طراحی چهره کرده از طرف میپرسه همینه طرف میگه اره. بعد پرفوسور از پشت بیسیم تهدید میکنه طرف رو که خانوادت گروگانه پاک کن طرف هم پاک میکنه بعد همه افسوس میخورن. حالا این وسط شما بگید اون پلیسی که دو ساعت نشسته بود چهره نگاری کرد خیار تشریف داشت؟ یادش نموند که چی طراحی کرده بود که دوباره طراحی کنه؟

یه دوستی هم سریال همه ما مرده ایم رو اینجا معرفی کرد که‌ به نظرم سریالی با فیلمنامه قوی هست جدای بحث زامبی محور و تین ایجر محورش.
ببین به نظرم اگه با فصل اول حال نمیکنی یا فکر میکنی افتضاحه نبین چون بهترین فصلاش ۱,۲,۳ هستش ولی در مجموع از نظر منطقی بودن و معقول بودن توقع خودتو بیار پایین ، سریال سرگرم‌کننده و خوبیه ولی توقع اون اساس منطق breaking bad یا succession نداشته باش ازش و همینطور که سریال وجود داره و جلو میره قبولش کن

ببین به نظرم اگه با فصل اول حال نمیکنی یا فکر میکنی افتضاحه نبین چون بهترین فصلاش ۱,۲,۳ هستش ولی در مجموع از نظر منطقی بودن و معقول بودن توقع خودتو بیار پایین ، سریال سرگرم‌کننده و خوبیه ولی توقع اون اساس منطق breaking bad یا succession نداشته باش ازش و همینطور که سریال وجود داره و جلو میره قبولش کن
اره قبول دارم نه همشو میبینم اولین سریال اسپانیایی هست که میبینم. نه قبول دارم خب سطح سینمای اسپانیا در حد بالا نیست که ازش توقع بالا داشت. الان فصل دومش رو میبینم و خوب داره جلو میره. succession رو ندیدم بعد این سریال میرم سراغش بعدش سریال موش رو.ولی سینمای کره چقدر پیشرفت کرده منی که از جومونگ و یانگوم فرار کردم با دیدن همین "همه ما مرده ایم" و "بازی مرکب" و یکی دو تا فیلم سینماییش دارم جذبش میشم.

اره قبول دارم نه همشو میبینم اولین سریال اسپانیایی هست که میبینم. نه قبول دارم خب سطح سینمای اسپانیا در حد بالا نیست که ازش توقع بالا داشت. الان فصل دومش رو میبینم و خوب داره جلو میره. succession رو ندیدم بعد این سریال میرم سراغش بعدش سریال موش رو.ولی سینمای کره چقدر پیشرفت کرده منی که از جومونگ و یانگوم فرار کردم با دیدن همین "همه ما مرده ایم" و "بازی مرکب" و یکی دو تا فیلم سینماییش دارم جذبش میشم.
آره succession حتما ببین هم لذت بخش هم به آدم یک چیزی اضافه میکنه.
سینمای کره بعضا کارهایی ارائه میده که سطح خیلی خوبی دارن و به نظرم فیلم های قوی تری دارن نسبت به سریال های کره ای مثلا آثار Bong Joon-ho (خیلی خوبه) یا Na Hong-jin یا Park Chan-wook.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jj191
تریلر بنیان‌فکن سریال انیمیشنی Castlevania: Nocturne منتشر شد. :دی

داستان سریال حدود ۳۰۰ سال بعد از سری قبلی اتفاق می‌افته و در مورد Richter Belmont هست، یکی از نوادگان Trevor و Syphia که باید وسط ماجراهای انقلاب فرانسه، با ومپایرها و جک جونورها درگیر بشه.
سریال ۲۸ سپتامبر از نتفلیکس پخش می‌شه، یعنی حدود دو ماه دیگه.
سری قبلی واقعاً فوق‌العاده بود و یکی از بهترین اقتباس‌هایی که تا حالا از روی بازی‌های ویدیویی ساخته شده و این یکی هم حداقل تریلرش که خیلی محشره و امیدوارم خودش هم مثل سری قبلی درجه یک باشه.

این Hijack باید فیلم میشد و نه یه سریال! :D

اوایل قسمت ۴م، انصافا با یه داستان معمولی که بالای هزار بار دیدیمش، مواجه ایم؛ با این تفاوت که کمی - خیلی کم - شاخ و برگ بهش دادن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or