Silent Storm
کاربر سایت
نظر منم به نظر شما نزدیکه.فصل جدید black mirror از دید شما هم افتضاح بود یا من فقط اینطوریم؟
دقیقا منم یاد کابینت عجایب دل تورو افتادمواسه منم همینطور بود .
اسم این رو باید یک سریال دیگه میگذاشتن .
Cabinet of curiosities by guilermo del toro
من تا قبلش شناختی از سریال silo نداشتم اینو یکی از سایت های دانلودی به عنوان خلاصه گذاشته بود، منم خوشم اومد دان کردم. اسپویل در حد همون قسمت اوله ولی باز میزارم تو اسپویلر.اين bear و silo يكى بياد خلاصه بگه موضوعشون چيه ببينم تماشا كنم يا نكنم![]()
من دیدم سه فصلشو و پسندیدماینجا انگار طرفداران سریال های انیمیشنی خیلی نیستند یا دسته کم اعلام وجود نمیکنندعزیزا شما هم بیاید و اعلام وجود کنید، خسته شدیم همش شده successionو barry و silo و از این دست سریالا. اَاااااه
anywayریک و مورتی رو یادتونه؟ مهم نیست یادتونه یا نه چون خبرم در مورد اون نیست
View attachment 299464
جاستین رویلند علاوه بر اون یه سریال دیگه رو هم صداگذاری میکرد به نام Solar Opposites .l . علاوه بر ریک و مورتی از این یکی هم اخراجش کردن . ریک که 6 فصل داشت این یکی هم تا فضل 3 ــش رو رویلند صداگذاری میکرد. جایگزینش تو Solar Opposites مشخص شده و اون کسی نیست جز Dan Stevens!
View attachment 299462
من خودم ازdownton abbey میشناسمش . قبلا منوتو پخشش میکرد.
فصل 4 هم August 14, 2023 پخش میشه (که میشه دوشنبه 23 مرداد) و 12 قسمت داره این فصل
یه تریلر هم اومده و لهجه ایشون هم قاعدتا بیریتیش هستش(برخلاف رویلند که آمریکایی هستش)
من هنوز ندیدمش .هیچ قسمتیش رو علی رغم اینکه دانلدشون هم کردم.خود ریک و موریتی هم فصل 4 رو هنوز که هنوزه تموم نکردم.نمیدونم چرا اینجوری شده ریک و مورتی و احساس میکنم کشش نداره دیگه(شایدم من کشش ندارم) . هنوز معلوم نیست جایگزین رویلند در ریک و مورتی کیه و یا اینکه فصل 7ــش کی میاد
خلاصه این solar opposites رو هم حتما باید برم تو کارش. کسی اینجا اینو دیده اصلا؟لااقل یکی بیاد بگه می بینم که بدونم منم اینجا تنها نیستم. d:
بیشتر dm هاش به افراد ماینر واسش مشکل ساز شدمن دیدم سه فصلشو و پسندیدم
به ریک اند مورتی نمیرسه ولی همونقدر مریضه
این جاستین رولند بنده خدا مگه تبرئه نشد ؟ دیگه راه برگشتی نداره یعنی یه اتهام بخوری خط پایانه، مسخرس![]()
تبرئه شد ولی رسما و به تمام معنا کنسلش کردن.خیلی صدای باحالی داشت و نقش هاشو به زیبایی ایفا میکردمن دیدم سه فصلشو و پسندیدم
به ریک اند مورتی نمیرسه ولی همونقدر مریضه
این جاستین رولند بنده خدا مگه تبرئه نشد ؟ دیگه راه برگشتی نداره یعنی یه اتهام بخوری خط پایانه، مسخرس![]()
ببخشید ولی dm یعنی چی؟بیشتر dm هاش به افراد ماینر واسش مشکل ساز شد![]()