من توی دوران طفولیت، یه سری از قسمتهای Star Trek (یا به قول پدر و مادرم که قدیما از تلویزیون میدیدن، پیشتازان فضا!) رو از ماهـواره دیده بودم و ازش خوشم میاومد. ولی هم خیلی تیکهتیکه دنبال میکردم و هم به هر حال توی ۷،۸ سالگی خیلی چیزها رو نمیفهمیدم.

سالها گذشت و چند بار تصمیم گرفتم بشینم این سری رو از اول ببینم، ولی حسش نمیاومد و آخرش هم یه بار بالاخره رفتم سراغش و دیدم واقعاً تحملش رو ندارم! یعنی برعکس خیلی از فیلمهای کلاسیک و آثار دهههای ۱۹۳۰ و حتی قبل از اون که آدم ۲۰۰ سال دیگه هم ببینه لذت میبره، یه سری چیزها مثل Star Trek هستن که دیدنشون توی دوره زمونه فعلی یه ذره سخته. هم بعضی از بازیها مصنوعی و ضایع هستن و هم به خاطر علمی تخیلی بودن، یه سری جلوههای ویژه داره که خیلی توی ذوق میزنه و باعث خنده میشه.
هر چند وقت یه بار این سری ریبوت و نیمچه ریبوت و اینا میشد و یه چیز جدیدی میساختن ولی دنبال نمیکردم تا اینکه بالاخره نوبت به Star Trek: Strange New Worlds رسید که پخشش از پارسال شروع شده و الآن اواسط فصل دوم هست. چند وقت پیش نشستم فصل اول رو دیدم و خیلی خوشم اومد و میخوام اینجا به «بعضی از دوستان» پیشنهاد بدم که سراغش برن.
میگم بعضی از دوستان، چون واقعاً چیزی نیست که با هر سلیقهای جور باشه و آدم باید حتماً اهل این چیزها باشه که لذت ببره، وگرنه همون قسمت اول میذاره کنار و یه فحشی هم میده!

یعنی باید به داستانهای علمی تخیلی با تم نجوم و کهکشان و نژادهای فضایی و... علاقه داشته باشین تا لذت ببرین. این سری Strange New Worlds به نظرم میتونه یه شروع عالی برای افرادی مثل من باشه که عاشق این جور آثار هستن و همیشه میخواستن از یه جایی Star Trek رو شروع کنن و نمیدونستن اون نقطه کجاست.
البته سریال برای افرادی که نسخه کلاسیک رو دیدن، جذابیت بیشتری داره و خیلی از کاراکترهای سری جدید، مدل جوونترِ همون کاراکترهای قبلی هستن و مثلاً اینجا میبینیم که فلان کاپیتان یا فلان دکتر توی سفینه، چه ماجراهایی قبل از سری اصلی داشته. ولی حتی اگه هیچی از نسخههای قدیمی ندونین هم باز این سری جدید چیز جالبیه و لذت میبرین.
برای اهالی امتیاز و اینا هم بگم که فصل اول این سری توی راتن تومیتوز ۹۹٪ هست و فصل دومش ۹۸٪. توی متاکریتیک هم ۸۰/۱۰۰ هست و توی IMDb هم ۸.۲/۱۰ و خلاصه هم منتقدها باهاش حال کردن و هم مخاطبها. باز هم میگم، اگه اهل این چیزها هستین و مثلاً دیدن نژادهای مختلف توی هر قسمت و جکجونورهای مارمولکمانند که صحبت میکنن و این جور چیزها براتون مسخره نیست، حتماً یه سری بهش بزنین.