Origami 2008
عضو تحریریه
سریال انیمیشنی فاخر و دوستداشتنی کاربران IMDB (ولما) برای فصل دوم تمدید شد!
سریال کنسل شد
View attachment 296900
ویکند در هر قسمت سریال فاخر IDOL
پ.ن: شبکههای عمومی معمولا وقتی یک سریال امتیازات پایانی دریافت میکند و اپیزود اول هم مخاطب کافی نداشته باشد، دستور توقف پخش میدهد؛ یعنی بقیه قسمتها دیگر پخش نمیشوند و بایگانی میمانند؛ HBO چنین قدرتی را دارد که از همین الان پریز سمِ «سم لوینسون» را از برق بکشد؟!
سریال کنسل شد
البته همچنان تا آخرین قسمت این فصل پخش میشه
طرفدارا رفتن شروع کردن به اعتراض به HBO و امتیاز 10 دادن توی IMDB که اونام قفلش کردن و روی 4.7 مونده![]()
نسبت به سریال های ایرانی بهتر بودن ولی انصافا هر جفتش افتضاح تموم شدن.اون آکتور که من حتی نفهمیدم تموم شد.یه دوستی دارم از اینا که هنری و کافه رو هست اون داشت میگفت چقدر عالی تموم شد چقدر پایان باز خوبی داشت که یهو من گفتم مگه تموم شد؟؟!!امروز دو تا سریال ایرانی " آکتور" و "رهایم کن" تمام شد . انصافا آخر هفته های منو میساختن دمشون گرم. و حالا من موندم سیل بی کیفیت سریال های این دوران . بی اغراق بگم الان تنها چیز قابل دیدن silo هست و بس.
اره پایانشون افتضاح بود ولی وقتی میبینی اثار درجه یک هالیوود هم پایان درست درمونی نداره دیگه مجبوری بسازینسبت به سریال های ایرانی بهتر بودن ولی انصافا هر جفتش افتضاح تموم شدن.اون آکتور که من حتی نفهمیدم تموم شد.یه دوستی دارم از اینا که هنری و کافه رو هست اون داشت میگفت چقدر عالی تموم شد چقدر پایان باز خوبی داشت که یهو من گفتم مگه تموم شد؟؟!!
یه سریال جدیدم اومده،مگه تموم عمر چندتا بهاره... اینم چون کارگردانش سروش صحته به نظرم چیز بدی نشه.حداقل آدم مبتذل سازی نیست
پ.ن:این رهایم کن قبلا گفته بودم اسمش release me بود بعد کردنش leave me alone آخرم دیدم شده set me freeاینا به لحاظ معنی خیلی فرق دارن...یعنی یه طوریه انگار بیشتر تو معنی فارسیش مونده بودن که رهایم کن یعنی دست از سرم بردار یا واقعا رهایم کن بذار برم
![]()
منطقیش هم همینه که 2 فصل باشه.ولی کلا ایرانی ها عاشق پایان بازن.کلا اصغر فرهادی درون دارناره پایانشون افتضاح بود ولی وقتی میبینی اثار درجه یک هالیوود هم پایان درست درمونی نداره دیگه مجبوری بسازی
حمید فک کنم اکتور فصل دو داشته باشه
راستی الان سر اون مشکل دوماهه فیفا نزدم
دانته و ویرژیلاین ادمای لخت تو تابلو کین؟
این تیزر مسابقه واقعیش هست که قرار انجام بشه. برای سریالش نیست