TV Center

نمی دونم چرا با این فصل بلک میرور حال نکردم.
غیر قسمت های اول و آخر که تقریبا خوب بودن، مابقی قسمت هارو متوجه منظورش نشدم و نفهمیدم چی می خواد بگه و هدفش چیه!

• Like
Reactions: ce7en44

View attachment 296900

ویکند در هر قسمت سریال فاخر IDOL :D

پ.ن: شبکه‌های عمومی معمولا وقتی یک سریال امتیازات پایانی دریافت می‌کند و اپیزود اول هم مخاطب کافی نداشته باشد، دستور توقف پخش می‌دهد؛ یعنی بقیه قسمت‌ها دیگر پخش نمی‌شوند و بایگانی می‌مانند؛ HBO چنین قدرتی را دارد که از همین الان پریز سمِ «سم لوینسون» را از برق بکشد؟!​
سریال کنسل شد 😭

البته همچنان تا آخرین قسمت این فصل پخش میشه 🤤

طرفدارا رفتن شروع کردن به اعتراض به HBO و امتیاز 10 دادن توی IMDB که اونام قفلش کردن و روی 4.7 مونده 🤣

• Smile
Reactions: bayern_vahid
سریال کنسل شد 😭

البته همچنان تا آخرین قسمت این فصل پخش میشه 🤤

طرفدارا رفتن شروع کردن به اعتراض به HBO و امتیاز 10 دادن توی IMDB که اونام قفلش کردن و روی 4.7 مونده 🤣

بد ترجمه کردی؛ سریال کنسل نشده؛ البته شایعه‌ای راه افتاده بود که HBO کنسل کرده اما امروز صبح بیانیه داد تصمیمی در این باره نگرفته است و تا پایان فصل اول صبر می‌کند.

The Idol: HBO Shuts Down Cancellation Rumors

امروز دو تا سریال ایرانی " آکتور" و "رهایم کن" تمام شد . انصافا آخر هفته های منو میساختن دمشون گرم. و حالا من موندم سیل بی کیفیت سریال های این دوران . بی اغراق بگم الان تنها چیز قابل دیدن silo هست و بس.

• Like
Reactions: hamid_barca
امروز دو تا سریال ایرانی " آکتور" و "رهایم کن" تمام شد . انصافا آخر هفته های منو میساختن دمشون گرم. و حالا من موندم سیل بی کیفیت سریال های این دوران . بی اغراق بگم الان تنها چیز قابل دیدن silo هست و بس.
نسبت به سریال های ایرانی بهتر بودن ولی انصافا هر جفتش افتضاح تموم شدن.اون آکتور که من حتی نفهمیدم تموم شد.یه دوستی دارم از اینا که هنری و کافه رو هست اون داشت میگفت چقدر عالی تموم شد چقدر پایان باز خوبی داشت که یهو من گفتم مگه تموم شد؟؟!! :D

یه سریال جدیدم اومده،مگه تموم عمر چندتا بهاره... اینم چون کارگردانش سروش صحته به نظرم چیز بدی نشه.حداقل آدم مبتذل سازی نیست

پ.ن:این رهایم کن قبلا گفته بودم اسمش release me بود بعد کردنش leave me alone آخرم دیدم شده set me free ;)) اینا به لحاظ معنی خیلی فرق دارن...یعنی یه طوریه انگار بیشتر تو معنی فارسیش مونده بودن که رهایم کن یعنی دست از سرم بردار یا واقعا رهایم کن بذار برم :D

پارسال بعد مدتها اینقدر که از سریال یاغی تعریف میشنیدم خلاصه شروع کردم وانصافا هم شروع خوبی داشت ولی هرچی جلوتر رفت افت کرد و اخرش به خودم گفتم دیگه غلط بکنم سریال ایرانی ببینم
سریال ایرانی فقط کارای قدیمی رضا عطاران :D

نسبت به سریال های ایرانی بهتر بودن ولی انصافا هر جفتش افتضاح تموم شدن.اون آکتور که من حتی نفهمیدم تموم شد.یه دوستی دارم از اینا که هنری و کافه رو هست اون داشت میگفت چقدر عالی تموم شد چقدر پایان باز خوبی داشت که یهو من گفتم مگه تموم شد؟؟!! :D

یه سریال جدیدم اومده،مگه تموم عمر چندتا بهاره... اینم چون کارگردانش سروش صحته به نظرم چیز بدی نشه.حداقل آدم مبتذل سازی نیست

پ.ن:این رهایم کن قبلا گفته بودم اسمش release me بود بعد کردنش leave me alone آخرم دیدم شده set me free ;)) اینا به لحاظ معنی خیلی فرق دارن...یعنی یه طوریه انگار بیشتر تو معنی فارسیش مونده بودن که رهایم کن یعنی دست از سرم بردار یا واقعا رهایم کن بذار برم :D
اره پایانشون افتضاح بود ولی وقتی میبینی اثار درجه یک هالیوود هم پایان درست درمونی نداره دیگه مجبوری بسازی
حمید فک کنم اکتور فصل دو داشته باشه
راستی الان سر اون مشکل دوماهه فیفا نزدم

• Like
Reactions: hamid_barca
اره پایانشون افتضاح بود ولی وقتی میبینی اثار درجه یک هالیوود هم پایان درست درمونی نداره دیگه مجبوری بسازی
حمید فک کنم اکتور فصل دو داشته باشه
راستی الان سر اون مشکل دوماهه فیفا نزدم
منطقیش هم همینه که 2 فصل باشه.ولی کلا ایرانی ها عاشق پایان بازن.کلا اصغر فرهادی درون دارن;))

ولی راست میگی هالیوود هم کلا آب قطعه چه فیلم چه سریال.یه سریال آرنولد اومده منم رو حساب خود آرنولد و اینکه قهرمان کودکیمون بوده گفتم نگاه کنم.هر قسمتش رو فکر کنم 3 روز طول میکشه تا ببینم از بس بیخوده:))

حالا اینجا جاش نیست ولی دیگه بیخیال شو بذار فیفا جدید که اومد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or