TV Center

من دارم میبینم ،به اصرار یکی از دوستام
خودم تو انتخاب سریال خیلی خیلی سخت گیرم ولی دیگه منو نشوند ببینم :D ~o)
توقع یه چی خیلی خفن نداشته باش،سرگرم کننده است و فصل دو و سه بهتر میشه و بیشتر آدمو میکشه(به لطف جیسون موموآ سریال ادامه میدم)
یجورایی برام حس واکینگ دد طوری داشت اونو بعد ۶,۷ فصل دراپ کردم ( یکی دو فصل آخرش برام سرطان شده بود و بزور خانواده دیدم :D ). حالا تموم شد یا هنوز ادامه داره؟

یجورایی برام حس واکینگ دد طوری داشت اونو بعد ۶,۷ فصل دراپ کردم ( یکی دو فصل آخرش برام سرطان شده بود و بزور خانواده دیدم :D ). حالا تموم شد یا هنوز ادامه داره؟
اونطوری که نمیشه (بهترین جای ممکن واکینگ دد دراپ کردی یعنی دقیقا زمانی که میره برای سقوط)
See کلا سه تا فصل ۸ قسمتی و تمام:)>-
سریع جمع و جور میشه.

• Like
Reactions: Mo7aMMaD
این see ارزش دیدن داره؟ یفصلش پارسال دیدم دیگه رقبت نکردم ادامه ش برم
از معدود سریالایی هست که بعد از دو یا سه قسمت دراپ کردم
ایده کلیش جذابه. ولی خود سریال برای من جالب نبود حداقل تا اونجا که دیدم. نمیدونم بعدش قرار بود بهتر شه یا نه!

• Like
Reactions: Mo7aMMaD
دیگه خودش مدیر بخش اکشن نت فلیکسه میزنه تمدید میکنه :))
ولی چدا از شوخی سریال بدی نبود. هم فان بود و هم اکشن خوبی داشت
تو بخش نظرات سایت دانلودش ملت زده بودن که شدید فمینیستی ـه و خیلی با اینکه یه زن نحیف چارپنج تا مرد عضلانی رو از پا درمیاره حال نکرده بودن...درسته؟

• Like
Reactions: mamad2010
تو بخش نظرات سایت دانلودش ملت زده بودن که شدید فمینیستی ـه و خیلی با اینکه یه زن نحیف چارپنج تا مرد عضلانی رو از پا درمیاره حال نکرده بودن...درسته؟
والا آرنولد که غوله و دخترشم مثلا مامور خبره بود دیگه.
ملت چه انتظاری دارن؟ هرجا زن بود حتما باید کتک بخوره؟
توی تمام فیلم و سریالا مامورهای خوب (زن و مرد فرق نداره) دهن بقیه رو مورد عنایت قرار میدن
من چیز شدیدا فمینستی ندیدم

95 درصد دزدی ها و اعمال خرابکارانه تو فیلم و سریال ها از طریق مجرای فاضلاب اعمال میشه.
دیگه وقتشه شهرداری ها با بانک ها،موسسات مالی، زندان ها و غیره یه هماهنگی انجام بدن تا مشکل صندوق های امانات و سلول های زندان که دقیق بالای مجرای فاضلابه رفع بشه.

یه سری نقد از The bear season 2 منتشر شده و همگی مثبت و از فصل 2 خیلی تعریف کردن :-"

در کل به نظر میاد به اندازه کافی تغییراتی داشته که همون تکرار مکررات نباشه و در عین حال نکات مثبت فصل 1 باقی موندن.

بعد از فصل 4 succession مورد انتظارترین سریال سال هست برای من و الان خیلی خوشحال شدم که فصل دومش هم قراره عالی باشه 8->
فقط 3 روز دیگه ....

یه سری نقد از The bear season 2 منتشر شده و همگی مثبت و از فصل 2 خیلی تعریف کردن :-"

در کل به نظر میاد به اندازه کافی تغییراتی داشته که همون تکرار مکررات نباشه و در عین حال نکات مثبت فصل 1 باقی موندن.

بعد از فصل 4 succession مورد انتظارترین سریال سال هست برای من و الان خیلی خوشحال شدم که فصل دومش هم قراره عالی باشه 8->
فقط 3 روز دیگه ....
حالا اینجا که تاپیک فیلمه ، اما سیزن اول این سریال رسماً قرص خواب بود با چارتا کرکتر نچسب و رو مخ
نمیدونم کجای این سریال جذاب بوده که این همه طرفدار هم داره :-"

• Wow
Reactions: majidred2011
والا آرنولد که غوله و دخترشم مثلا مامور خبره بود دیگه.
ملت چه انتظاری دارن؟ هرجا زن بود حتما باید کتک بخوره؟
توی تمام فیلم و سریالا مامورهای خوب (زن و مرد فرق نداره) دهن بقیه رو مورد عنایت قرار میدن
من چیز شدیدا فمینستی ندیدم
دو قسمتش رو دیدم خوشم اومد...موردهایی که تو نظرات دیده بودم را تا اینجا تقریبا ندیدم بلکه یک مورد دیگه هم تو نظرات گفته بودن که برعکسش رو دیدم، طرف گفته بود دختره زشته ولی بنظرم یه 12 ـه :D (همون سطح بندی زیبایی خارجیها)
اگه بگم سریال رو فقط بخاطر دختره دنبال میکنم دروغ نگفتم :D
از طرفی منو یاد سریال "چاک" میندازه و این دو قسمتی که دیدم باعث شد بعضی از خاطرات خوبی که با اون سریال داشتم دوباره زنده بشه.
ازین شوخی های بی پرواش هم خوشم اومد، انتظار چنین شوخی هایی رو نداشتم ولی جالب بود.
همیشه دنبال یه سریال میگشتم که حول محور یه تیم باشه و هرکدوم از افرادش شخصیت خاص خودشون رو داشته باشن تا ارزش دنبال کردن رو داشته باشه، حالا بنظرم چنین سریالی رو پیدا کردم.

بنظرم سه نوع اکشن داریم:

1 اکشن منطقی
2 اکشن غیر منطقی که میشه ساده گرفت و ازش لذت برد
3 اکشن غیر منطقی که هیج جوره نمیشه کاریش کرد و چشمات از سمی بودنش خواهد سوخت!

برای من "فوبار" جزو دسته دوم قرار میگیره و باگ هایی که تو قسمت اکشن بوجود میاد تو قسمت طنز محو میشه.
در کل تو این دو قسمت بهش جذب شدم و ببینم در ادامه همین روند مثبت ادامه پیدا خواهد کرد.

.....

چیزی که ازش میترسیدم فکر کنم داره سرم میاد...از فصل ششم married with children یه مقدار احساس میکنم تکراری و یه مقداری بی نمک شده! همیشه یه سریال رو موقتی کنار گذاشتم و یه سریال دیگه رو شروع کردم بعدش دیگه سریال اولی جذابیتش برام کم شد و بعد چند مدت کلا از هارد پاک شد...امیدوارم این اتفاق برای married نیفته.

این Silo چطوره؟ مدتهاست سریال جدید شروع نکردم تا اونایی که طی ۱۰ سال گذشته شروع کرده بودم تموم شن که شدن اکثرا.
قبلا بهش اشاره کردم. سریال هایی که یک نظام پشت پرده زندگی افرادی رو کنترل میکنه از نظر من یکی خیلی جذابه. هر چند از جایی به بعد کلیشه ای میشن اما Silo تم جالبی داره که باید دید میخواد چند فصل باشه و تا کی ادامه داشته باشه. تا همین 8 قسمت سریال جوری بوده که برای قسمت های بعدی کشش داشته باشه اما به شرطی که توی فصل های بعدی همه داستان پوشش داده بشه.

دو قسمتش رو دیدم خوشم اومد...موردهایی که تو نظرات دیده بودم را تا اینجا تقریبا ندیدم بلکه یک مورد دیگه هم تو نظرات گفته بودن که برعکسش رو دیدم، طرف گفته بود دختره زشته ولی بنظرم یه 12 ـه :D (همون سطح بندی زیبایی خارجیها)
اگه بگم سریال رو فقط بخاطر دختره دنبال میکنم دروغ نگفتم :D
از طرفی منو یاد سریال "چاک" میندازه و این دو قسمتی که دیدم باعث شد بعضی از خاطرات خوبی که با اون سریال داشتم دوباره زنده بشه.
ازین شوخی های بی پرواش هم خوشم اومد، انتظار چنین شوخی هایی رو نداشتم ولی جالب بود.
همیشه دنبال یه سریال میگشتم که حول محور یه تیم باشه و هرکدوم از افرادش شخصیت خاص خودشون رو داشته باشن تا ارزش دنبال کردن رو داشته باشه، حالا بنظرم چنین سریالی رو پیدا کردم.

بنظرم سه نوع اکشن داریم:

1 اکشن منطقی
2 اکشن غیر منطقی که میشه ساده گرفت و ازش لذت برد
3 اکشن غیر منطقی که هیج جوره نمیشه کاریش کرد و چشمات از سمی بودنش خواهد سوخت!

برای من "فوبار" جزو دسته دوم قرار میگیره و باگ هایی که تو قسمت اکشن بوجود میاد تو قسمت طنز محو میشه.
در کل تو این دو قسمت بهش جذب شدم و ببینم در ادامه همین روند مثبت ادامه پیدا خواهد کرد.
بنظر من تا آخرش همینطور میمونه و کیفیت افت خاصی نداره. اگه از دو قسمت خوشت اومده احتمالا از بقیه قسمتا هم خوشت بیاد
دختره هم خدایش زشت نیست. چرت گفتن :D
کلا سریالی نیست که به یاد بمونه ولی از نظر فان و اکشن میتونه ادمو سرگرم کنه

این Silo چطوره؟ مدتهاست سریال جدید شروع نکردم تا اونایی که طی ۱۰ سال گذشته شروع کرده بودم تموم شن که شدن اکثرا.
درود
به نظر من چیز جدیدی واسه ی گفتن نداره
قبل تر نمونه های تقریبا مشابه توی این حال و هوا ساخته شده
بیخودی بولد شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or