TV Center

این تیزر مسابقه واقعیش هست که قرار انجام بشه. برای سریالش نیست
مگه من نوشتم سریال، یا سیزن ۲ ؟:دی
رئالیتی شوعه
456 بازیکن واسه یه جایزه نقدی 4.56 میلیون دلاری، قراره مسابقه بدن

درود
دوستان کسی From نمیبینه اینجا ؟ :دی
من تا قسمت 4 فصل اول دیدم جالب بود و خیلی خوشم اومد از ایده اش و دنیاش ولی حس میکنم قرار بول شیت بشه مثل TWD ، تا آخر فصل یک میبینم واسه ادامه اگه کسی دیده بگه ادمه بدیم یا نه :دی

درود
دوستان کسی From نمیبینه اینجا ؟ :D
من تا قسمت 4 فصل اول دیدم جالب بود و خیلی خوشم اومد از ایده اش و دنیاش ولی حس میکنم قرار بول شیت بشه مثل TWD ، تا آخر فصل یک میبینم واسه ادامه اگه کسی دیده بگه ادمه بدیم یا نه :D
درود
من وسط سیزن دومم:دی
اون اوایل فکر میکردم یه چیزی عین Under the Dome میشه و قراره به چوخ بره، ولی تا اینجای کار کیفیتش رو حفظ کرده

درود
من تا قسمت 4 فصل اول دیدم جالب بود و خیلی خوشم اومد از ایده اش و دنیاش ولی حس میکنم قرار بول شیت بشه مثل TWD ، تا آخر فصل یک میبینم واسه ادامه اگه کسی دیده بگه ادمه بدیم یا نه :D
ایده ـش خیلی خیلی منو یاد Under the Dome انداخت، چیزی که خیلی دوست دارم مشابه ـش رو پیدا کنم...
اگه ژانر ترسناک نمیبود یقینا میرفتم سمتش ولی از تریلرش پیداس ترس ـش رو نمیتونم مدیریت کنم :| ترس ماورایی تنها ژانری هست که نمیتونم باهاش کنار بیام.

جاهای ترسناکش رو میشه رد کرد؟ :D
درود
من وسط سیزن دومم:D
اون اوایل فکر میکردم یه چیزی عین Under the Dome میشه و قراره به چوخ بره، ولی تا اینجای کار کیفیتش رو حفظ کرده
جینکس :D

درود
فعلا که نه تنها کیفیتشو حفظ کرده بهترم شده :D
ناراحتم که هفته بعد آخرین قسمت این فصلش میاد و کلی باید صبر کرد تا فصل 3 :(

اتفاقا منم خودم زیاد اوکی نیستم با ترسناک و هنوز به نیمه فصلم نرسیدم ولی به اندازس ب نظرم شاید حتی کمم باشه سکانس های ترسناکش ولی هیجان خوبی داره خدایی :D
اینجوری که دوستان میگن باید ادامه بدم فصل 2 رو گذاشتم دانلود شه :دی

ایده ـش خیلی خیلی منو یاد Under the Dome انداخت، چیزی که خیلی دوست دارم مشابه ـش رو پیدا کنم...
اگه ژانر ترسناک نمیبود یقینا میرفتم سمتش ولی از تریلرش پیداس ترس ـش رو نمیتونم مدیریت کنم :| ترس ماورایی تنها ژانری هست که نمیتونم باهاش کنار بیام.

منم زیاد ارتباط خوبی با چیزهای ترسناک ندارم (البته بیشتر در مورد بازی‌ها)، ولی From قابل تحمله. :D
به جز یکی دو مورد، اکثر بخش‌های ترسناک در حدی نیستن که روح آدم از بدنش خارج بشه و خیلی‌هاشون رو می‌شه از قبل پیش‌بینی کرد و مشکلی پیش نمیاد. ولی خب در کل اتمسفرش ترسناکه و به هر حال یه سری Jump Scare هم داره. دیگه اگه اوضاع خواست خیلی خراب بشه، کافیه جاهایی که حدس می‌زنی ترسناک می‌شه صدا رو یه ذره کم کنی و خلاص! :D
خودم همین چند روز پیش شروع کردم به دیدنش و انقدر خوشم اومد که فصل اول رو سریع تموم کردم و از دیشب رسیدم به فصل دوم. البته شک و تردید دارم که برای همه چیز جواب منطقی داشته باشن و کلاً فضای سریال به نظر نمیاد اون مدلی باشه، ولی منم با همچین دیدگاهی سراغش نرفتم و منتظر این نیستم که برای کل ماجراها به یه پاسخ درست حسابی برسن و سعی می‌کنم بیشتر از خود اتفاقات لذت ببرم که تا اینجای کار هم (اپیزود دوم فصل دوم) خیلی حال کردم باهاش.

نمیدونم چرا این From انقدر وایب سریال دوزاری میده بهم. اونسری هم اسمشو یکی از بچه ها اینجا آورد و رفتم چک کردم تا پوسترشو دیدم، گفتم بیخیال. حتی ژانرشم ندیدم! نمیدونم چجوری بگم که نذارید رو حساب ادایی بودنم :D حالا دیگه الان که انقدر به به چه چه کردید، احساس میکنم دارم چیز جالبی رو از دست میدم. دانلود کنیم ببینیم چیه. امیدوارم اون وایب اولیه ای که ازش گرفتم اشتباه بوده باشه.

• Like
Reactions: PouяiД
نمیدونم چرا این From انقدر وایب سریال دوزاری میده بهم. اونسری هم اسمشو یکی از بچه ها اینجا آورد و رفتم چک کردم تا پوسترشو دیدم، گفتم بیخیال. حتی ژانرشم ندیدم! نمیدونم چجوری بگم که نذارید رو حساب ادایی بودنم :D حالا دیگه الان که انقدر به به چه چه کردید، احساس میکنم دارم چیز جالبی رو از دست میدم. دانلود کنیم ببینیم چیه. امیدوارم اون وایب اولیه ای که ازش گرفتم اشتباه بوده باشه.
دوزاری یه ذره تُنده براش ولی خب من با اینکه خودم خیلی باهاش حال می‌کنم و در عرض چند روز ۱۳ قسمت دیدم (همچین کاری از طرف من کم پیش میاد)، به نظرم سریالی هم نیست که آدم بگه بسیار شاهکار و بی عیب و نقص و ایناست. :D در حد و اندازه‌های خودش سریال جالب و سرگرم‌کننده‌ای هست و اگه کسی اهل این جور فضاها باشه و زیاد هم در مورد منطق ماجراها حساسیت به خرج نده، احتمالاً باهاش حال می‌کنه و یه جوری ساخته شده که خیلی خوب حس کنجکاوی آدم رو تحریک می‌کنه.
در مجموع به نظرم ضرری نداره که یکی دو قسمت اولش رو ببینین و بعد تصمیم بگیرین که ادامه بدین یا نه. :D

این see ارزش دیدن داره؟ یفصلش پارسال دیدم دیگه رقبت نکردم ادامه ش برم
من دارم میبینم ،به اصرار یکی از دوستام
خودم تو انتخاب سریال خیلی خیلی سخت گیرم ولی دیگه منو نشوند ببینم :D ~o)
توقع یه چی خیلی خفن نداشته باش،سرگرم کننده است و فصل دو و سه بهتر میشه و بیشتر آدمو میکشه(به لطف جیسون موموآ سریال ادامه میدم)

• Like
Reactions: Mo7aMMaD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or