مگه من نوشتم سریال، یا سیزن ۲ ؟این تیزر مسابقه واقعیش هست که قرار انجام بشه. برای سریالش نیست
رئالیتی شوعه
456 بازیکن واسه یه جایزه نقدی 4.56 میلیون دلاری، قراره مسابقه بدن
مگه من نوشتم سریال، یا سیزن ۲ ؟این تیزر مسابقه واقعیش هست که قرار انجام بشه. برای سریالش نیست
هرکی برنده بشه تا اخر عمر بخور بخوابمگه من نوشتم سریال، یا سیزن ۲ ؟
رئالیتی شوعه
456 بازیکن واسه یه جایزه نقدی 4.56 میلیون دلاری، قراره مسابقه بدن
دروددرود
دوستان کسی From نمیبینه اینجا ؟
من تا قسمت 4 فصل اول دیدم جالب بود و خیلی خوشم اومد از ایده اش و دنیاش ولی حس میکنم قرار بول شیت بشه مثل TWD ، تا آخر فصل یک میبینم واسه ادامه اگه کسی دیده بگه ادمه بدیم یا نه![]()
ایده ـش خیلی خیلی منو یاد Under the Dome انداخت، چیزی که خیلی دوست دارم مشابه ـش رو پیدا کنم...درود
من تا قسمت 4 فصل اول دیدم جالب بود و خیلی خوشم اومد از ایده اش و دنیاش ولی حس میکنم قرار بول شیت بشه مثل TWD ، تا آخر فصل یک میبینم واسه ادامه اگه کسی دیده بگه ادمه بدیم یا نه![]()
جینکسدرود
من وسط سیزن دومم
اون اوایل فکر میکردم یه چیزی عین Under the Dome میشه و قراره به چوخ بره، ولی تا اینجای کار کیفیتش رو حفظ کرده
فعلا که نه تنها کیفیتشو حفظ کرده بهترم شدهدرود
اتفاقا منم خودم زیاد اوکی نیستم با ترسناک و هنوز به نیمه فصلم نرسیدم ولی به اندازس ب نظرم شاید حتی کمم باشه سکانس های ترسناکش ولی هیجان خوبی داره خداییجاهای ترسناکش رو میشه رد کرد؟![]()
منم زیاد ارتباط خوبی با چیزهای ترسناک ندارم (البته بیشتر در مورد بازیها)، ولی From قابل تحمله.ایده ـش خیلی خیلی منو یاد Under the Dome انداخت، چیزی که خیلی دوست دارم مشابه ـش رو پیدا کنم...
اگه ژانر ترسناک نمیبود یقینا میرفتم سمتش ولی از تریلرش پیداس ترس ـش رو نمیتونم مدیریت کنمترس ماورایی تنها ژانری هست که نمیتونم باهاش کنار بیام.
جاهای ترسناکش رو میشه رد کرد؟![]()
دوزاری یه ذره تُنده براش ولی خب من با اینکه خودم خیلی باهاش حال میکنم و در عرض چند روز ۱۳ قسمت دیدم (همچین کاری از طرف من کم پیش میاد)، به نظرم سریالی هم نیست که آدم بگه بسیار شاهکار و بی عیب و نقص و ایناست.نمیدونم چرا این From انقدر وایب سریال دوزاری میده بهم. اونسری هم اسمشو یکی از بچه ها اینجا آورد و رفتم چک کردم تا پوسترشو دیدم، گفتم بیخیال. حتی ژانرشم ندیدم! نمیدونم چجوری بگم که نذارید رو حساب ادایی بودنمحالا دیگه الان که انقدر به به چه چه کردید، احساس میکنم دارم چیز جالبی رو از دست میدم. دانلود کنیم ببینیم چیه. امیدوارم اون وایب اولیه ای که ازش گرفتم اشتباه بوده باشه.
آقا من یادم رفت یه نو آفنسی، بلانسبتی چیزی بگمدوزاری یه ذره تُنده براش
من دارم میبینم ،به اصرار یکی از دوستاماین see ارزش دیدن داره؟ یفصلش پارسال دیدم دیگه رقبت نکردم ادامه ش برم