Anakin
کاربر سایت
Succession هم تموم شد. بنظرم پایان خیلی خوبی داشت. موسیقی متن هم خیلی دوست داشتم. خداروشکر کشش هم ندادن دیگه.
این قسمت به استانداردهای لارس فون تریه رسیده؟ اگه نرسیده که وقتمو تلف نکنم...![]()
![]()
نه اتفاقا ضد مسیح رو هم دیدم ولی فقط اولش رواگه از فون تریه فقط دوگانه نیمفومانیاک رو دیدی که کلا باهات حرفی ندارم!![]()
نه اتفاقا ضد مسیح رو هم دیدم ولی فقط اولش رو![]()
![]()
![]()
اونجارو هم یک نگاهی انداختم...اگه (Idiots (1998 رو میدیدی؛ میفهمیدم که فتیش فنتریهای!![]()
خدا رو شکر این جا یک فروم غیر رسمی و فارسی زبان هست و صحبت هاش ترند نمیشه . ولی آقا جای دیگه نگید این حرفارو همین کم مونده به گوش ویکند برسه دیگه همین طوری خود چس پندار که هست دیگه فکر میکنه لارس فون تریه بعدی هالیووده و این بازخورد های منفی سریالش هم از درک پایین و سلیقه متفاوت مردمهاین قسمت به استانداردهای لارس فون تریه رسیده؟ اگه نرسیده که وقتمو تلف نکنم...![]()
![]()
سلام رفیق ، من خریدم همین چند روز پیش هم تمدید کردم ، برای منی که حساسم رو کیفیت فیلم خیلی سایت خوبیه و همه رو تقریبا 4K میذاره ، رابط کاربری تمیز و جمع و جوری هم داره ، پشتیبانی هم سریع جواب میدنآقا من یه سوال دارم شرمنده اگه بیربط به تاپیک هستش.
کسی از سایت 30نما اشتراک خریده اینجا؟
من خودم خارج از ایران هستم ولی چون هزارجور سیستم استریم مختلف هستش و جدیدا هم netflix مسخره بازی درآورده (و یه سری سریال های قدیمی هم هیچ جا نیست) گفتم از 30نما اشتراک بگیرم که همه رو با هم داره.
من خریدم اوکیه همه چیش کلا بهترین سایت دانلود فیلم تو ایران همینآقا من یه سوال دارم شرمنده اگه بیربط به تاپیک هستش.
کسی از سایت 30نما اشتراک خریده اینجا؟
من خودم خارج از ایران هستم ولی چون هزارجور سیستم استریم مختلف هستش و جدیدا هم netflix مسخره بازی درآورده (و یه سری سریال های قدیمی هم هیچ جا نیست) گفتم از 30نما اشتراک بگیرم که همه رو با هم داره.
نمی دونم منبع این خبر چیه ولی این جور کارها مثل اینکه طبیعیه...هواداران سریال Friends پس از یک دهه کشف کردند جنیفر انیستون در یکی از اپیزودها «جایگزین» شده است.