TV Center

این قسمت به استانداردهای لارس فون تریه رسیده؟ اگه نرسیده که وقتمو تلف نکنم... B-) :D

اگه از فون تریه فقط دوگانه نیمفومانیاک رو دیدی که کلا باهات حرفی ندارم! :D

پ.ن: مشکل من با IDOL پ*رن هاب بودنش نیست؛ مشکل من اینجاست که عملا نه قصه خوبی داره و نه شخصیت؛ یه چیزای امیدوارکننده‌ای تو قسمت اول بود که گویا همونجا دفن شد.

پ.ن 2: آیا Euphoria هم همین‌طور بوده؟

• Smile
Reactions: mahdi-xbox
این قسمت به استانداردهای لارس فون تریه رسیده؟ اگه نرسیده که وقتمو تلف نکنم... B-) :D
خدا رو شکر این جا یک فروم غیر رسمی و فارسی زبان هست و صحبت هاش ترند نمیشه . ولی آقا جای دیگه نگید این حرفارو همین کم مونده به گوش ویکند برسه دیگه همین طوری خود چس پندار که هست دیگه فکر میکنه لارس فون تریه بعدی هالیووده و این بازخورد های منفی سریالش هم از درک پایین و سلیقه متفاوت مردمه :))

آقا من یه سوال دارم شرمنده اگه بیربط به تاپیک هستش.
کسی از سایت 30نما اشتراک خریده اینجا؟
من خودم خارج از ایران هستم ولی چون هزارجور سیستم استریم مختلف هستش و جدیدا هم netflix مسخره بازی درآورده (و یه سری سریال های قدیمی هم هیچ جا نیست) گفتم از 30نما اشتراک بگیرم که همه رو با هم داره.

من خودم خارج از ایران هستم ولی چون هزارجور سیستم استریم مختلف هستش و جدیدا هم netflix مسخره بازی درآورده (و یه سری سریال های قدیمی هم هیچ جا نیست) گفتم از 30نما اشتراک بگیرم که همه رو با هم داره.
سلام رفیق ، من خریدم همین چند روز پیش هم تمدید کردم ، برای منی که حساسم رو کیفیت فیلم خیلی سایت خوبیه و همه رو تقریبا 4K میذاره ، رابط کاربری تمیز و جمع و جوری هم داره ، پشتیبانی هم سریع جواب میدن

من خریدم اوکیه همه چیش کلا بهترین سایت دانلود فیلم تو ایران همین

ظاهراً فینچر می‌خواد سریال Se7en رو برای نتفلیکس بسازه؛ ولی این‌دفعه دیگه با طناب پوسیده‌ش نمی‌ریم توی چاه و صبر می‌کنیم ببینیم کار به سرانجام می‌رسه یا نه.
فکر کن اون‌همه داستان‌پردازی و شخصیت‌پردازی کنی، بعد توی نقطه اوج ول کنی به امون خدا. مردک. جای این‌که اون رو به سرانجام برسونه، می‌خواد یه سریال دیگه بسازه.

هواداران سریال Friends پس از یک دهه کشف کردند جنیفر انیستون در یکی از اپیزودها «جایگزین» شده است.
نمی دونم منبع این خبر چیه ولی این جور کارها مثل اینکه طبیعیه...
یعنی وقتی دوربین رو شخص دوم هست شخص اول خود بازیگر نیست، خودم هم یه لحظه همینو تو فرندز دیدم، مانیکا و یکی دیگه رو مبل کافه داشتن صحبت میکردن دوربین رو شخص مقابل مانیکا بود و یک لحظه یه نمای پشت سر مانیکا اومد تو کادر که مشخص بود خودش نبود.
تو The Boys هم وقتی مثلا دارن درمورد قهرمانا سریال میسازن همینو نشون میده.

ویرایش: پیداش کردم :D

1686866688999.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or