TV Center

امضات Succession هست تو الان باید بار 3وم رو شروع کرده باشی :D چجوری هنوز تموم نکردی
اضافه کنم یه علتی که واسه من یکی پیش میاد برای ندیدن چیزی که خیلی خوشم میاد، اینه که ممکنه نخوام سریع ببینم اون سریال یا فیلمو که تموم شه بره! انگار خوشحالی که یه چیز خوب برای دیدن داری همیشه!

• Love
Reactions: amir72

یک ویدیو خوب از مشکلات فصل سوم تد لاسو.

حالا با همه این مشکلات بنظرم پایان خوبی داشت، هرچند مسیر رسیدن به این پایان فرقی با زهر نداشت.
من هر چقدر از فصل اول تد لاسو خوشم اومد و شخصیت تد لاسو رو دوست داشتم اما فصل دوم رو با اکراه تموم کردم.
واسه همینم رغبتی واسه دیدن فصل 3 ندارم.
فصل دوم کلا تمرکز از شخصیت تد لاسو برداشته شده بود و اون تد مشتی رو کمتر دیدیم .

من هر چقدر از فصل اول تد لاسو خوشم اومد و شخصیت تد لاسو رو دوست داشتم اما فصل دوم رو با اکراه تموم کردم.
فصل دوم کلا تمرکز از شخصیت تد لاسو برداشته شده بود و اون تد مشتی رو کمتر دیدیم .
من بشخصه همون شخصیت Nate و به چالش کشیده شدن تد در فصل دوم رو دوست داشتم.

ولی فصل سوم واقعا خیلی بد بود، خیلی از پلات پوینت ها هم بنظرم حداقل تا قبل قسمت آخر جالب تمام نکردند.:/

مشکل فصل سوم دقیقا همین بود که تد عملا تو اکثر قسمت ها نقش نخودی رو داشت . در حالیکه تو فصل های قبلی تد محور اصلی بود و کاراکتر های فرعی هم در مواجهه با تد و اون بده بستان ها و روابطشون با تد تعریف میشدن و هویت می گرفتن

اضافه کنم یه علتی که واسه من یکی پیش میاد برای ندیدن چیزی که خیلی خوشم میاد، اینه که ممکنه نخوام سریع ببینم اون سریال یا فیلمو که تموم شه بره! انگار خوشحالی که یه چیز خوب برای دیدن داری همیشه!
من پیرتر از اونی هم که بتونم یک قسمت ببینم بعد صبر کنم تا هفته بعد و قسمت بعدی:دی

• Like
Reactions: VICE and mohsen_mzh
اساتید Mr. Robot رو شروع کردم و فکر کنم اگر کنترل نکنم، یه هفته ای جمعش کردم :D و این اصلا خوب نیست.
فعلا قسمت اول رو دیدم و برام وایب فایت کلاب و هانیبال رو بیشتر از هر چیز دیگه ای داشت. خیلی ها هم گفته بودن دکستر که خب دکستر رو ندیدم.

معیار من برا خوب یا بد بودن سریال و فیلم های مثل IDOL به تعداد برگ دستمال کاغذی که مصرف میکنم بستگی داره.
متاسفانه قسمت اول زیاد خوب نبود.
در کل تو این سبک سریالی شاهکاره که حداقل بعد تموم کردنش یکی دو نمره چشمات ضعیف بشه.

آخرین ویرایش:
اساتید Mr. Robot رو شروع کردم و فکر کنم اگر کنترل نکنم، یه هفته ای جمعش کردم :D و این اصلا خوب نیست.
فعلا قسمت اول رو دیدم و برام وایب فایت کلاب و هانیبال رو بیشتر از هر چیز دیگه ای داشت. خیلی ها هم گفته بودن دکستر که خب دکستر رو ندیدم.
Mr Robot عالیه ... داستان شخصیت پردازی دیالوگ ... همه چی عالی... سعی کن دو هفته ای جمعش کنی Friend :D B-)

• Cool
Reactions: RealMadrid C.F.

FyZWFugXoAQLPMx.jpg

ویکند در هر قسمت سریال فاخر IDOL :D

پ.ن: شبکه‌های عمومی معمولا وقتی یک سریال امتیازات پایانی دریافت می‌کند و اپیزود اول هم مخاطب کافی نداشته باشد، دستور توقف پخش می‌دهد؛ یعنی بقیه قسمت‌ها دیگر پخش نمی‌شوند و بایگانی می‌مانند؛ HBO چنین قدرتی را دارد که از همین الان پریز سمِ «سم لوینسون» را از برق بکشد؟!​

آخرین ویرایش:

ویکند در هر قسمت سریال فاخر IDOL :D
پ.ن: شبکه‌های عمومی معمولا وقتی یک سریال امتیازات پایانی دریافت می‌کند و اپیزود اول هم مخاطب کافی نداشته باشد، دستور توقف پخش می‌دهد؛ یعنی بقیه قسمت‌ها دیگر پخش نمی‌شوند و بایگانی می‌مانند؛ HBO چنین قدرتی را دارد که از همین الان پریز سمِ «سم لوینسون» را از برق بکشد؟!​
این قسمت به استانداردهای لارس فون تریه رسیده؟ اگه نرسیده که وقتمو تلف نکنم... B-) :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or