Anakin
کاربر سایت
من گذاشته بودم کامل فصل چهارم بیاد بعد ببینمامضات Succession هست تو الان باید بار 3وم رو شروع کرده باشیچجوری هنوز تموم نکردی

من گذاشته بودم کامل فصل چهارم بیاد بعد ببینمامضات Succession هست تو الان باید بار 3وم رو شروع کرده باشیچجوری هنوز تموم نکردی
اضافه کنم یه علتی که واسه من یکی پیش میاد برای ندیدن چیزی که خیلی خوشم میاد، اینه که ممکنه نخوام سریع ببینم اون سریال یا فیلمو که تموم شه بره! انگار خوشحالی که یه چیز خوب برای دیدن داری همیشه!امضات Succession هست تو الان باید بار 3وم رو شروع کرده باشیچجوری هنوز تموم نکردی
من هر چقدر از فصل اول تد لاسو خوشم اومد و شخصیت تد لاسو رو دوست داشتم اما فصل دوم رو با اکراه تموم کردم.
یک ویدیو خوب از مشکلات فصل سوم تد لاسو.
حالا با همه این مشکلات بنظرم پایان خوبی داشت، هرچند مسیر رسیدن به این پایان فرقی با زهر نداشت.
من بشخصه همون شخصیت Nate و به چالش کشیده شدن تد در فصل دوم رو دوست داشتم.من هر چقدر از فصل اول تد لاسو خوشم اومد و شخصیت تد لاسو رو دوست داشتم اما فصل دوم رو با اکراه تموم کردم.
واسه همینم رغبتی واسه دیدن فصل 3 ندارم.
فصل دوم کلا تمرکز از شخصیت تد لاسو برداشته شده بود و اون تد مشتی رو کمتر دیدیم .
مشکل فصل سوم دقیقا همین بود که تد عملا تو اکثر قسمت ها نقش نخودی رو داشت . در حالیکه تو فصل های قبلی تد محور اصلی بود و کاراکتر های فرعی هم در مواجهه با تد و اون بده بستان ها و روابطشون با تد تعریف میشدن و هویت می گرفتنمن هر چقدر از فصل اول تد لاسو خوشم اومد و شخصیت تد لاسو رو دوست داشتم اما فصل دوم رو با اکراه تموم کردم.
واسه همینم رغبتی واسه دیدن فصل 3 ندارم.
فصل دوم کلا تمرکز از شخصیت تد لاسو برداشته شده بود و اون تد مشتی رو کمتر دیدیم .
من پیرتر از اونی هم که بتونم یک قسمت ببینم بعد صبر کنم تا هفته بعد و قسمت بعدیاضافه کنم یه علتی که واسه من یکی پیش میاد برای ندیدن چیزی که خیلی خوشم میاد، اینه که ممکنه نخوام سریع ببینم اون سریال یا فیلمو که تموم شه بره! انگار خوشحالی که یه چیز خوب برای دیدن داری همیشه!
Mr Robot عالیه ... داستان شخصیت پردازی دیالوگ ... همه چی عالی... سعی کن دو هفته ای جمعش کنی Friendاساتید Mr. Robot رو شروع کردم و فکر کنم اگر کنترل نکنم، یه هفته ای جمعش کردمو این اصلا خوب نیست.
فعلا قسمت اول رو دیدم و برام وایب فایت کلاب و هانیبال رو بیشتر از هر چیز دیگه ای داشت. خیلی ها هم گفته بودن دکستر که خب دکستر رو ندیدم.
این قسمت به استانداردهای لارس فون تریه رسیده؟ اگه نرسیده که وقتمو تلف نکنم...
ویکند در هر قسمت سریال فاخر IDOL
پ.ن: شبکههای عمومی معمولا وقتی یک سریال امتیازات پایانی دریافت میکند و اپیزود اول هم مخاطب کافی نداشته باشد، دستور توقف پخش میدهد؛ یعنی بقیه قسمتها دیگر پخش نمیشوند و بایگانی میمانند؛ HBO چنین قدرتی را دارد که از همین الان پریز سمِ «سم لوینسون» را از برق بکشد؟!