TV Center

فکر کنم بارها در مورد فرم روایی سریال‌ها صحبت کردیم؛ بنابراین اگر فرم‌ها را بشناسید، شاید دیگر The Wire را با سوپرانوز مقایسه نکنید و به جای آن سوپرانوز را با بریکینگ بد یا مدمن مقایسه کنید. دوباره این ویدئو را براتون به اشتراک می‌گذارم که تفاوت سریال Depth vs Breadth و Nature vs Nurture رو بدانید.

شاید باید واضح تر میگفتم سبک وایر (داشتن یه طرح کلی) بیشتر به سلیقم میخوره تا سوپرانوز (دنبال کردن صرف زندگی کاراکتر ها) نه اینکه بگم این دوتا شبیهن و بخوام مقایسه آبجکتیو کنم. صرفا ترجیح شخصی هست.
باید بگم که سوپرانوز هم خیلی عالی هست و هرقسمتش از ظرافت های واقعگرایانش و شخصیت پردازیش لذت میبردم. همچنین تیکه هایی که بلاهت های روان درمانگر ها رو نشون میداد خیلی تاثیرگذار و بیاد موندنی بود چون خودم چندین سال بین روانشناس ها بودم و میفهمیدم که چقدر درسته چیزی که نشون میده.

از اونجایی که تعصبی های TLOU قراره تاپیکش مثل تاپیک بازیش و تاپیک CP2077 دچار خفقان کنند مطمئنا تفاوت بین مدیوم سینما/تلویزیون و گیم درک نخواهند کرد و اینکه سینما/تلویزیون ۸۰٪ سلیقه و ذائقه است ۲۰٪ سنجش اون اثر(همین الان یکی انتقادی کرد نسبت به سریال همگی حمله کردن بهش). چه بسیارند آثار فاخر و شاهکار سینما/تلویزیون که برای خیلی‌ها بورینگ، ضعیف یا... تلقی میشن و چه بسیارند آثار سطحی و پاپ کورنی که برای خیلی ها جذاب و شاهکارن برخلاف مدیوم گیم که ارکان سنجش یک اثر اکثره مواقع انکار ناپذیر و پذیرفته است در نتیجه نظرم اینجا مینویسم هرچند فلسفه تاپیک جداگانه برای سریال ۹ قسمتی درک نکردم, سریالی که اکثرا داستانش میدونیم و نکته داستانی و پیچیدگی خاصی نخواهد داشت که مورد بحث قرار بگیره(like Westworld)
به نظرم پدرو پاسکال فیس و بازیش شبیه کسایی که همیشه تو یک نقش میمونن، مثل توبی مگوایر، دنیل ردکلیف و...( یکسری ها هم هستن مثل مورگان فریمن که همیشه یک نقش مشابه با گریم مشابه و شخصیت مشابه بازی میکنن ولی هیچوقت آنچنان یاد یک اثر خاصی ازش نمیندازه تورو و هردفعه برات جذابیت داره) ولی این پدرو پاسکال با اون سیبیل مکزیکیش دقیقا یادآور نقشش تو سری Narcos و بنظرم تو این سریال با گریم و ریش مصنوعی باید به جوئل نزدیک تر میکردن قیافه اش رو

برخلاف ویچر که کلی داستان و اتفاق روایت نشده براش بود و میشد سریال رو کاملا با اتفاقات تعریف نشده و دیده نشده جلو برد و برای بیننده و طرفدار این اثر حس تازگی و جذابیت داشته باشه، بنظرم اینکه TLOU قراره عین بازی باشه یه کم برای کسایی که بازیش تجربه کردن در گذر زمان جذابیت خودش از دست میده
فکر کنم سری TLOU تاحالا نزدیک به 40m فروخته و اپیزود اول این سریال هم 4m خورده ای بیننده داشت do the math and tell me چقدر از بیننده های سریال قسمت اول سری بازی/تموم کردن و از روند و اتفاقات سریال آگاهن

دوستانی که That '70s show رو دیدن...
امروز 10 قسمت از سریالی بنام That '90s show اومده که ظاهرا داستان آقا و خانم فورمن با نوه یا نوه هاشونه.
این Debra Jo Rupp عموپورنگ خارجی هاست! از 28 سال پیش چهرش همینجوری مونده ! :|

برخلاف ویچر که کلی داستان و اتفاق روایت نشده براش بود و میشد سریال رو کاملا با اتفاقات تعریف نشده و دیده نشده جلو برد و برای بیننده و طرفدار این اثر حس تازگی و جذابیت داشته باشه، بنظرم اینکه TLOU قراره عین بازی باشه یه کم برای کسایی که بازیش تجربه کردن در گذر زمان جذابیت خودش از دست میده
فکر کنم سری TLOU تاحالا نزدیک به 40m فروخته و اپیزود اول این سریال هم 4m خورده ای بیننده داشت do the math and tell me چقدر از بیننده های سریال قسمت اول سری بازی/تموم کردن و از روند و اتفاقات سریال آگاهن
من هیچکدوم از قسمت های the Last of Us بازی نکردم و قسمت 1 این سریال را هنوز هم ندیدم.
هرجا از این سریال بحثی میشه همه میگن سریال برای گیمر ها یه جورایی تکراری هست، مگه بیننده ی این سریال قرار بوده فقط گیمر ها باشن که حالا براشون تکراری و حوصله سر بر شده؟
منظورم اینکه به قضیه باید خیلی کلی نگاه کنید، گیم عموما بخاطر به چالش کشیدن مغز، نیاز به رفلکس، داشتن نبوغ و استراتژی و... جامعه ایی اغلب زیر 30 سال دارن ولی سینما یه جامعه ایی از کودک تا افراد مسن 80 90 ساله داره، پس میبینی مخاطب عمومی سینما خیلی خیلی بیشتر از گیم هست، و اتفاقا این خیلی خوبه که لااقل این سریال به بازیش وفادار باشه.
من الان 26 سالمه والا که از بچگی دوست داشتم هر فیلم و سریال ایی که بر اساس بازی ها میسازن به مامان و بابام نشون بدم که ببینن من چه بازی های خفنی بخاطر داستان های فوق العاده انجام میدن و افسوس که همشون بلکه ر*دن با این ساختن هاشون، همین طور اصن دیدگاه مامانم عوض شد میگه این که فیلمش این بود بازیش دیگه چه چرت و پرتیه :D
فکر کنم بعد این همه سال تنها چیزی که از صنعت گیم سریالش یه لبخند رضایتی روی صورت مامانم آورد، سریال آرکین بود.
این یکی هم شاید برای شما تکراری باشه، ولی برای خیلی از مثال هایی که براتون زدم جذاب و جدیده.

من هیچکدوم از قسمت های the Last of Us بازی نکردم و قسمت 1 این سریال را هنوز هم ندیدم.
هرجا از این سریال بحثی میشه همه میگن سریال برای گیمر ها یه جورایی تکراری هست، مگه بیننده ی این سریال قرار بوده فقط گیمر ها باشن که حالا براشون تکراری و حوصله سر بر شده؟
جواب صحبت هات تو صحبت های خودت هست
کسی چنین حرفی نزده، این اثر برای کسایی که خود بازی نکردن یک سریال یونیک و جذاب خواهد بود اما برای کسایی که بازی تجربه کردن شاید جذابیت کمتری پیدا کنه و این یک حقیقت اجتناب ناپذیر و نمی‌تونید انکارش کنید، در نتیجه شمایی که جز دسته کسایی که بازی کردن نیستید دلیلی نداره که از شنیدن این نظرات رنجیده خاطر بشید

یه خبر خوب بدم بعد کلی حال خرابی.
به گفته یه منبع نزدیک به نتفلیکس، دیوید فینچر در حال حاضر در حال مذاکره با نتفلیکس برای احیای شاهکار Mindhunter و تکمیل اون با فصل سومش هست و اگر واقعا این اتفاق بیفته، بهترین کاری هستش که نتفلیکس در تاریخ خودش انجام داده.

پ.ن: خدایااااا مایندهانتر رو برگردون

تریلر جدید از سیزن 3 مندلورین منتشر شد🔥
شروع پخش از 10 اسفندماه از +Disney

View attachment 281716
فکر کنم حداقل رکورد سریالهای دیزنی رو زده این تریلر.
تو 5 روز نزدیک به 6 میلیون بار دیده شده.
Manda.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or