مشکلش چیه آخه؟ هرچی میبینین ترند شده میریزین سرشسریال لست او آس چرا اینقدر دلست
بازیگرا چرا اینقدر داغونن
مشکلش چیه آخه؟ هرچی میبینین ترند شده میریزین سرشسریال لست او آس چرا اینقدر دلست
بازیگرا چرا اینقدر داغونن
فصل ۷ قراره ۱۶ قسمت باشه ۸ هم احتمالا ۱۰ ۱۲ تا باشهفصل هفتم سریال Outlander در ۱۲ قسمت تابستان ۲۰۲۳ پخش خواهد شد و فصل هشتم و پایانی آن در سال ۲۰۲۴ .
مثل اینکه برگشت به تنظیمات یک ماه قبلفصل ۷ قراره ۱۶ قسمت باشه ۸ هم احتمالا ۱۰ ۱۲ تا باشه
سه تا چیز که دوست دارم رو این سریال داره...فصل هفتم سریال Outlander در ۱۲ قسمت تابستان ۲۰۲۳ پخش خواهد شد و فصل هشتم و پایانی آن در سال ۲۰۲۴ .
دوستان سریال from خوبه؟
با وجود اینکه عاشق چنین تمهای مرموزی هستم ولی فصل اولشو به زور تموم کردم.ایده ترسناکش جالبه ولی یجوریه که بجا اینکه بیاد مخاطبو کنجکاو کنه و داستاتشو گسترش بده، همش دست میزاره رو مسائلی که بگه مثلا خیلی خفنه ولی بعد ۲ ۳ قسمت خسته کننده میشه. بازیگراشم جز یکی ۲ مورد چنگی به دل نمیزنن و کلافت میکنن.دوستان سریال from خوبه؟
سه تا چیز که دوست دارم رو این سریال داره...
درمورد سفر درزمانه، آهنگش رو "Bear McCreary" ساخته و ظاهرا "ساسی " هم هستش.
با این توصیفات انگار این رو شخصا واسه خودم ساختن ولی حیف داستان های که دوران قدیم اتفاق میفتن رو دوست ندارم...
تو این چندسال اینقدر سریال دراپ کردم که شاید تو یکی از همین روزا برم سراغ این...
فقط این نیست هرکی و هرجا باشه کافیه فقط متهم بشه به تعرض یا خشونت خانگی یا ... هنوز ثابت نشده طرفو از همجا اخراج میکنن داره دنیا ترسناکی میشه.ریده شد به ریک و مورتی که!
الان صدای رولند نه روی ریک نه روی مورتی و ... چه ارزشی داره این سریال؟ این خارجی هام دیوانه ان به خدا، تا یه زن شکایت میکنه رگای غیرت باد میکنه و سریع طرفو اخراج میکنن! بابا بزارید مسائل خصوصی مردمو خودشون حل کنن!