TV Center

من همیشه حسرت می‌خوردم که چرا گیمر نبودم.
حسرتم فزون‌تر میشد وقتی به این فکر می‌کردم که چرا TLOU رو بازی نکردم!
این روزا در میون این همه یاس و حسرتی که سرمون داره می‌باره خیلی خوش حالم HBO داره سریال این بازی رو پخش می‌کنه...
برای منم عدم شباهت‌ بازیگرها در حین تماشای اپیزود اول یه خورده توی ذوق زد، اما در کل راضی‌ام. امیدوارم شاهد یه سفر خوب باشیم!

فصل هفتم سریال Outlander در ۱۲ قسمت تابستان ۲۰۲۳ پخش خواهد شد و فصل هشتم و پایانی آن در سال ۲۰۲۴ .
سه تا چیز که دوست دارم رو این سریال داره...
درمورد سفر درزمانه، آهنگش رو "Bear McCreary" ساخته و ظاهرا "ساسی :D " هم هستش.
با این توصیفات انگار این رو شخصا واسه خودم ساختن :D ولی حیف داستان های که دوران قدیم اتفاق میفتن رو دوست ندارم...
تو این چندسال اینقدر سریال دراپ کردم که شاید تو یکی از همین روزا برم سراغ این...

• Poker Face
Reactions: Empyrium and Taha75
قسمت دوم TLOU مقداری ریتم آهسته‌ای داشت؛ نمی‌شه گفت Slow-burn اما منو تا حدودی یاد دوران خوش فصول ابتدایی TWD انداخت. بهتر است بدانید که شبکه HBO به هر سه سریال موفق AMC (بریکینگ‌بد، مدمن و واکینگ دد) جواب منفی داد؛ می‌تونم بگویم که این شبکه بالاخره تونست TWD خودش رو تولید کنه. من شناختی از نیل دراکمن ندارم ولی کارگردانی او نسبت به کریگ مازین در این اپیزود بهتر بود. اون لرزش دوربین مست‌آور قسمت اول تا حدی کاهش یافته بود. کمی با چهره بلا رمزی مشکل دارم (با اینکه بازی را تجربه نکردم)؛ احساس می‌کنم که حس را به مخاطب ارائه نمی‌دهد. آیا الی در بازی هم همین‌گونه هست؟ آدمی غیراحساسی؟ یک چیزی دیگه‌ای دوست داشتم این هست که TLOU قرار هست در دنیای آخرالزمانی - زامبی مخاطب را به یک هدفی برساند؛ فکر کنم چارچوب داستان مشخص است و قرار نیست به حدی باشد که سریال مانند TWD وقتش را صرف معرفی شخصیت‌های نخاله و نجات و بقای بیش از حد کند. قبلا گفتم سریال اوکیی هست؛ برعکس حرف یه کاربر که می‌گفت این سریال برای گیمرها چیز تازه‌ای ارائه نمی‌دهد، به نظرم این قشر بیشتر دارند با تماشای این سریال حال می‌کنند تا مخاطب عادی مثل من!

پس از قسمت دوم سریال The Last of Us, از دیدن ادامه اش منصرف شدم. شبیه یه ساخته هوادار می مونه تا سریال حرفه ای. این داستان با ترکیب گیمپلی تو همون دنیای گیم کشش داشت و صرف کپی کردن چندتا دیالوگ و سکانس به هیچ عنوان نمیتونه اون حس و حال رو ایجاد کنه.

آخرین ویرایش:
دوستان سریال from خوبه؟
با وجود اینکه عاشق چنین تم‌های مرموزی هستم ولی فصل اولشو به زور تموم کردم.ایده ترسناکش جالبه ولی یجوریه که بجا اینکه بیاد مخاطبو کنجکاو کنه و داستاتشو گسترش بده، همش دست میزاره رو مسائلی که بگه مثلا خیلی خفنه ولی بعد ۲ ۳ قسمت خسته کننده میشه. بازیگراشم جز یکی ۲ مورد چنگی به دل نمیزنن و کلافت میکنن.
هر سریالی نقطه اوجش قسمت اخرشه ولی این قسمت اخرش از نظر من به حدی فاجعه بود که فقط میزدم جلو زودتر تموم شه.

• Like
Reactions: Batsy and Taha75
سه تا چیز که دوست دارم رو این سریال داره...
درمورد سفر درزمانه، آهنگش رو "Bear McCreary" ساخته و ظاهرا "ساسی :D " هم هستش.
با این توصیفات انگار این رو شخصا واسه خودم ساختن :D ولی حیف داستان های که دوران قدیم اتفاق میفتن رو دوست ندارم...
تو این چندسال اینقدر سریال دراپ کردم که شاید تو یکی از همین روزا برم سراغ این...

برو «تویین پیکس» رو نگاه کن؛ اگه دیدیش بشین برای بار دوم نگاش کن!

ریده شد به ریک و مورتی که!
الان صدای رولند نه روی ریک نه روی مورتی و ... چه ارزشی داره این سریال؟ این خارجی هام دیوانه ان به خدا، تا یه زن شکایت میکنه رگای غیرت باد میکنه و سریع طرفو اخراج میکنن! بابا بزارید مسائل خصوصی مردمو خودشون حل کنن!

ریده شد به ریک و مورتی که!
الان صدای رولند نه روی ریک نه روی مورتی و ... چه ارزشی داره این سریال؟ این خارجی هام دیوانه ان به خدا، تا یه زن شکایت میکنه رگای غیرت باد میکنه و سریع طرفو اخراج میکنن! بابا بزارید مسائل خصوصی مردمو خودشون حل کنن!
فقط این نیست هرکی و هرجا باشه کافیه فقط متهم بشه به تعرض یا خشونت خانگی یا ... هنوز ثابت نشده طرفو از همجا اخراج میکنن داره دنیا ترسناکی میشه.
پ.ن:امیدوارم Rick and Morty به چوخ نره یا افت کیفیت نکنه خیلی تاپ هستش و به معنای واقعی کلمه حیف،البته حتما پروسه ساخت فصل بعدی طولانی تر میشه(خیلی سریع پشت طرفو خالی میکنن بعد این همه زحمت)

Rick and Morty احتمال کنسل شدن داره اونم نه به خاطر این موضوع, به خاطر افت شدید بیننده هاش.
از شروع فصل چهارم مجموع بیننده ها روند نزولی در پیش گرفته و فصل به فصل هم اوضاعش بدتر می شه.
احتمالا با این اوضاع بعد از همون فصل 10 کنسل اش کنن یا تو همون فصل 10 تمومش کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or