TV Center

فقط این نیست هرکی و هرجا باشه کافیه فقط متهم بشه به تعرض یا خشونت خانگی یا ... هنوز ثابت نشده طرفو از همجا اخراج میکنن داره دنیا ترسناکی میشه.
پ.ن:امیدوارم Rick and Morty به چوخ نره یا افت کیفیت نکنه خیلی تاپ هستش و به معنای واقعی کلمه حیف،البته حتما پروسه ساخت فصل بعدی طولانی تر میشه(خیلی سریع پشت طرفو خالی میکنن بعد این همه زحمت)
جریان چیه؟

فقط این نیست هرکی و هرجا باشه کافیه فقط متهم بشه به تعرض یا خشونت خانگی یا ... هنوز ثابت نشده طرفو از همجا اخراج میکنن داره دنیا ترسناکی میشه.
پ.ن:امیدوارم Rick and Morty به چوخ نره یا افت کیفیت نکنه خیلی تاپ هستش و به معنای واقعی کلمه حیف،البته حتما پروسه ساخت فصل بعدی طولانی تر میشه(خیلی سریع پشت طرفو خالی میکنن بعد این همه زحمت)
البته به این سادگی هم نیست.‌ کسایی که کنسل میشن معمولا کلی گند شناخته شده تو دایره آدمای نزدیکشون دارن. کلا اکثر اوقات لاپوشانی میشه قضیه (مثل مثلا واینستاین). ولی صداش که در اومد چون همه میدونن طرف چه کاره بوده سریع کنسلش میکنن. دقت کنید تقریبا پیش نیومده که کسی کنسل بشه و بعداً خلاف اون حرف ثابت بشه، یا خیلی خیلی به ندرت پیش اومده

پس از قسمت دوم سریال The Last of Us, از دیدن ادامه اش منصرف شدم. شبیه یه ساخته هوادار می مونه تا سریال حرفه ای. این داستان با ترکیب گیمپلی تو همون دنیای گیم کشش داشت و صرف کپی کردن چندتا دیالوگ و سکانس به هیچ عنوان نمیتونه اون حس و حال رو ایجاد کنه.
این سریال اگه اسمش چیز دیگه ای بود حتی رو کنسل شدنش شرط میبستم

1674667486273.png

پخش سریال Poker Face (ساخته رایان جانسون) از شبکه Peacock
زمان پخش: فردا (26 ژانویه)
تیم بازیگری: ناتاشا لیون، جوزف گوردن لویت، آدرین برودی، ران پرلمن، بنجامین برت، نیک نولت، هوآنگ چو و تیم بلیک نیلسون،​

این سریال اگه اسمش چیز دیگه ای بود حتی رو کنسل شدنش شرط میبستم
یه پولی میزاشتن کف دست این بنده خداها دیگه نیازی نبود 100 میلیون دلار خرج اینهمه بازیگر درپیت و تیم کارگردانی بی استعداد کنن.

فکر می کنم همه اینجا سریال Lost دیده باشین یا حتی سریال دیدن رو با اون شروع کردین؛ من تا قبل اینکه ببینم فکر می کردم چندتا کاراکتر انداختن تو جزیره که برای بقا می جنگن، و وقتی سیزن اول رو دیدم فهمیدم چقدر گاو بودم! :D
الان اوایل سیزن آخرم و واقعاً میخکوب کننده، جذاب و عالی بوده تا الان؛ یعنی یه اپیزود بد با بی ربط نداشته و و کاراکتر ها و کلاً نوسیندگیش تاپ لول بوده، اپیزود های آخر هر فصل هم که دیگه حرفی باقی نمیذاره
لامصب هر اپیزودی که می گذره با پاسخ به سؤال هایی که برات ایجاد شده بوده، سؤال های بیشتری تو ذهنت تلنبار می کنه! :D
امیدوارم اندینگ اش خوب باشه و جواب های قانع کننده ای بده

فکر می کنم همه اینجا سریال Lost دیده باشین یا حتی سریال دیدن رو با اون شروع کردین؛ من تا قبل اینکه ببینم فکر می کردم چندتا کاراکتر انداختن تو جزیره که برای بقا می جنگن، و وقتی سیزن اول رو دیدم فهمیدم چقدر گاو بودم! :D
الان اوایل سیزن آخرم و واقعاً میخکوب کننده، جذاب و عالی بوده تا الان؛ یعنی یه اپیزود بد با بی ربط نداشته و و کاراکتر ها و کلاً نوسیندگیش تاپ لول بوده، اپیزود های آخر هر فصل هم که دیگه حرفی باقی نمیذاره
لامصب هر اپیزودی که می گذره با پاسخ به سؤال هایی که برات ایجاد شده بوده، سؤال های بیشتری تو ذهنت تلنبار می کنه! :D
امیدوارم اندینگ اش خوب باشه و جواب های قانع کننده ای بده
IMG_20230128_132822_957.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or