TV Center

Severance رو با پیشنهادات خودتون در این تاپیک دیدم، از نظر من بسیار خسته کننده بود، از پرداختن به داستان لذت می برم به شرطی که کشش لازم برای روایتی منسجم رو داشته باشه، Severance از یک جا به بعد روی دور باطل میوفته و مدام این چرخه بدون اینکه ریتم تکراری رو عوض کنه تا پایان ادامه پیدا می کنه، طوری که حتی حدس زدن در مورد اتفاقاتی که قراره بیوفته رو برام آسون کرد، سریال سعی داره در هر قسمت یک سری سوال رو در ذهن مخاطب ایجاد کنه تا این روند 0 و 1 خوش رنگولعاب جلوه کنه، ولی برای من روند عکس داشت و فقط ماجرا رو کش دار می کرد! امتیاز من 4/10
ممنونم ازت امیر
امروز هیجان زده بودم که تماشاش کنم و با این کامنت خوشحال شدم که سراغش نرفتم.
جدای از این سریال، کلا محتوایی که بار درامش برای من بیشتر باشه رو نمیتونم برم سراغش و مثلا succession خیلی بولد شده اما تو 20 دقیقه اول هیچ نکته هیجان انگیزی داخلش پیدا نکردم چون درامش میچربید به سایر بخش هاش برای همین فرصتی بهش ندادم و حذفش کردم. یا حتی BCS هم تو چند قسمت اولی که دیدم دراماش خیلی بیشتر از هیجان زندگی والتر وایت بود و همین اجازه نداد ادامه ش بدم.

شاید تعریف ها از هیجان و کشش فرق میکنه ولی به شخصه مدت ها بود با سریالی اندازه severance ارتباط برقرار نکرده بودم.منو مدام یاد control مینداخت که جزو بازی های مورد علاقمه و پیچش های داستانیش برای من جالب بود.و بیست دقیقه اخرش داشتم بالشتمو گاز میگرفتم از میزان هیجان:D
black bird رو دارم میبینم،هر 5 دقیقه یه بار به دیوید فینچر لعنت میفرستم که بیخیال mindhunter شد:-s

Severance رو با پیشنهادات خودتون در این تاپیک دیدم، از نظر من بسیار خسته کننده بود، از پرداختن به داستان لذت می برم به شرطی که کشش لازم برای روایتی منسجم رو داشته باشه، Severance از یک جا به بعد روی دور باطل میوفته و مدام این چرخه بدون اینکه ریتم تکراری رو عوض کنه تا پایان ادامه پیدا می کنه، طوری که حتی حدس زدن در مورد اتفاقاتی که قراره بیوفته رو برام آسون کرد، سریال سعی داره در هر قسمت یک سری سوال رو در ذهن مخاطب ایجاد کنه تا این روند 0 و 1 خوش رنگولعاب جلوه کنه، ولی برای من روند عکس داشت و فقط ماجرا رو کش دار می کرد! امتیاز من 4/10
برای من هم یکم حوصله سربر بود...طوری که مدت ها پیش قسمت دوم رو نگاه کردم و تو این مدت هی میخواستم بیام اینجا از بچه ها درخواست کنم اون "پایان پشم ریزون" رو برام اسپویل کنن ولی دنبال یه تایمی میگردم که هیچ کاری جز نگاه کردن Severance نداشته باشم.

• Like
Reactions: .Amirone
شاید تعریف ها از هیجان و کشش فرق میکنه ولی به شخصه مدت ها بود با سریالی اندازه severance ارتباط برقرار نکرده بودم.منو مدام یاد control مینداخت که جزو بازی های مورد علاقمه و پیچش های داستانیش برای من جالب بود.و بیست دقیقه اخرش داشتم بالشتمو گاز میگرفتم از میزان هیجان:D
black bird رو دارم میبینم،هر 5 دقیقه یه بار به دیوید فینچر لعنت میفرستم که بیخیال mindhunter شد:-s
اتفاقا برای منم خیلی یاداور control بود! (و کنترل از بهترین بازی های سال بود برای من)
بخش های مختلف اون شرکت/ساختمون، تو در تو بودنش، موارد عجیب و غریب و غیر قابل توضیح و ...

من که هنوز این سریال Resident Evil رو ندیدم و احتمالاً نمی‌بینم ولی با توجه به چیزهایی که ازش شنیدم، هنری که در تولید این تبلیغ سه‌بعدی به کار رفته از کل سریال بیشتره! :D

View attachment PoZBN_nP4U8x5snw.mp4

واقعاً چیزهای جالبی هستن این مدل تبلیغ‌ها.

من که هنوز این سریال Resident Evil رو ندیدم و احتمالاً نمی‌بینم
لطفا ببین :-"
از تجربه های به شدت خاص چند وقت اخیر هست :-"

به شخصه با یکی از دوستان کل سریال رو تو یه شب دیدیم و تاثیرات مثبتش روی کیفیت زندگی رو از همین الان میشه دید .

لطفا ببین :-"
از تجربه های به شدت خاص چند وقت اخیر هست :-"

به شخصه با یکی از دوستان کل سریال رو تو یه شب دیدیم و تاثیرات مثبتش روی کیفیت زندگی رو از همین الان میشه دید .
یبوسـتتون رفع شده ؟

:D

چرت ترین سریال 2022 برای من تا الان همین رزیدنت اویل بود!!
این چه سمی بود اینا درست کرده بودن!
نه داستان درست و حسابی نه فیلم نامه، نه دیالوگ، به شدت خسته کننده و حال بهم زن.
البته من خودم سریال تو 2 روز دیدم تموم شد، اونم بخاطر اینکه میخواستم ببینم بلاخره بعد این همه سال از رزیدنت اویل واقعی آیا چیزی ساختن یا نه!
اصن فیلم نامه با خودش نمیدونه چند چنده! یه جایی هایی میخوان فاز کمدی بدن بهش! یه جاهایی فاز مثلا دلهره آور، یه جاهایی احساسات خشم و... که هزار ماشالله ر**دن تو همه این موضوعات و یه شتر گاو پلنگی در آوردن که.... اگه میخوایید وقتتون تلف کنید ببینید در غیر این صورت نه چیزی رو از دست دادین بلکه یه چیزی هم بدست اوردین.

خب منم severance رو دیدم
خیلی آروم پیش میره و در کل خیلی درام هستش اوایلش هم خیلی سردرگم هستید
ولی درادامه بهتر میشه و هر قسمت نسبت به قسمت قبل پیشرفت داره و درنهایت اخرین قسمت پشم ریزون هست
ولی درکل اگر خیلی حوصله سریال های درام رو ندارید سراغش نرید

دوستان سریال مثل castlevania چی داریم. البته از انیمه های ژاپنی نمیخوام
این castlevania با اینکه قسمت اخرش یکمی زیادی happy ending بود ولی در کل یکی از بهترین سریال ها بود برام

من severance رو دیدم باحال بود ولی یک چیزی رو نفهمیدم
الان این که دختره اول سریال هی میخواست خارج بشه دوباره بر می‌گشت رو چجوری میخوان توجیه کنن؟ یک جورایی حس میکنم مث westworld کل دنیاش دست شرکتس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or