TV Center

خوب اگه برکینگ بد رو دیدی باید میدونستی اون یه نفری که قراره بمیره کیه :D
من واقعا هیچ هیجانی از این قسمت نگرفتم چون میدونستم قراره چه اتفاقی بیفته و حتی میدونستم قراره با همون اسلحه ای که تو قسمت های قبل قایم کرده بود لالو رو بزنه :-"

سرنوشت سریال از اتفاقات قسمت هفتم کاملا مشخص شد؛ فقط باید ببینیم که سرنوشت کیم چه می‌شود (به احتمال زیاد به فروشنده جاروبرقی زنگ می‌زند) و کارکرد جسی و والتر در قصه BCS چگونه است. یا چند فلش بک از جنس Fan Service است (که امیدوارم اینگونه نباشد) یا واقعا آخرین تکه پازل Breaking Bad Universe تلقی می‌شوند. اپیزود Point & Shoot چند ارجاع جزئی جالب به Breaking Bad و اپیزود ملال آور Fly داشت.

سریال جدید میاد الکی حجمتو هدر نده . یک دو روز صبر کن ببین نمره اش چه الگویی داره . صعودی یا نزولی
شاید داره کف سازی میکنه :D یهو پامپ میکنه

چقدر سخته برام اسپویل های BCS رو نمیتونم باز کنم :(

My Eyes My Eyes :-&

پایتخت ببینی کمتر به خودت آسیب زدی تا این...
نمیدونم تا چه حد میشه نتفلیکس رو مقصر دونست. چون ما از اونور سریالی مثل استرنجر تینگز رو داریم که هر فصلش سطح جدیدی در سریال سازی رو به ما نشون میده و از اینور سریالی مثل رزیدنت رو داریم که تمام فکرشون میشه نمایش LGBTQQIP2SAA ، LGBTQIA و BLM و... خود شورانرهای سریال هم مقصر هستند

جدا اینا نمیتونن مثل بچه آدم چهار شخصیت وفادار به بازی بسازن ؟

View attachment 264246

Gamespot به سریال 9 داده و اون رو یکی از بهترین محصول هایی که از رو بازی ساخته شده دونسته LOL
wtf
ایشون الان وسکر هست؟
اینکه فقط یک شمشیر کم داره که بلید بشه 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
از تریلرهاش مشخص بود که چیز داغونی میشه.

نمیدونم تا چه حد میشه نتفلیکس رو مقصر دونست. چون ما از اونور سریالی مثل استرنجر تینگز رو داریم که هر فصلش سطح جدیدی در سریال سازی رو به ما نشون میده و از اینور سریالی مثل رزیدنت رو داریم که تمام فکرشون میشه نمایش LGBTQQIP2SAA ، LGBTQIA و BLM و... خود شورانرهای سریال هم مقصر هستند

نگو که دلم خونه از این جریان و مسخره بازیاشون، دیگه گندشو در آوردن

• Like
Reactions: mahdi-xbox and Evil
سریال resident evil رو همه باید ببینن، ناشکری نکنید عاقا :-"

نه بخاطر اینکه سریال خوب باشه ها، لامصب انقدر بد و سمیه کلا ادمو تو فکر فرو میبره و باعث میشه قدر بقیه سریال ها و فیلم های در حال پخشو بیشتر بدونیم :-"

its so bad its good :-"ـه به قول دوستان خارجی :-"

حالا سوالی که اینجا پیش میاد آیا پشت صحنه این نمرات و نظرات مردم از نظر مالی اونقدی خوب عمل میکنه که ارزش ساخت یک فصل رو واسشون داشته باشه؟
چون مطمئنم چهار نفر تو همون نتفلیکس بشینن نگاه کنن از همون تریلرا میفهمن چه سمی قراره بشه اما بازم ادامه پیدا میکنه :دی

• Sad
Reactions: Taha75
این رزیدنت جدید سم خالصه. گوشه ای از این شاهکار ...

حقیقتا من خودم یه عذرخواهی بزرگ به سازنده های سری فیلم های resident evil با بازی میلا یوویچ بدهکارم
چقدر از سر نادانی کوبیدم فیلم ها رو به خاطر اینکه به بازی وفادار نبودند
به دلیل اینکه فن دو اتیشه resident evil هستم سریال رو دیدم و باید بگم سری فیلم ها مثل "همشهری کین" هستش در مقابل این سریال جدید
عزیزان قدر داشته هاتون رو بدونین ناشکری نکنین همیشه شاید وضعیت بدتر بشه😕😕
مارو ببخش بانو میلا....

حقیقتا من خودم یه عذرخواهی بزرگ به سازنده های سری فیلم های resident evil با بازی میلا یوویچ بدهکارم
چقدر از سر نادانی کوبیدم فیلم ها رو به خاطر اینکه به بازی وفادار نبودند
به دلیل اینکه فن دو اتیشه resident evil هستم سریال رو دیدم و باید بگم سری فیلم ها مثل "همشهری کین" هستش در مقابل این سریال جدید
عزیزان قدر داشته هاتون رو بدونین ناشکری نکنین همیشه شاید وضعیت بدتر بشه😕😕
مارو ببخش بانو میلا....
سطحش در مقایسه با فیلم شاهکاری از همین سری که پارسال اومد رو هم بگو تا عمق فاجعه مشخص بشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or