والا اون سریال هیلو ای که تحویل دادن زباله خالص بود. امتیازش اتفاقا زیادی هم بالا بود.دوستان نباید فراموش کنند که اقتباسهای سینمایی از بازیهای ویدئویی هرگز مورد توجه منتقدان قرار نمیگیرد؛ حتی اگر آقایان پیتر جکسون و اسپیلبرگ آن پروژه Halo را به اتمام میرساندند. اگر امتیازپرست هستید، باز هم RE Netflix از 7 نقد، میانگین 57 را دریافت کرده است که در نوع خودش خوب است.
سخت ترین متنی که تو بازی سنتر خوندم بی شک همین متن بوده، حتی سخت تر از اصطلاحات سخت افزاری داخل کنسول هایکی از قسمت های فصل سه از سریال the boys رو میدیدم یه نکته ای به ذهنم رسید.
با اینکه قسمت های زیادی 90 و اینا داشت دقت کردم که بطور عموم همیشه تو فیلم ها و سریال ها برای نمایش 90 ی و اینا از گنجیشک و اینا استفاده میکنن. اگر بخوان پا رو فراتر بذارن نهایتا نمایش سوسیس و اینا باشه و شاید هم خر و خرهول. بطور مثال همون قسمت مربوطه از فصل سوم the boys .
ولی هیچوقت درک نکردم چرا گوربه و پیشی و اینا توی این موارد دیده نشده؟ آیا زشته؟ فمینیست ها احساساتشون جریحه دار میشه؟ مقدسه؟
تو فیلمی که سر تا پاش برابر شده با کورن فقط همون یه مورد مشکل شرعی داشته؟
داداش فقط اومدم بگم ابرکامپیوترهای CIA در کد گشایی این رمزی که نوشتی زائیدن، دمت گرمیکی از قسمت های فصل سه از سریال the boys رو میدیدم یه نکته ای به ذهنم رسید.
با اینکه قسمت های زیادی 90 و اینا داشت دقت کردم که بطور عموم همیشه تو فیلم ها و سریال ها برای نمایش 90 ی و اینا از گنجیشک و اینا استفاده میکنن. اگر بخوان پا رو فراتر بذارن نهایتا نمایش سوسیس و اینا باشه و شاید هم خر و خرهول. بطور مثال همون قسمت مربوطه از فصل سوم the boys .
ولی هیچوقت درک نکردم چرا گوربه و پیشی و اینا توی این موارد دیده نشده؟ آیا زشته؟ فمینیست ها احساساتشون جریحه دار میشه؟ مقدسه؟
تو فیلمی که سر تا پاش برابر شده با کورن فقط همون یه مورد مشکل شرعی داشته؟
والا اون سریال هیلو ای که تحویل دادن زباله خالص بود. امتیازش اتفاقا زیادی هم بالا بود.
اون سریال RE هم از اول وضعش مشخص بود چیه. خیلی نیاز به امتیاز منتقدین و توجه داشتن نداشتنشون نداره که بفهمی زبالست.
از نظر متاپرستان/راتن پرستان، هرچیزی که نزدیک به رنگ سبز یا خود رنگ سبز باشد، خوب تلقی میکنند. هیچ سریالی از همون اول (منظورت قضاوت اولیه از روی تریلر هست دیگه) وضعیتش مشخص نیست! برخی تریلرها بسیار خوب بودند (مثل Gypsy نتفلیکس و The Mist اسپایک) اما خود مجموعهها حرفی برای گفتن نداشتند؛ هر دو سریال پس از پخش یک فصل کنسل شدند!
دیدگاه شخصی و خالی از منطق رو جمع نبندید، اول اینکه تریلر فیلم/سریال انونس می شه تا بینندش قضاوت کنه که این "هر چیزی" که ازش نام می بری از نظرش در چه سطحی قرار می گیره، ممکنه نظرات متفاوت از هم باشن ولی در مجموع نظرات قاعدتا با همون تریلر اول/دوم سمتوسوش تاحدی یا کامل مشخص می شه، بعضی تریلرها زوایای پنهان! ندارن که منتظر اومدن اون فیلم یا سریال بمونم تا در موردش نتیجه گیری کنم. به طور مثال منی که میام می گم حتی تریلر سریال رو نتونستم تا آخر تحمل کنم بخاطر اینه که هیچ یک از موارد و استانداردهایی که باعث می شه فن های سری ایول جذب سریال بشن در این تریلر وجود نداره! قوه ادراک و تشخیص بالا هم نمی خواد که تا اومدن سریال صبر کنم! سری ایول یا هر موردی از این قبیل یک سری فرمول مشخص دارن که فن های اون ژانر در "هر چیزی به قول خودت "با دیدن تریلر توانایی تشخیص اینو دارن که آیا سریال یا فیلم استانداردهای لازمه رو داره یا خیر، چشم بصیرت هم نمی خواد، کافیه یکی دو عنوان از سری اصلی رو بازی کرده باشی تا بدونی با چی طرف هستیدوستان نباید فراموش کنند که اقتباسهای سینمایی از بازیهای ویدئویی هرگز مورد توجه منتقدان قرار نمیگیرد؛ حتی اگر آقایان پیتر جکسون و اسپیلبرگ آن پروژه Halo را به اتمام میرساندند. اگر امتیازپرست هستید، باز هم RE Netflix از 7 نقد، میانگین 57 را دریافت کرده است که در نوع خودش خوب است.
ده دقیقه که از شروه قسمت میگذره و نقشه لالو دست تماشاگر میاد؛
همون موقع با خودم گفتم قراره لالو و گوستاوو با هم رودرو بشن و یکی شون زنده بیرون نمیاد! که هینطور هم شد!
دو تا Mob Boss خفن قراره کلک همدیگه رو تو یک دوئل بکنند؛ کار به دست یک هیتمن مثل مایک انجام نمیشه.
یکی از هیجانانگیزترین و استرسزا ترین قسمتهایی بود که وینس گیلیان خلق کرده به نظرم تو کل کارنامهاش تو تلویزیون.
پ.ن. تونی دالتون با اون لبخند خونین نشون داد، پتانسیل نقش جوکر رو داره!
سریال جدید میاد الکی حجمتو هدر نده . یک دو روز صبر کن ببین نمره اش چه الگویی داره . صعودی یا نزولیدو قسمت از سریال RE رو دیدم
افتضاح افتضاح افتضاح
وسکر بدردنخور
داستان خسته کننده
بازی ها ضعیف
جلوه های ویژه در بعضی جاها به شدت ضعیف
امتیاز 3 یا 4 میتونه براش مناسب باشه
بی شک کنسل میشه منم دیگه تا همین 2 قسمت برام بسه