TV Center

سطحش در مقایسه با فیلم شاهکاری از همین سری که پارسال اومد رو هم بگو تا عمق فاجعه مشخص بشه :D
حقیقتا اول خواستم با اون فیلم مقایسش کنم ولی هر بار که قیافه لیان رو تو فیلم رو یادم میاد کهیر میزنم
residentevil-welcometoraccooncity-blogroll-1630300539894.jpg
از فیلم پارسالی خودم شخصا بیشتر متنفرم چون برعکس سریال فیلم پتانسیل بالایی داشت که خراب کرد ولی سریال از قبل مشخص بود چه اشغالی هستش...
ولی از لحاظ کیفیت ساخت باز فیلم پارسالی مثل "سرگیچه" هیچکاک هستش در مقابل این سریال
سال دیگه معلوم نیست شاید باربی و سیندرلا اوردن گذاشتن جای لیان و کریس...

فعلا تا قسمت 3 فصل پنجم دیدم، ولی گفتم شاید یکسری موارد مربوط به آینده باشه پس عنوان رو این‌جور نوشتم.

انتظار هر چیزی رو داشتم جز کشته شدن ریتا تو آخر فصل چهارم، طبق چیز هایی که دوستم 2-3 سال قبل برام تعریف کرده بود (گفته بود دبرا میمیره)، من همش منتظر مرگ دبرا بودم.
بعد پایان فصل چهارم قشنگ هنگ بودم بابت چیزی که دیدم یعنی ذره ای تصور این رو نمی کردم که ریتا کشته بشه، جوری هم نشون داده بودن که ترینیتی کیلر رفته خونه قبلی دکستر و بعد هم از شهر داره می ره که دکستر خفتش کرد.
بقول دوستم این براش توبه شد که دیگه این‌جوری معطل نکنه سر سوژه هاش، ولی خب هزینه سنگینی بابتش داد.
و این‌که چقدر این صحبت های هری و دکستر خوبه، تا این جا به نظرم جزء نکات مثبت سریال بوده.

سطحش در مقایسه با فیلم شاهکاری از همین سری که پارسال اومد رو هم بگو تا عمق فاجعه مشخص بشه :D
یعنی این سریال از اون هم بدتره؟ :| مگه داریم چیزی فاجعه تر از اون آشغال مزخرف؟

این ترمال لیانش به کنار، اون کراش داشتن جیل رو وسکر چی می‌گفت دیگه؟! :/

من سریال رو ندیدم خوشبختانه ولی دوستان میگن اون در مقابل سریال مثل شاهکار هیچکاک هست

حالا این باز خوبه میشه تا حدودی پذیرفت
چون تو بازی هم وسکر فرمانده .s.t.a.r.s بود و جیل بهش احترام میذاشت(بعدش رو که دیگه خودتون میدونید)
من توش موندم کلر ردفیلد از کی اجازه گرفته بود در حضور بزرگانی مثل کریس و لیان و جیل بیاد شخصیت اصلی فیلم باشه .... و اونایی که اسم بردم مثل شخصیت فرعی باشن... اصلا سازندگان فیلم میدونستن resident evil چیه یا خیال میکردن خوردنیه؟؟ فکر کنم درباره رزیدنت اویل فقط تو ویکی پدیا خونده باشن..‌
برای اینکه اسپم نباشه:
همونطور که دوستان گفتن فینال فصل سوم boys واسه اکثرا مردم ناامید کننده بود
با توجه به تعداد رای ها فینال فصل سوم boys پایین ترین امتیاز رو داره بین قسمت های کل فصل
Screenshot_۲۰۲۲۰۷۱۶-۰۰۰۷۰۵_Chrome.jpg

اهم... :-"

1657917889036.png

از بحث سریال فاخر resident evil که بگذریم،
من Severance رو تقریبا 5-6 روز پیش شروع کردم و امشب کل فصل رو تموم کردم.
فوق العاده بود واقعا و وای بر من که کلا از وجودش هم خبر نداشتم تا قبل از اینکه بچه های اینجا بهش اشاره کردن.
در کل سریال از هر نظر قوی بود ولی دنیا و اون حس بی نهایت مرموز بودنش برای من بهترین بخش سریال بود.

شخصیت پردازی ها هم همه عالی بودن و در کل سریال با هر قسمت بهتر و بهتر میشد، از تویست های داستانی بگیر تا خود شخصیت ها و پیشرفتشون و یا موارد عجیبی که از دنیای سریال بهمون نشون میدن.

تنها مشکلم با سریال اینه که عاقا چجوری منتظر فصل بعد بمونیم :|
عالی بود پایان و اپیزود اخرش.

خلاصه اینکه، با تشکر از دوستانی که معرفیش کردن :-"

حقیقتا من خودم یه عذرخواهی بزرگ به سازنده های سری فیلم های resident evil با بازی میلا یوویچ بدهکارم
چقدر از سر نادانی کوبیدم فیلم ها رو به خاطر اینکه به بازی وفادار نبودند
به دلیل اینکه فن دو اتیشه resident evil هستم سریال رو دیدم و باید بگم سری فیلم ها مثل "همشهری کین" هستش در مقابل این سریال جدید
عزیزان قدر داشته هاتون رو بدونین ناشکری نکنین همیشه شاید وضعیت بدتر بشه😕😕
مارو ببخش بانو میلا....
من با سری فیلم های رزیدنت ایول مخصوصا شماره سوم خیلی حال کردم با همه کم و کاستی ها .

امتیاز 3.4 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از سرش زیاده!
حیف وقت که صرف چنین زباله ای بشه

1657973882289.png

اگه وقت و علاقه دارید بجای این سطل زباله میتونید سری فیلمهای رزیدنت ایول از 2002 تا 2016 با بازی بانو Milla Jovovich رو ببینید
البته جلوه های ویژه 20 سال قبل با الان قابل مقایسه نیست

درکل پیشنهاد میکنم وقت گرانبها و عمر عزیزتون رو صرف شبکه netflix نکنید

نمیدونم تا چه حد میشه نتفلیکس رو مقصر دونست. چون ما از اونور سریالی مثل استرنجر تینگز رو داریم که هر فصلش سطح جدیدی در سریال سازی رو به ما نشون میده و از اینور سریالی مثل رزیدنت رو داریم که تمام فکرشون میشه نمایش LGBTQQIP2SAA ، LGBTQIA و BLM و... خود شورانرهای سریال هم مقصر هستند
:D
Mike❤️Will
“Stranger Things” Star Noah Schnapp Confirmed That His Character Will Byers “Is Gay And He Does Love Mike”

Augustus

دقیقا به خاطر اینکه حقوق سیلماریلیون دستشان نیست این اتفاق افتاده است،از چند صفحه ضمائم ارباب حلقه ها که نمی شود 5 فصل سریال در آورد.
تالکین به الف های تاریک اشاره کرده البته،اما خب نظر قطعی در این مورد وجود ندارد.

• Like
Reactions: Taha75

Augustus

دقیقا به خاطر اینکه حقوق سیلماریلیون دستشان نیست این اتفاق افتاده است،از چند صفحه ضمائم ارباب حلقه ها که نمی شود 5 فصل سریال در آورد.
تالکین به الف های تاریک اشاره کرده البته،اما خب نظر قطعی در این مورد وجود ندارد.

البته منظور اینجا از دارک الف رنگ پوستشون نبوده :D . همونطور که "دارک" لرد های توی لوتر و هری پاتر قرار نبود لیترالی "دارک" باشن.

Severance رو با پیشنهادات خودتون در این تاپیک دیدم، از نظر من بسیار خسته کننده بود، از پرداختن به داستان لذت می برم به شرطی که کشش لازم برای روایتی منسجم رو داشته باشه، Severance از یک جا به بعد روی دور باطل میوفته و مدام این چرخه بدون اینکه ریتم تکراری رو عوض کنه تا پایان ادامه پیدا می کنه، طوری که حتی حدس زدن در مورد اتفاقاتی که قراره بیوفته رو برام آسون کرد، سریال سعی داره در هر قسمت یک سری سوال رو در ذهن مخاطب ایجاد کنه تا این روند 0 و 1 خوش رنگولعاب جلوه کنه، ولی برای من روند عکس داشت و فقط ماجرا رو کش دار می کرد! امتیاز من 4/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or