Origami 2008
عضو تحریریه
جاش هارنت، آرون پاول، ززی بیتز، کیت مارا، دنی رامیرز و کلارا روگارد به تیم بازیگری فصل ششم Black Mirror اضافه شدند.
نه تا وقتی که ازش به عنوان بهترین اقتباس از بازی در جهان یاد کنه!کسی مگه برای فیلم و سریال به گیم اسپات و ign مراجعه میکنه؟
invincible و dragons dogma تا حدودی تو این مایه ها بودن و همچنین The Witcher: Nightmare of the Wolf که البته این اخریه فیلمه نه سریالدوستان سریال مثل castlevania چی داریم. البته از انیمه های ژاپنی نمیخوام
این castlevania با اینکه قسمت اخرش یکمی زیادی happy ending بود ولی در کل یکی از بهترین سریال ها بود برام
Vox machina هم خوبه!invincible و dragons dogma تا حدودی تو این مایه ها بودن و همچنین The Witcher: Nightmare of the Wolf که البته این اخریه فیلمه نه سریال
اگه انیمه ژاپنی نمیخوایی میتونی blood of Zeus از نتفلیکس ببینی.دوستان سریال مثل castlevania چی داریم. البته از انیمه های ژاپنی نمیخوام
این castlevania با اینکه قسمت اخرش یکمی زیادی happy ending بود ولی در کل یکی از بهترین سریال ها بود برام
اصل سریال از فضل ۲. خیلی خوب میشه تا فصل ۶ اینا. ۷ به بعد افت میکنه.این سریال آفیس فصل اولش یجوری بود!بیشتر رو مخ بود تا کمدی!
در ادامه بهتر میشه آیا؟
صبور باش بخاطر سبک خاصش فصلهای اولش نمیچسبه تا با جو سریال اشنا بشی اگر کمی ادامه بدی از بهترین تجربه های طنزت خواهد شداین سریال آفیس فصل اولش یجوری بود!بیشتر رو مخ بود تا کمدی!
در ادامه بهتر میشه آیا؟
این سریال آفیس فصل اولش یجوری بود!بیشتر رو مخ بود تا کمدی!
در ادامه بهتر میشه آیا؟
محشرهدوستان سلام
سریال آلمانی دارک چجور سریالی هست ؟
من عاشق سریالهای مرموز و به شدت پیچیده هستم مثل لاست و پریزن بریک
به درد من میخوره ؟
ممنونم
خوبه ولی فصل 3 ش به نظرم زیادی بوددوستان سلام
سریال آلمانی دارک چجور سریالی هست ؟
من عاشق سریالهای مرموز و به شدت پیچیده هستم مثل لاست و پریزن بریک
به درد من میخوره ؟
ممنونم
اقا ندیدی اینو؟؟!!دوستان سلام