TV Center

اقا ندیدی اینو؟؟!!
به نظرم هر چه زود تر برو سراغش. میدونم بیشتر سریال مرموز میخوای. این خود جنسه. برای من که جزو تاپ ترین سریال هایی هست که دیدم.
نه والا ندیدمش
داشتم هاردامو لیست میکردم چشمم افتاد بهش
دیدم 4k هست سیزن یک خواستم پاک کنم منتها گفتم قبلش از بچه های اینجا بپرسم ببینم جریانش چجوریاس
در کل دست همه تون درد نکنه
میرم تو کارش

نه والا ندیدمش
داشتم هاردامو لیست میکردم چشمم افتاد بهش
دیدم 4k هست سیزن یک خواستم پاک کنم منتها گفتم قبلش از بچه های اینجا بپرسم ببینم جریانش چجوریاس
در کل دست همه تون درد نکنه
میرم تو کارش
برای کسی که پشت سر هم میبینه و زبان آلمانی، اگر سرت درد نگرفت از اتفاقاتی که توضیح میدن، میتونه قشنگ باشه چون فضای باحالی داره. من یکی واقعا ...پیچ شدم و فصل سوم رو شروع نکردم هیچوقت

برای کسی که پشت سر هم میبینه و زبان آلمانی، اگر سرت درد نگرفت از اتفاقاتی که توضیح میدن، میتونه قشنگ باشه چون فضای باحالی داره. من یکی واقعا ...پیچ شدم و فصل سوم رو شروع نکردم هیچوقت
اتفاقا از اون دست سریال هایی هست که تهش تقریبا به همه سوال ها جواب میده. و خوبیش اینه که داستان رو اخر فصل سوم تموم میکنه.

من متاسفانه یا خوشبختانه سریالای سیتکام رو دنبال نمیکنم و فکر میکردم خوشم نیاد ازشون (کما اینکه از یکی دوتا از عناوین خیلی مشهور بشدت بدم میاد :D ) خیلی اتفاقی این چند وقت تیکه هایی از بیگ بنگ تئوری رو تو اینستاگرام دیدم و همینجوری دانلود کردم . واقعا میتونم بگم عالی بود. و تا الان نان استاپ تا فصل 10 جلو رفتم . برای منی که همش درگیر فیلم و سریال جدی و درام و فانتزی و.. بودم و خیلی طنز لابلاشون نبود میتونم بگم تجربه واقعا جالبی بود و اگر یکم هم مسائل علمی فیزیم شیمی نجوم و... یکم سررشته داشته باشید واقعا میچسبه علی الخصوص که خیلی درمورد مسائل علمی بحث میشه و واقعا آموزنده اس . بازی جیم پارسونز عالیه واقعا من موندم این بشر چجوری 12 فصل تونسته یه همچین کاراکتری رو بازی کنه . همه بازیگرا واقعا خوبن حتی کاراکتری مثل استوارت و کریپکی و... که خیلی حضور 100درصددی ندارن ، و سبک و سیاق شوخیش و کمدیش حداقل برای من خیلی خوب بود و همیشه میخندیدم . واقعا ناراحتم چرا زودتر ندیدم . پیشنهاد میکنم اگه مثل من خیلی اهل دیدن سریال کمدی نیستین یه امتحانی بکنید . حداقلش ذهن و روان ادم آژاد میشه و درگیر کلیشه ها زندگی روزمره مخصوصا الان نمیشیم . حتی اگر 20 دیقه باشه .

دوستان سلام
سریال آلمانی دارک چجور سریالی هست ؟
من عاشق سریالهای مرموز و به شدت پیچیده هستم مثل لاست و پریزن بریک
به درد من میخوره ؟
ممنونم
فصل اول بهترین چیزی بود که دیده بودم...محشر بود!!
فصل دوم مقداری پیچیده شد و اصلا قابل مقایسه با فصل اول نبود...
فصل سوم فلسفی و چ.سناله طور شد :|

3 دلیل که باید "دارک" دیده بشه :
1. فصل اول فوق العاده با جو معمایی بی نظیر و درگیر کننده که فکر کنم هرشخصی دوستش داره...
2. فصل های بعدی هم بنا به سلیقه هرکس میتونه جذاب باشه...اگر هم نباشه دیدن همون فصل یک ارزشمنده و مابقی سریال رو میشه به عنوان یه حسن ختام دید...
3.پایان قطعی سریال در فصل سوم

پیچ شدم و فصل سوم رو شروع نکردم هیچوقت
تقریبا به همه سوالا در آخر پاسخ میده و پیچیدگیش از بین میره.
دقیقا مشکلی هم که باهاش داشتم همین بود! خود داستان سادس فقط اینقد میپیچوننش که پیچیده بنظر برسه وقتی تموم میشه میفهمی مسئله عجیبی پشت داستانش نبوده.
واسه همین فصل اولو فقط خیلی دوس داشتم چون فضاهاش خیلی خوب بود و روایت سرراست تری هم داشت.

آخرین ویرایش:
آقا من دارم the boys رو میبینم ، از بعد از GOT دیگه سریال نگاه نکردم ولی the boys محشره خیلی خوبه معتادش شدم دیروز نشستم کل فصل 1 رو دیدم ، میخوام بعد از این برم سراغ stranger things بعدشم برم سراغ money heist میشه سریال های خوب توی این سبک ها بهم معرفی کنید یا کلا هر چی ک خیلی اعتیاد اور باشه :دی با بویز ک خیلییییییی حال کردم واقعا دلم نمیخواد تموم بشه ب این زودی :دی

انتظار Time Jump رو نداشتم؛ حرف آن کاربر عزیز درست دراومد؛ قصه به تایملاین فصل دوم گره خورد. سرنوشت وکسلر افتاد در قسمت‌های پایانی!

View attachment 264999

وضعیت من تا هفته آینده ...
این اپیزود بیشتر جاهای خالی رو پر کرد

• Like
Reactions: BitsandBytes
خوبه ولی فصل 3 ش به نظرم زیادی بود
و خیلی گیچ کنندست
بیش از حد شلوغش کردن بعضی مسائلو
برای دیدنش به ذهنی آرام و بی دغدغه نیازه
ذهن آرام و بی دغدغه نمیخواد فقط یه عکس از روابط بین کارکترهای سریال میخواد که مدام جلو چشمت باشه :D

اونم هست آدم اسمارو قاطی میکنه
چی میگی باو؟ :D یکی جوناس...یکی اولریش، اونیکی مارتا...خیلی هنر میخواد اینارو باهم قاطی کرد!
فقط سریال های کره ای چنین معضلی داره و همینطور تشابه قیافه ها هم نور علی نور میشه:D
بطور مثال :
پارک هائه یونگ - لی جائه هان - کیم جین وو - پارک سان وو
فکر کن چنین شخصیت هایی توی سریال جنایی سفر در زمان باشن:|
حداقل 10 قسمت نیازه که مشخص بشه دقیقا کی مجرمه کی پلیس و کی جوونیه کدوم شخصیته:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or