TV Center

بتر کال ساول که تموم بشه هفته بعدش خاندان اژدها شروع میشه بین مید سیزن بتر هم که استرنجر فصل 4 اومد ترکوند 10 روز بعد خاندان اژدها هم که پر هزینه ترین سریال تاریخ میاد عجب دورانیه واسه سریال باز بودن

سریال سوپرانو ببینم یا sons of anarchy ؟
با تم سریال هایی که زیاد حرف می زنند حال نمی کنم مثل wire . بریکینگ بد همون روز اول که کسی نمی شناخت دیدم ( بدون به به و چه چه که سال ها بعد براش بوجود اومد) و از شیمی بین والتر و جسی خوشم اومد وگرنه اونم حرف زیاد داشت و اوایل کند جلو می رفت
من به نظرم BB زیاد توش دیالوگ نداشت فقط خیلی کند پیش میرفت
ولی سوپرانو بخوام بهت بگم فصل اول اینقدر دیالوگ داشت دیگه فصل دو رو ندیدم
و حالت اکشن نداره فیلم , فقط حرف حرف مشکل و رهایی از مشکل یکی دوتا قتل هم اون وسط میشه
نمیگم سریال بدیه , اتفاقا خوبه ولی من الان اصلا حوصله دیالوگ این جور چیزارو ندارم

• Poker Face
Reactions: Taha75
ملت این Players رو ببینید واقعا حیفه :دی

قسمت ۹ سریال یکی از ناراحت کننده‌ترین پایان‌های ممکن رو داشت، شخصیت اصلی سریال یکی از دوست داشتنی‌ترین شخصیت‌های چند وقت اخیر تلویزیونه.

• Like
Reactions: ce7en44
ap22190055211614_vert-65a1171a1c1b2f4c6f161ab3abaaaea766412fb2-s1100-c50_copy_275x367.jpg

یعنی دوس داشتم صبح تا شب دیالوگ های این خدا بیامرز رو گوش بدم، یا سیل با اون استایل و سبک خاص حرف زدنش، اصلا مگه میشه سوپرانوز رو بدون دیالوگ ها و روابط بین کارکترهاش قبول کرد؟ حیفه این سریال رو به خاطر نقاط قوتش نبینید، در حق خودتون ظلم نکنید :-w

میدونم خیلیا کلا درامای آروم به سلیقشون نمیخوره ولی بنظرم موقعی که تایم خالی دارید و عجله یا دغدغه خاصی ندارید در حالت ریلکس تایم بزارید چند سیزن ببینید مهلت بدید تا اون ارتباطه با سریال و شخصیتا برقرار بشه باور کنید چیزی شبیهش نیست :D
بی دلیل نیست این همه سریال پربیننده هرسال میان و میرن بعد چند سال دیگه کسی یادی ازشون نمیکنه بعد The Wire، Sopranos و ... که 20 سال ازشون گذشته هنوز سر زبونا میان!

View attachment 265310

یعنی دوس داشتم صبح تا شب دیالوگ های این خدا بیامرز رو گوش بدم، یا سیل با اون استایل و سبک خاص حرف زدنش، اصلا مگه میشه سوپرانوز رو بدون دیالوگ ها و روابط بین کارکترهاش قبول کرد؟ حیفه این سریال رو به خاطر نقاط قوتش نبینید، در حق خودتون ظلم نکنید :-w
oof marone :D

امروز اتفاقی پست مترجم کتابهای Wheel of Time (آقای مافی) رو دیدم.
در مورد یکسری انیمیشن کوتاه که نکات کلیدی داستان قبل از سریال بازگو میکنه.
کلی گشتم پیدا نکردم، آخر دیدم یکی 2نفر خودشون تو یوتوب آپلود کردن.

دانلود کردم و دیدم و لعنت فرستادم به آمازون که چرا اینهارو در دسترس ملت نزاشته واصلا تبلیغ خوبی روش انجام نشده ، واقعا خاک تو سرش.
اگه ندیدین برین ببینین، کل سریال یک طرف، این 20 دقیقه یک طرف واقعا.
تیزر قسمتهای جدید WoT origins که به نظرم از خود سریال خیلی بهتر ساختن.

ای ژاپن(یاکوزا) دوستان! Tokyo Vice رو ببینید.
اول بنظر اثر های معمول میرسه ولی واقعا جذابه.

فصل اولشم جای خوبی تمام میشه.:D
توکیو وایس رو خیلی دوست داشتم من، داستان به اندازه کافی جذاب، شخصیت های باحال و در کل ژاپن :x
از اونور، انقدر از شخصیت اصلی سریال بدم میاد مرتیکه بز :| :-" خیلی رو اعصابه لعنتی( تقریبا یه چیزی شبیه شینجی توی اواگلیون یا شیرو توی سری fate :-" )

• Like
Reactions: Arima Kishou
توکیو وایس رو خیلی دوست داشتم من، داستان به اندازه کافی جذاب، شخصیت های باحال و در کل ژاپن :x
از اونور، انقدر از شخصیت اصلی سریال بدم میاد مرتیکه بز :| :-" خیلی رو اعصابه لعنتی( تقریبا یه چیزی شبیه شینجی توی اواگلیون یا شیرو توی سری fate :-" )
اگر اشتباه نکنم اولین سریال آمریکایی هست که تا به الان کاملا در ژاپن بوده. یکی از خوبی های سریال اینکه بجای تصورات کلیشه ای، ژاپنی که نشون میداد خیلی به نزدیک به واقعیت میداد.
شخصیت اصلی بازیگر بنده خدا کنسل شده، نمیدونم فصل دوم چه اتفاقی میوفته، و جایگزین
اش می‌کنند یا نه. من خودم خیلی همذات پنداری بازیگر اصلی کردم وقتی گفت برای یادگیری زبان 9 ساعتی در روز درس میخونده. :-" کاملا حس ویب گونه رو در سریال منتقل می کرد.:cry2:

قسمت اول رو هم نگاه کنی معلومه تمرین کرده.:D

از اون بیشتر روی اعصاب تر این دختره شخصیت اصلی داستانه! فاز خانم نامشخص بود.:|
بنظرم کرکتر اصلی بیشتر این پسره یاکوزا بود تا کرکتر اصلی... از یکجایی ببعد آقای گایجین حس شخصیت فرعی رو میداد!

کلا سریال خیلی خوب و درست حسابی بود، در موقعی که سینما و TV ژاپنی ماورای تعطيله امیدوارم غربی ها بتونن اثار خوبی از ژاپن استخراج کنند.

• Like
Reactions: Kurt117
اگر اشتباه نکنم اولین سریال آمریکایی هست که تا به الان کاملا در ژاپن بوده. یکی از خوبی های سریال اینکه بجای تصورات کلیشه ای، ژاپنی که نشون میداد خیلی به نزدیک به واقعیت میداد.
شخصیت اصلی بازیگر بنده خدا کنسل شده، نمیدونم فصل دوم چه اتفاقی میوفته، و جایگزین
اش می‌کنند یا نه. من خودم خیلی همذات پنداری بازیگر اصلی کردم وقتی گفت برای یادگیری زبان 9 ساعتی در روز درس میخونده. :-" کاملا حس ویب گونه رو در سریال منتقل می کرد.:cry2:

قسمت اول رو هم نگاه کنی معلومه تمرین کرده.:D

از اون بیشتر روی اعصاب تر این دختره شخصیت اصلی داستانه! فاز خانم نامشخص بود.:|
بنظرم کرکتر اصلی بیشتر این پسره یاکوزا بود تا کرکتر اصلی... از یکجایی ببعد آقای گایجین حس شخصیت فرعی رو میداد!

کلا سریال خیلی خوب و درست حسابی بود، در موقعی که سینما و TV ژاپنی ماورای تعطيله امیدوارم غربی ها بتونن اثار خوبی از ژاپن استخراج کنند.
اون ansel elgort فکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد و احتمالا فصل بعد هم هست، مقدار کنسل شدنش اونقدرا شدید نیست انگار :-"
+

ا راست میگی اون دختره بیشعور هم رو اعصاب بود:-"
ولی تقریبا همه شخصیت های ژاپنی سریال خوب بودن واقعا.

• Like
Reactions: Arima Kishou
رفقایی که از سریال های جنایی و رازآلود به خصوص در مورد قاتلین سریالی ایی که مشکلات روانشناسی دارن خوششون میاد، از BlackBird غافل نشید.
البته تا الان 4 قسمت ازش اومده و هر جمعه صبح منتشر میشه. اما همین 4 قسمتش بشدت جذابیه و همین طور هم بر اساس داستان واقعی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or