Gen. Martinez
کاربر سایت
بتر کال ساول که تموم بشه هفته بعدش خاندان اژدها شروع میشه بین مید سیزن بتر هم که استرنجر فصل 4 اومد ترکوند 10 روز بعد خاندان اژدها هم که پر هزینه ترین سریال تاریخ میاد عجب دورانیه واسه سریال باز بودن
من به نظرم BB زیاد توش دیالوگ نداشت فقط خیلی کند پیش میرفتسریال سوپرانو ببینم یا sons of anarchy ؟
با تم سریال هایی که زیاد حرف می زنند حال نمی کنم مثل wire . بریکینگ بد همون روز اول که کسی نمی شناخت دیدم ( بدون به به و چه چه که سال ها بعد براش بوجود اومد) و از شیمی بین والتر و جسی خوشم اومد وگرنه اونم حرف زیاد داشت و اوایل کند جلو می رفت
oof maroneView attachment 265310
یعنی دوس داشتم صبح تا شب دیالوگ های این خدا بیامرز رو گوش بدم، یا سیل با اون استایل و سبک خاص حرف زدنش، اصلا مگه میشه سوپرانوز رو بدون دیالوگ ها و روابط بین کارکترهاش قبول کرد؟ حیفه این سریال رو به خاطر نقاط قوتش نبینید، در حق خودتون ظلم نکنید![]()
تیزر قسمتهای جدید WoT origins که به نظرم از خود سریال خیلی بهتر ساختن.امروز اتفاقی پست مترجم کتابهای Wheel of Time (آقای مافی) رو دیدم.
در مورد یکسری انیمیشن کوتاه که نکات کلیدی داستان قبل از سریال بازگو میکنه.
کلی گشتم پیدا نکردم، آخر دیدم یکی 2نفر خودشون تو یوتوب آپلود کردن.
دانلود کردم و دیدم و لعنت فرستادم به آمازون که چرا اینهارو در دسترس ملت نزاشته واصلا تبلیغ خوبی روش انجام نشده ، واقعا خاک تو سرش.
اگه ندیدین برین ببینین، کل سریال یک طرف، این 20 دقیقه یک طرف واقعا.
توکیو وایس رو خیلی دوست داشتم من، داستان به اندازه کافی جذاب، شخصیت های باحال و در کل ژاپنای ژاپن(یاکوزا) دوستان! Tokyo Vice رو ببینید.
اول بنظر اثر های معمول میرسه ولی واقعا جذابه.
فصل اولشم جای خوبی تمام میشه.![]()
اگر اشتباه نکنم اولین سریال آمریکایی هست که تا به الان کاملا در ژاپن بوده. یکی از خوبی های سریال اینکه بجای تصورات کلیشه ای، ژاپنی که نشون میداد خیلی به نزدیک به واقعیت میداد.توکیو وایس رو خیلی دوست داشتم من، داستان به اندازه کافی جذاب، شخصیت های باحال و در کل ژاپن
از اونور، انقدر از شخصیت اصلی سریال بدم میاد مرتیکه بز![]()
خیلی رو اعصابه لعنتی( تقریبا یه چیزی شبیه شینجی توی اواگلیون یا شیرو توی سری fate
)
اون ansel elgort فکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد و احتمالا فصل بعد هم هست، مقدار کنسل شدنش اونقدرا شدید نیست انگاراگر اشتباه نکنم اولین سریال آمریکایی هست که تا به الان کاملا در ژاپن بوده. یکی از خوبی های سریال اینکه بجای تصورات کلیشه ای، ژاپنی که نشون میداد خیلی به نزدیک به واقعیت میداد.
شخصیت اصلی بازیگر بنده خدا کنسل شده، نمیدونم فصل دوم چه اتفاقی میوفته، و جایگزین
اش میکنند یا نه. من خودم خیلی همذات پنداری بازیگر اصلی کردم وقتی گفت برای یادگیری زبان 9 ساعتی در روز درس میخونده.کاملا حس ویب گونه رو در سریال منتقل می کرد.
قسمت اول رو هم نگاه کنی معلومه تمرین کرده.
از اون بیشتر روی اعصاب تر این دختره شخصیت اصلی داستانه! فاز خانم نامشخص بود.
بنظرم کرکتر اصلی بیشتر این پسره یاکوزا بود تا کرکتر اصلی... از یکجایی ببعد آقای گایجین حس شخصیت فرعی رو میداد!
کلا سریال خیلی خوب و درست حسابی بود، در موقعی که سینما و TV ژاپنی ماورای تعطيله امیدوارم غربی ها بتونن اثار خوبی از ژاپن استخراج کنند.