TV Center

قسمت اول مانی هایست رو دیدم بنظرم مالی نبود ،ملت تعریف میکردن میگفتن اعتیاد داره ولی منو نگرفت، بهتر میشه یا ولش کنم ؟
افتضاحه.
من بعد از یه سیزن دراپ کردم و من خیلی سخت سریال دراپ می کنم.
به غیر ساخت ضعیف، تو دیوار ترین منطق رو داره تو کل سریال هایی که تا حالا دیدم.

افتضاحه.
من بعد از یه سیزن دراپ کردم و من خیلی سخت سریال دراپ می کنم.
به غیر ساخت ضعیف، تو دیوار ترین منطق رو داره تو کل سریال هایی که تا حالا دیدم.
حقیقتش با اکت بازیگرا هم حال نکردم ، یجوری بازی میکنن :دی

حقیقتش با اکت بازیگرا هم حال نکردم ، یجوری بازی میکنن :D
به نظر من کلاً سریال ضعیفیه ولی چیزی که بیشتر از همه اذیتم کرد منطق تو دیوار سریال بود.
اتفاق ها خیلی مسخره میوفته و داستان پیش میره. یه جاهایی حس می کردم به شعورم توهین میشه حتی :D.

قسمت اول مانی هایست رو دیدم بنظرم مالی نبود ،ملت تعریف میکردن میگفتن اعتیاد داره ولی منو نگرفت، بهتر میشه یا ولش کنم ؟

به نظرم من حیفه وقت ! خیلی آبکی بود و از طرفی کلا هیچ چیزیش منطق و اساس نداشت ! بیشتر سریال کمدی بود با این منطقش ! :D

چون تاپیک Unpopular Opinion رو روی موارد غیر بازی بستن و هیج جوری هم نمیشه این رو به بازی بچسبونم، مجبورم اینجا این رو بگم و شما به بزرگواری خودتون ببخشید.:دی

دیروز قسمت آخر مستوران رو دیدم و به نظرم بهترین سریالی بود که در ۲ سال اخیر دیدم:>

خب محاسبات اشتباه از آب درآمد؛ والتر و جسی در این اپیزود حضور پیدا نکردند. یک جو سمی درست شد هم اینجا و هم در IMDB که در اپیزود دهم حضور پبدا می‌کنند. کلا سریال رفت تو تایملاین خودش؛ حدسم در این قسمت درست بود که شاید در سه قسمت نهایی تنها شاهد اپیزودهای سیاه و سفید سرنوشت جیمی باشیم. اپیزود مذکور حال و هوای فارگو را داشت؛ به نظرم یک شروع تازه برای خلق یک بعد دیگر شخصیت چندمنظوره جیمی/ساول/جین تاکویچ محسوب می‌شود.

سه قسمت دیگر سریال به اتمام می‌رسد و با این روند کندش، برای من سخت‌گیر چنین احساسی را به وجود می‌آورد که BCS ممکن است به سرنوشت Ozark مبتلا شود. این اپیزود کمی مرا دلسرد کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or