قسمت اول مانی هایست رو دیدم بنظرم مالی نبود ،ملت تعریف میکردن میگفتن اعتیاد داره ولی منو نگرفت، بهتر میشه یا ولش کنم ؟
سریال فوق العاده هستقسمت اول مانی هایست رو دیدم بنظرم مالی نبود ،ملت تعریف میکردن میگفتن اعتیاد داره ولی منو نگرفت، بهتر میشه یا ولش کنم ؟
افتضاحه.قسمت اول مانی هایست رو دیدم بنظرم مالی نبود ،ملت تعریف میکردن میگفتن اعتیاد داره ولی منو نگرفت، بهتر میشه یا ولش کنم ؟
حقیقتش با اکت بازیگرا هم حال نکردم ، یجوری بازی میکننافتضاحه.
من بعد از یه سیزن دراپ کردم و من خیلی سخت سریال دراپ می کنم.
به غیر ساخت ضعیف، تو دیوار ترین منطق رو داره تو کل سریال هایی که تا حالا دیدم.
به نظر من کلاً سریال ضعیفیه ولی چیزی که بیشتر از همه اذیتم کرد منطق تو دیوار سریال بود.حقیقتش با اکت بازیگرا هم حال نکردم ، یجوری بازی میکنن
قسمت اول مانی هایست رو دیدم بنظرم مالی نبود ،ملت تعریف میکردن میگفتن اعتیاد داره ولی منو نگرفت، بهتر میشه یا ولش کنم ؟
هنوز ریلیز نشده؟View attachment 265922
فردا فرصتی است که تمامی ده ها را به اپیزود Nippy Better Call Saul در IMDB بدهید.
هنوز ریلیز نشده؟
از کی تا حالا با برنامه Paint تماس تصویری میگیرن؟تو یکی از سکانس های سریال بشدت کرینج رزیدنت اویل، دارن باهم آنلاین حرف میزنن، اما خبری از اتصال به اینترنت نیست!
View attachment 265986
r/funny - In Netflix's Resident Evil, the protagonist is video chatting with MS Paint and no active internet connection.