TV Center

فارغ از شخصیت جذابی که Amy Poehler در سریال Parks & Rec به نمایش گذاشته بود، "زورچپانی" و "شعارزدگی" در کارهایی که ساخت آنان را به عهده داشت و دارد، قدری مشمئز کننده بنظر میرسد.
در فیلم Moxie به قدری به Dress Code و سایر محدودیت های اجتماعی توپیده است که گویی طالبان در آمریکا حکمرانی میکند و نوجوانان و جوانان آمریکایی مهجور و ستم دیده واقع شده اند...
در سریال Russian Doll و در قسمت اول، تبلیغ همجنسگرایی بقدری غلیظ بود که علیرغم اینکه موضوع سریال از موارد موردعلاقه ام بود، ناچار به "شیفت دیلت" ـش شدم!

تو سبک The Good Place دیگه چیا داریم؟ :D یه کمدی فانتزی ساده

شبیه Merlin هم چندتا معرفی کنید پلیز :D

Parks and Recreation کدوم سایت داره بشه دانلود کردش اشتراک نخواد 720p x265
والا 4 سال پیش سرچ کردم گوگل اولین سایت لینک مستقیم رایگان داشت :D

الان گشتم همه اشتراکی شدن متاسفانه :-s

• Like
Reactions: mehrdadb3
عنوان اپیزود بعدی Better Call Saul، «بریکینگ بد» نام دارد.

پ.ن: چه ضدحالی می‌شه که عنوان «بریکینگ بد» انتخاب بشه ولی خبری از والتر و جسی توی این اپیزود نباشه. :D
تو BB، اون قسمتی که سال گودمن وارد سریال میشه، Better Call Saul نام داره؛ اینجا هم الان اسم ان قسمت رو Breaking Bad گذاشتن، قطعا جسی و والر میان دیگه! و احتمالا سال هم دچار افسار گسیختگی میشه و یه حرکتی انفجاری میزنه!

Last edited by a moderator:
تو BB، اون قسمتی که سال گودمن وارد سریال میشه، Better Call Saul نام داره؛ اینجا هم الان اسم ان قسمت رو Breaking Bad گذاشتن، قطعا جسی و والر میان دیگه! و احتمالا سال هم دچار افسار گسیختگی میشه و یه حرکتی انفجاری میزنه!

هرچی باشه در خدمت قصه باشه، از جنس Fan Service نباشه. کلا اپیزود Nippy پوچ و اضافی بود!

چقدر خوب و عجیبه این سریال Black Bird. امروزم کلا با این سریال گذشت. ۵ قسمت ازش اومده فعلا. سریال بر اساس داستان واقعی هستش در مورد یه قاتل سریالی. خیلی خوب و با کیفیت ساختنش. شدیدا یاد شادروان Mindhunter میندازه آدمو. چقدر حیف که اون سریال کنسل شد اونم درست زمانی که داشتن آماده میشدن تا BTK رو نشون بدن. به هر حال حتما بلک برد رو ببینید. خیلی کیس عجیبیه.

چقدر خوب و عجیبه این سریال Black Bird. امروزم کلا با این سریال گذشت. ۵ قسمت ازش اومده فعلا. سریال بر اساس داستان واقعی هستش در مورد یه قاتل سریالی. خیلی خوب و با کیفیت ساختنش. شدیدا یاد شادروان Mindhunter میندازه آدمو. چقدر حیف که اون سریال کنسل شد اونم درست زمانی که داشتن آماده میشدن تا BTK رو نشون بدن. به هر حال حتما بلک برد رو ببینید. خیلی کیس عجیبیه.
کاشکی طولانی تر بود، یک قسمت دیگه تمومه!:(

مرسی از عزیزانی که مینی سریال Black Bird رو معرفی کردن... عجب ساخته محشری هست از اپل تی وی، عجب بازی هایی رو شاهدم، اصلا صدای پاول والتر هوزر میشنوم دوست دارم اون حرف بزنه من بخوابم! تارون اجرتون چقدر قشنگ بازی میکنه بر خلاف سری فیلم های کینگزمن. الان که دوستمون گفت یک قسمت دیگه تمومه واقعا ناراحت شدم! درسته در حد و اندازه های Mindhunter یا True Detective (فصل اول) نیست، اما به عنوان یه مینی سریال اونم تو دوره ای که از این نوع سریال های جنایی کمه، واقعا نعمته. خانوم سپیده معافی هم ایرانی هستن داخل این سریال و اپل چقدر علاقه مند به کار کردن با زن های ایرانیه :)

خب بعد از اینکه 4 تا اپیزود اول مانی هایست رو دیدم و میخواستم دراپ کنم یکی از دوستام کلی اصرار کرد ک فصل اول رو کامل ببینم و خیلی خوب و جذاب میشه و منم گوش کردم و فصل اول رو کامل دیدم
یعنی باید بگم وات د فا*ک :D کلا وقایع سریال بر اساس شانس یا بهتر بگم کار خدا پیش میره ، این پروفسور پتانسیل اینو داشت ک جای اون دختره خر شانس توی فیلم دد پول 2 بازی کنه چون این دیگه روی هرچی خر شانس رو سفید کرده ، یا بهتر بخوام بگم این دیگه شانس نیست انگاری پلیسا با خودشون عهد کردن ک احمق باشن ، اینجا بعضی از دوستان میگفتن اگه دنبال منطق باشی دیگه لذت نمیبری از سریال ولی واقعا این سریال دیگه شورش رو در اورده و خودش کاری میکنه ک ادم بهش بر میخوره ، اصلا شانس یک بار دو بار سه با چهار بار 5 بار 6 بار ..... ولی کلا این سریال فقط شانس هست یعنی اسمش رو جای خانه کاغذی باید میذاشتن خانه خر شانسی ، این پروفسور رسما 99 درصد برنامه سرقت رو روی شانس بسته :D مثلا فیلم های ماموریت غیر ممکن یا جیمز باند هم منطق خاصی ندارن ولی ادم میتونه نگاهشون کنه و یجوری اون بی منطقی رو قابل باور میکنن ولی این سریال رسما منطقش توی دیوار و هر قسمت هم باز داره این حرکت رو تکرار میکنه جوری ک دیگه واقعا ادم پیش خودش میگه اینا چی فک کردن با خودشون ک مخاطب رو اینقد دراز گوش فرض کردن؟! خلاصه ک یاغی > مانی هایست :دی

خلاصه ک یاغی > مانی هایست :D
یاغی منو یاد سریال های مهدی فخیم زاده میندازه، دورانی که ژانر جنایی رو با خواب و بیدار و حسم سوم و ساختمان 85 گذرونیدم. اون زمان ته سریال های جنایی مون دیگه هشدار برای کبرا 11 بود که هیچوقت ازش خوشم نیومد!

یاغی منو یاد سریال های مهدی فخیم زاده میندازه، دورانی که ژانر جنایی رو با خواب و بیدار و حسم سوم و ساختمان 85 گذرونیدم. اون زمان ته سریال های جنایی مون دیگه هشدار برای کبرا 11 بود که هیچوقت ازش خوشم نیومد!
اتفاقا قدیمتر کاراگاه دریک ، کاراگاه کاستر داشتیم، کاراگاه ولف داشتیم.
خانم مارپل ، پوآرو بود.
مارپل یلی بود برای خودش :))
ناوارو از فرانسه بود.
شرلوک هولمز که از همون قدیم تا تقریبا این اواخر باهامون بود.
و تازه کلی سریال خوب دیگه.

جدا اینهایی که گفتی + دوزاریهای دیگه مثل شلیک نهایی و... اگه چیز دیگه نبود و یا پیدا نمیشد که برای بار چندم ببینیم:D به اجبار میدیدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or