TV Center

جدا بعد اینهایی که نوشتم رفتم بخوابم غصم گرفت ، واقعا دلم برای اونموقع های خودمون سوخت.
چقدر گناه داشتیم واقعا.
ملت تو دنیا فرندز یا مثلا سوپرانوز میدیدن ، ما میشستیم خانم مارپل بگه اُووووو کمی بخندیم :|

دوستان یک سوال
برای کسایی که تلویزیون 4k دارن دانلود سریال ها هم با رزولیشن 4k توصیه میشه ؟؟ یا همین 1080 کافیه ؟ چون دانلود سریال با کیفیت 4k حجم زیاد میبره هم دانلود هم نگهداری

دوستان یک سوال
برای کسایی که تلویزیون 4k دارن دانلود سریال ها هم با رزولیشن 4k توصیه میشه ؟؟ یا همین 1080 کافیه ؟ چون دانلود سریال با کیفیت 4k حجم زیاد میبره هم دانلود هم نگهداری

بیشتر از رزولوشن، انکد فایل مهمه. حالا من خیلی وارد نیستم که کدوم انکدرا برای تلویزیون بهترن و دوستان احتمالا واردتر هستن. ولی مثلا فکر کنم یه فیلم 1080p که 10-12 گیگ حجم داره، احتمالا از فیلم 4K فشرده شده 3-4 گیگابایتی کیفیت بهتری روی تلویزیون داره.

اتفاقا قدیمتر کاراگاه دریک ، کاراگاه کاستر داشتیم، کاراگاه ولف داشتیم.
خانم مارپل ، پوآرو بود.
مارپل یلی بود برای خودش :))
ناوارو از فرانسه بود.
شرلوک هولمز که از همون قدیم تا تقریبا این اواخر باهامون بود.
و تازه کلی سریال خوب دیگه.

جدا اینهایی که گفتی + دوزاریهای دیگه مثل شلیک نهایی و... اگه چیز دیگه نبود و یا پیدا نمیشد که برای بار چندم ببینیم:D به اجبار میدیدیم.
عجیبه که هیچکدوم ندیدم!!! اسمشون رو اما یادمه که شنیدم. فقط یادمه یک سریالی شبکه سه میزاشت به اسم عامل ناشناخته که اسم واقعیش هم psi factor: chronicles of the paranormal بود و صدا و سیما فقط چند قسمت خاص رو دوبله کرده بود برای همین از نصف داستان به بعد دیگه نفهمیدم چی شد و خیلی باهاش حال میکردم چون فاز تخیلی داشت. یا مثلا شاهکارشون این بود که قسمت سوم از فصل اول شرلوک رو به عنوان یک فیلم سینمایی پخش کردن! بعدها که شرلوک دانلود کردم فهمیدم.

من اگر با علم به این که N تا سریال دیگه مثل فرندز و ... دارن توی دنیا دارن پخش می شن برگردم به همون دوران قدیم, باز هم با عشق می شینم کار های فخیم زاده و مدیری و عطاران و آقاخانی و ... رو می بینم.
کاری ندارم که در سال های اخیر سریال های ما از این رو به اون رو شد و همچنین رنگ خیلی از این عزیزان عوض شد اما حالی که اون موقع با این سریال ها کردم رو با دیدن هیچ چیز دیگه ای عوض نمی کنم.
مهران مدیری سریال می ساخت بمب بود. می دونستی راحت 3 ماه هر شب قراره سریال طنر مشتی ببینی و حال کنی. عطاران ماه رمضون هامون رو می ساخت رسما. فخیم زاده پدر سریال های کاراگاهی و پلیسی بود و ...
من با اون دوران عشق کردم واقعا و بر عکسش الان...

اتفاقا قدیمتر کاراگاه دریک ، کاراگاه کاستر داشتیم، کاراگاه ولف داشتیم.
خانم مارپل ، پوآرو بود.
مارپل یلی بود برای خودش :))
ناوارو از فرانسه بود.
شرلوک هولمز که از همون قدیم تا تقریبا این اواخر باهامون بود.
و تازه کلی سریال خوب دیگه.

جدا اینهایی که گفتی + دوزاریهای دیگه مثل شلیک نهایی و... اگه چیز دیگه نبود و یا پیدا نمیشد که برای بار چندم ببینیم:D به اجبار میدیدیم.

چه جالبه هیچ کس به کلمبو، عیسای نصرانی، کارآگاه راکفورد، ارتش سری، در برابر آینده (Early Edition با بازی کایل چندلر) پرستاران و دایره جنایی اشاره نمی‌کنه.

پ.ن: ارتش سری یکی از بهترین سریال‌های جاسوسی تاریخ تلویزیون هست. دوبله عالی داره اما حتما بدون سانسور ببینید. کسلر یکی از بهترین شخصیت های خلق شده تلویزیون است.

دوستان یک سوال
من تلویزیون 2160p/4k نداشتم متاسفانه

ولی اینقدر بگم فایل 4k حتی رو مانیتور 1440p هم خیلی از فایل 1080p بهتره :D :D

بیت ریت ـه فایلی که دانلود میکنی خیلی مهمه رزولوشن خالی چیزی رو معلوم نمیکنه :D

ولی از اونجا که حجمشون خیلی بیشتره بنظرم فقط اثر هایی که دوست داری یا اثر هایی که Visual Effect زیاد دارن 4k دانلود کن :D

چه جالبه هیچ کس به کلمبو، عیسای نصرانی، کارآگاه راکفورد، ارتش سری، در برابر آینده (Early Edition با بازی کایل چندلر) پرستاران و دایره جنایی اشاره نمی‌کنه.

پ.ن: ارتش سری یکی از بهترین سریال‌های جاسوسی تاریخ تلویزیون هست. دوبله عالی داره اما حتما بدون سانسور ببینید. کسلر یکی از بهترین شخصیت های خلق شده تلویزیون است.
پرستاران استرالیایی بود یادمه.امثال این و ارتش سری و ...جزو معدود دریچه ها به دنیای آزاد بود و کمی تنفس از اون شرایط(برای کسایی که تو خانواده های سخت گیر و مذهبی بودن).حتی با تمام سانسورهاش.
واژه گشتاپو رو اولین بار تو ارتش سری شنیدم و اصولا این واژه با کسلر تعریف میشه برام.یعنی تو هر فیلم و سریالی {گشتاپو} باشه،اول قیافه کسلر میاد تو ذهنم.

نه خب اینطوری باید برگردیم به دهه 60 با لینچان، اوشین/هانیکو و آینه عبرت.
اون سریال ایرانی چی بود که حاج خانم با کارد و چنگال در باز میکرد :))

کلا خواستم بگم فضای حاکم بر سریالهای اونموقع خیلی عبوث بود.
کلا یک بار غم بود که با پخش این سریالها به روان ملت اضافه میشد.

چیزی که من یادم میاد با شروع دور جدید صداوسیما، مخصوصا زمان ساعت خوش فضای تلویزیون کمی رنگی تر شد و سریالها هم رفته رفته بهتر شدن و حرفهای جدید میزدن.

قبلش کلا دپ میزدیم سریال تلویزیون که پخش میشد.

• Like
Reactions: TheGodfather
نه خب اینطوری باید برگردیم به دهه 60 با لینچان، اوشین/هانیکو و آینه عبرت.
اون سریال ایرانی چی بود که حاج خانم با کارد و چنگال در باز میکرد :))

کلا خواستم بگم فضای حاکم بر سریالهای اونموقع خیلی عبوث بود.
کلا یک بار غم بود که با پخش این سریالها به روان ملت اضافه میشد.

چیزی که من یادم میاد با شروع دور جدید صداوسیما، مخصوصا زمان ساعت خوش فضای تلویزیون کمی رنگی تر شد و سریالها هم رفته رفته بهتر شدن و حرفهای جدید میزدن.

قبلش کلا دپ میزدیم سریال تلویزیون که پخش میشد.
اون حاج خانوم با چنگال مرحوم پروین سلیمانی بود.مرحومین ورشوچی و داورفر هم بودن.سریال تعطیلات نوروزی
درسته فضا رنگین تر و تا حدی بازتر شد.ولی هنر وبازیگران اصیل و خاک خورده کم کم فراموش شدن و رانت و لمپنیسم و سفارش های ح کومتی جاشون رو گرفت.شخصا سلطان و شبان یا آینه رو برتر از اکثر زباله هایی میدونم که تو فضای بازتر ساخته شد.حمید جبلی ها و ضرابی ها و هادی مرزبان ها و داریوش مودبیان ها کجا و دلقک های نون به نرخ ثانیه خور حالا کجا.

قسمت آخر Players چقدر خوب بود. سریال از پوشش LoL استفاده کرده بود تا یه داستان مهم‌تر رو روایت کنه؛ داستانی دربارۀ انسانیت. تعادل درام و کمدی در سطح خیلی خوبی قرار داشت در طول سریال؛ درست مثل American Vandal.
البته این‌جا 99% بازی‌بازن؛ ولی اگه کسی مثل من از این بازی‌های آن‌لاین وْ استریم وْ این داستان‌ها سر در نمیاره، سریال رو با ظاهرش قضاوت نکنه که حتماً باید این‌کاره باشه تا سریال رو بتونه ببینه و لذت ببره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or