TV Center

بتر کال سال سریالی است که خوب است،خوب از آن جهت که کیفیتی یک پارچه ارایه می دهد بدون آنکه فشاری روی خودش بیاورد.
بریکینگ بد و بتر کال سال حکم پازلی را برای گیلیگان دارد که قبل آنکه اولش را بچیند،پایانش را چیده است،بتر کال سال به اندازه ی بریکینگ بد خوب است و حتی در جاهایی هم بهتر است،یک کارگردان چیره دست دارد،که سبک و سیاق را می شناسد،روایت و چینش سکانس هایش را زیرکانه پیش می برد،و تا وقتش نرسیده تصویر واضحی از آن چیزی که می خواهد ارایه نمی کند،سال گود من نیز مانند والتر وایت کنار گذاشتن همه چیز را یک نقص در خود می بیند،یک خلا و پوچی در کنار گذاشتن کاری که در آن بهترین نسخه ی خودت هستی اما نباید انجامش دهی.

سلام
من عاشق دنیایی شدم که تو این دوسریال ساخته شد...
با لحظه لحظه ی هر دوشون زندگی کردم...
امیدوارم گیلیگان بی خیال فیلم و سریال سازی نشه و گرنه بعید بدونم دیگه چیزی در سطح این دو سریال بتونیم ببینیم...!

محشر بود این اپیزود BCS و موازاتش با BB شوکه کننده بود. کات های بین زمان حال و گذشته واقعا استادانه بود مخصوصا زمانی که جیمی رو داخل قبر نشون میداد.
خیلی کنجکاوم بدونم مکالمه بین کیم و ساول چی بود که بعدش اون واکنش رو داد.
با توجه به اسم اپیزودهای مونده به احتمال زیاد تمرکز اپیزود بعدی روی کیم باشه.

بزرگترین اشتباهات جیمی/ساول

20220803_123052.jpg

آخرین ویرایش:
فصل سوم The Shield رو دارم میبینم شخصیت Julien که یکی از افسر های اصلی هست و نقشش رسیدگی به شکایات و قتل و ... ـس گفتم چه صدای خوبی داره بازیگرش بزار ببینم انیمیشنی چیزی دوبله کرده یا نه که با این صحنه مواجه شدم :|
American former actor and convicted murderer
1659556307798.png
تو خونه منتظر زنش بوده هنوز وارد شده جلو دوتا بچه 5 و 8 سالش سه تا گلوله خالی کرده رو زنش و کشتش، بعد گفته فقط میخواسته بهش صدمه بزنه نه که بکشش :| دقیقا از همون صحنه هایی هست که تو خود سریال زیاد اتفاق میوفته حالا تو واقعیت انجامش داده :D

خلاصه گند زد تو دیدم به شخصیتش، از اون موقع دیگه هر دفعه تو سریال با یکی درگیر میشه میترسم واقعا بزنه بکشه طرفو :D

آخرین ویرایش:
فصل سوم The Shield رو دارم میبینم شخصیت Julien که یکی از افسر های اصلی هست و نقشش رسیدگی به شکایات و قتل و ... ـس گفتم چه صدای خوبی داره بازیگرش بزار ببینم انیمیشنی چیزی دوبله کرده یا نه که با این صحنه مواجه شدم :|
American former actor and convicted murderer
View attachment 267046
تو خونه منتظر زنش بوده هنوز وارد شده جلو دوتا بچه 5 و 8 سالش سه تا گلوله خالی کرده رو زنش و کشتش :|

خلاصه از اون موقع دیگه هر دفعه تو سریال با یکی درگیر میشه میترسم واقعا بزنه بکشه طرفو :D
50 سال حبس خورده بود فکر کنم. با این سنی که داره همون ابد حساب می‌شه :دی

• Like
Reactions: majidred2011
خب من هم the boys رو دیدم.
بوچر تنها هدفش کشتن و نابودی هوملندر بود و فلسفه وجودی گروهش هم بر همین مبنا بود. حالا اینکه چی شد به خاطر اون پسر که قاتل زنش هست جلوی سولجر بوی وای میسته از عجایب هست. به نظرم داره سریال بی راهه میره و امیدوارم اینطور نشه.

من توی همین تاپیک گفته بودم که سازندگان بریکینگ بد تمام اشتباهات و کم کاری‌هاشون رو در BCS جبران کردند و یک پکیج عالی رو برای بیننده آماده کردند. از همون فصل ۱ من عاشق همه چی تمومی BCS شدم. منی که از بریکینگ بد متنفرم!
در این قسمت هم با حضور اسمش رو نبرها! واقعاً خوش حال شدم برای دقایقی...
تدوین BCS و فیلم برداری در حد عالیه! خیلی بهتر از بریکینگ بد! همین برای من ارزشمنده...
به نظرتون چه اتفاقی برای جیمی مک گیل و کیم رخ میده؟

فصل اول Sons of Anarchy دیدم . خیلی زیباست . با کارکتر ها اخت می شوی . جلوتر فکر کنم در مورد کارکترها بیشتر هم توضیح بدهد برای هم ذات پنداری بیننده . سریال قوی هست . نمره اش هم بالا . خشن و گنگستری
یکی از قوی ترین سریال های ساخته شده . فصل های بعدی یکی از یکی خفن تر می شن

Better Call Saul از نظر کارگردانی، دو الی سه سطح از Breaking Bad بالاتر است؛ کافی‌ست که کلیه قسمت‌های فصل اول سریال را با کلیه قسمت‌های فصل اول Breaking Bad مقایسه نمایید؛ از لرزش بی‌خود دوربین روی دست دیگر خبری نیست، ترنزیشن‌ها استادانه انجام می‌شوند، دکوپاژ صحنه بی‌نظیر است و کارگردان‌ها می‌دانند که چگونه قاب درست را انتخاب کنند. اما از نظر قصه، Breaking Bad جلو است و جلو هم می‌ماند (حتی اگر Better Call Saul خوب به پایان برسد). سه فصل اول BCS جالب و بدیع است ولی مشکل از جایی شروع می‌شود که خالقان اصرار دارند که بدنه روایت جیمی مک‌گیل را با دنیای بریکینگ بد crossover کنند.

پ.ن: در Breaking Bad هیچ‌ کم‌کاری و اشتباهی در ترسیم داستان دیده نمی‌شود، سیر تکامل «بد» شدن والتر وایت کاملا درست و اصولی در Breaking Bad اجرا شد؛ در حالی که در Better Call Saul، سازندگان می‌خواهند تنها در چهار اپیزود، آن سیر تکامل «بد» شدن اصولی والتر وایت را به «جیمی مک‌گیل» انطباق دهند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or