TV Center

این جریان black lives matter و lgbtq و فمنیست ک توی هالیوود راه افتاده و میخوان ب زور اینا رو فرو کنن تو کله ملت شده همون حکایت گشت ارشاد تو مملکت ما و قشنگ داره جواب عکس میده من شخصا دیگه دارم متنفر میشم از هرچی گ*ی اگه تا قبلا برام مهم نبود گرایشات ی نفر ، الان جوری شده ک بفهمم ی کرکتر گ*ی هست ازش متنفر میشم ، دیگه ع*ن ماجرا در اومده اون از سیندرلا ک فرشته مهربون از ی پیر زن سفید تبدیل شده بود ب ی نره خر سیاه ک ما نفهمیدیم اخرش جنسیتش چیه اونم از وسکر و لارا کرفت ، تا چند وقت دیگه تو فیلما باید شاهد صحنه های رمانتیک بتمن و سوپر سیاه پوست با هم توی تخت باشیم ،یا این فاز فمنیستی ک راه افتاده و داره کرکتر اصلی همه فیلما زن میشه یا کلا شخصیت های مرد رو تبدیل ب زن میکنن ، مث فیلم بکی بود فک کنم ک ی دختر بچه تنهایی میزد 4 5 تا قاتل هیکلی رو میکشت :|
---------------------------------------------------------------------------------------------------
این سریال رزیدنت ایول رو وقتی ک تریلر اولیش اومد فهمیدم چ اشغالیه ولی کلا چون ب سبک اخرالزمانی و زامبی علاقه دارم دانلودش کردم و کل قسمت هاش رو تو یک ساعت نگاه کردم ، واقعا یجوری شخمی بود ک بعدش سر نتی ک هدر دادم عذاب وجدان گرفتم ، چی بود خدایی؟! هدف از ساختش چی بود؟یعنی کسی هم بود ک باهاش حال کنه؟ کلا یچیز سمی بود برای این دیگه خدایی یاغی >>>>>> رزیدنت ایول :دی
این یاغی هم از قسمت 8 شخمی شد و دیگه میلی ب دیدنش ندارم ،خوب شد پابلو اسکوبار مرد و اکبر مجلل رو ندید :دی
حالا جدا از این جریانات ی چنتا سریال خوب و اعتیاد اور معرفی کنید ، با مانی هایست حال نکردم ، این استرنجر تینگز خوبه یا اینم الکی بولد شده؟ :دی

دوستان من یک توضیح مهمی در مورد Black Bird و The Sandman بدم. هر دو سریال رو خودم در انجمن های سریالی معرفی کرده بودم و اپیزودهاشون رو هم دارم میبینم.
به نظرم بلک برد اصلا در حد و اندازه های سندمن نیست. با وجود اینکه سبکشون کاملا با هم متفاوت هست ولی بلک برد واقعا از داشتن عنصری به نام تعلیق بی بهره‌ست و شاید جز بازیگری لری و داستان خوبش چیزی برای عرضه نداشت. اما سندمن بیشتر نقدهای منفیش برمیگرده به تفاوت های با کمیک‌بوکش و انتخاب کاراکترها (که در بعضی موارد انتخاب های فاجعه ای صورت گرفته) وگرنه به شدت جذاب و درگیرکننده‌ست، موسیقی عالی و فضای مرموزی داره و چند تا از بازیگراش هم درجه یک بودن خصوصا بعضی از بازیگرای نقش مکمل. یکی از دوستان اومد گفت سپیده معافی توی بلک برد شدیدا عالی بوده در حالی که سپیده معافی توی بلک برد مرزهای بازیگری رو جابه جا کرده بود از بس فاجعه بود (به عنوان مثال همون سکانس اولی که توی سریال ظاهر میشه انگار یکی قلقلکش میداده الکی لبخند میزنه! اصلا برای چی همچین نقش جدی توی این شرایط لبخند میزنه من نمیفهمم). شما احتمالا مافیا هستین! خواهشا دروغ وارد بازی نکنین! بله میتونین به بازیگری لری بگین شدیدا عالی بود و میپذیریم. اما داستان سندمن واقعا شاهکاره و از اون طرف داستان بلک برد هم در نوع خودش جذاب هست. بنابراین اینکه یه عده میان اینجا سندمن به این خوبی رو میکوبن و بلک برد که یه سریال واقعا عادی هست رو بزرگ میکنن جای تعجب داره. اینکه امتیازات سندمن عجیب و غریبه، مثلا توی متاکریتیک کوبیده شده، توی IGN نمره ۹ رو میگیره و ... و نظرات اینقدر متفاوته، نشون از این داره که باید حتما خودتون سریال رو ببینید تا قضاوت کنید و خود به خود به یکی از اون دو دسته میپیوندید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
دوستان من یک توضیح مهمی در مورد Black Bird و The Sandman بدم. هر دو سریال رو خودم در انجمن های سریالی معرفی کرده بودم و اپیزودهاشون رو هم دارم میبینم.
به نظرم بلک برد اصلا در حد و اندازه های سندمن نیست. با وجود اینکه سبکشون کاملا با هم متفاوت هست ولی بلک برد واقعا از داشتن عنصری به نام تعلیق بی بهره‌ست و شاید جز بازیگری لری و داستان خوبش چیزی برای عرضه نداشت. اما سندمن بیشتر نقدهای منفیش برمیگرده به تفاوت های با کمیک‌بوکش و انتخاب کاراکترها (که در بعضی موارد انتخاب های فاجعه ای صورت گرفته) وگرنه به شدت جذاب و درگیرکننده‌ست، موسیقی عالی و فضای مرموزی داره و چند تا از بازیگراش هم درجه یک بودن خصوصا بعضی از بازیگرای نقش مکمل. یکی از دوستان اومد گفت سپیده معافی توی بلک برد شدیدا عالی بوده در حالی که سپیده معافی توی بلک برد مرزهای بازیگری رو جابه جا کرده بود از بس فاجعه بود (به عنوان مثال همون سکانس اولی که توی سریال ظاهر میشه انگار یکی قلقلکش میداده الکی لبخند میزنه! اصلا برای چی همچین نقش جدی توی این شرایط لبخند میزنه من نمیفهمم). شما احتمالا مافیا هستین! خواهشا دروغ وارد بازی نکنین! بله میتونین به بازیگری لری بگین شدیدا عالی بود و میپذیریم. اما داستان سندمن واقعا شاهکاره و از اون طرف داستان بلک برد هم در نوع خودش جذاب هست. بنابراین اینکه یه عده میان اینجا سندمن به این خوبی رو میکوبن و بلک برد که یه سریال واقعا عادی هست رو بزرگ میکنن جای تعجب داره. اینکه امتیازات سندمن عجیب و غریبه، مثلا توی متاکریتیک کوبیده شده، توی IGN نمره ۹ رو میگیره و ... و نظرات اینقدر متفاوته، نشون از این داره که باید حتما خودتون سریال رو ببینید تا قضاوت کنید و خود به خود به یکی از اون دو دسته میپیوندید.
من پست های اخیر رو خوندم کسیو ندیدم سندمن رو بکوبه در عوض بگه بلک برد ببینید! اتفاقا دیشب قسمت اول سندمن رو تماشا کردم و به شدت از فضای داستانیش لذت بردم و دنیاش برام جالب توجه بود. بازیگری که نقش آناگوئیست قسمت اول رو داشت خیلی شبیه به رایان گاسلینگ بود قیافه ش! همش تو IMDB دنبالش میگشتم ببینم تو این سریال بازی نمیکنه!

بلک برد هم اثر قشنگی بود کلا سبک جنایی کارآگاهی زیباست مخصوصا اگر از روی واقعیت الهام گرفته باشه و مینی سریال هم باشه. بازی های زیبا دیدیم و امیدوارم باز هم ببشتر بسازن از این عناوین.

این سریال better call saul اعتیاد اور هست؟ حقیقتش چون تعداد فصولش و قسمت هاش زیاده حالت ریسکی داره برام بخوام روش وقت بذارم و اخرش خوشم نیاد یهو :D
به نظر من بهترین و با کیفیت ترین سریال در حال پخشه.

عجب سریالی باحالیه این ترمینال لیست دوستان علاقمند به سبک اکشن حتما ببینید
این کامنتو من از ماه پیش سیو کرده بودم که وقت شد دانلود کنم ببینم سریالش چجوریاس
الان تونستم بلاخره تو وقت ازاد برم سمتش
شدیدا پیشنهاد میشه🔥

با احترام تمام ولی واقعا توضیح فوق العاده بی منطق و کاملا غیر مهمی رو ارائه دادین :D
شما خودت تاکید میکنی با اینکه دوتا سبک متفاوته اما، بعدش 5 خط در مورد مقایسه ی اینا مینویسید؟! واقعا عجیبه!!
تا حالا ندیده بود دو تا سبکی که به هیچ وجه، اصلا و ابدا ربطی به هم ندارن بیان مقایسه کنن. شما باید تو سبک هر سریال اونو با هم عنوان هایشون مقایسه کنی.

ولی بلک برد واقعا از داشتن عنصری به نام تعلیق بی بهره‌ست و شاید جز بازیگری لری و داستان خوبش چیزی برای عرضه نداشت
دِ یعنی چه این حرف آخه؟! انتظار داشتید کاراکتر ها بال در بیارن پرواز هم بکنن؟:D اصن سریال روانشناسی همینه، انتظار داستان عجیب غریب یا جلوه های ویژه نباید داشته باشید، انتظار دیالوگ ها، شخصیت شناسی، دیدگاه های روانشناسی و از همه مهم تر عمیق تر شدن دیدتون نسبت به جامعه باید داشته باشید.
ولش کنید من دیگه توضیح اضافه ایی نمیدم اما یه نصیحتی در مورد دیدن فیلم و سریال های سبک روانشناسی و روانشناختی بهتون میدم که بیشتر ازش لذت ببرید:
وقتی دارید این فیلم هارو میبینید تصور کنید که اون کاراکتر بد داستان همین الان تو جامعه و شهر و محل خودتون داره ول میچرخه اصن تصور کنید توی اتوبوس، مترو کنار خودتون نشسته به این مسائل دقت کنید

بحث این دوتا سریال تو چند صفحه اخیر هم چون تقریبا با هم منتشر شدن اینجا داغ شد و الا فکر نکنم کسی از بچه ها اینا رو باهم مقایسه کرده باشه صرفا نظراتشون در مورد هر کدوم گفتن[-([-x

با احترام تمام ولی واقعا توضیح فوق العاده بی منطق و کاملا غیر مهمی رو ارائه دادین :D
شما خودت تاکید میکنی با اینکه دوتا سبک متفاوته اما، بعدش 5 خط در مورد مقایسه ی اینا مینویسید؟! واقعا عجیبه!!
تا حالا ندیده بود دو تا سبکی که به هیچ وجه، اصلا و ابدا ربطی به هم ندارن بیان مقایسه کنن. شما باید تو سبک هر سریال اونو با هم عنوان هایشون مقایسه کنی.

دِ یعنی چه این حرف آخه؟! انتظار داشتید کاراکتر ها بال در بیارن پرواز هم بکنن؟:D اصن سریال روانشناسی همینه، انتظار داستان عجیب غریب یا جلوه های ویژه نباید داشته باشید، انتظار دیالوگ ها، شخصیت شناسی، دیدگاه های روانشناسی و از همه مهم تر عمیق تر شدن دیدتون نسبت به جامعه باید داشته باشید.
ولش کنید من دیگه توضیح اضافه ایی نمیدم اما یه نصیحتی در مورد دیدن فیلم و سریال های سبک روانشناسی و روانشناختی بهتون میدم که بیشتر ازش لذت ببرید:
وقتی دارید این فیلم هارو میبینید تصور کنید که اون کاراکتر بد داستان همین الان تو جامعه و شهر و محل خودتون داره ول میچرخه اصن تصور کنید توی اتوبوس، مترو کنار خودتون نشسته به این مسائل دقت کنید

بحث این دوتا سریال تو چند صفحه اخیر هم چون تقریبا با هم منتشر شدن اینجا داغ شد و الا فکر نکنم کسی از بچه ها اینا رو باهم مقایسه کرده باشه صرفا نظراتشون در مورد هر کدوم گفتن[-([-x
چرا قانون برا خودت میسازی. مگه همین مراسم اسکار نمیاد از بین چند تا فیلم با ژانر مختلف بهترین فیلم رو مشخص کنه؟
مگه هر سال نمیان بهترین سریال های سال رو مشخص کنن؟
نهایت میان مثلا سبک درام و کمدی رو از هم جدا میکنن نه بیشتر.
شما ندیده بودین ولی من هزار جا دیدم میان حتی فرندز رو با برکینگ بد و ... مقایسه میکنن با وجود اینکه سبکشون کاملا متفاوته. شما ندیدین ولی من دیدم.
در مورد بلک برد هم من اولین کسی هستم که بین سایتای ایرانی تاپیک معرفی براش زدم. پس نمیخواد به من یاد بدی سریال روانشناسی و روانشناختی چیه. انیمه مانستر ببین روانشناختی به اون میگن. بلک برد بیشتر جنایی هست تا روانشناختی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
اصلا من دارم به ای عقیده میرسم که هرچی netflix بسازه رو نبینم چون تحریف میکنن همه چیز و اسمشم میزارن حمایت از diversity و lgbq+ و....
من مشکلی ندارم با این مسائل اما تحریف نکنن بیان یه کاراکتر جدید با این مشخصات بسازن چرا میان اون کاراکتر های که تو داستان بوده رو یه چیز دیگه میکنین
به شخصه خیلی نگران فیلم blond ام خیلی دوس دارم فیلم خوبی بشه و داستان خیلی جالبی هم داره اما وقتی میبینم netflix میخواد منتشر کنه میترسم که توش کلی تحریف و چرت و پرت اضافه کنه.

این نتفلیکس هم شده چوب دو سر طلا. Lgbqt توی سریال میذاره یه سریا ناراحت میشن. توی سریالش نمیذاره باز یه سریای دیگه ناراحت میشن:D البته حقشه :D
کجا بوده که نزاشته بوده؟ اینو یادم نمیاد.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or