این جریان black lives matter و lgbtq و فمنیست ک توی هالیوود راه افتاده و میخوان ب زور اینا رو فرو کنن تو کله ملت شده همون حکایت گشت ارشاد تو مملکت ما و قشنگ داره جواب عکس میده من شخصا دیگه دارم متنفر میشم از هرچی گ*ی اگه تا قبلا برام مهم نبود گرایشات ی نفر ، الان جوری شده ک بفهمم ی کرکتر گ*ی هست ازش متنفر میشم ، دیگه ع*ن ماجرا در اومده اون از سیندرلا ک فرشته مهربون از ی پیر زن سفید تبدیل شده بود ب ی نره خر سیاه ک ما نفهمیدیم اخرش جنسیتش چیه اونم از وسکر و لارا کرفت ، تا چند وقت دیگه تو فیلما باید شاهد صحنه های رمانتیک بتمن و سوپر سیاه پوست با هم توی تخت باشیم ،یا این فاز فمنیستی ک راه افتاده و داره کرکتر اصلی همه فیلما زن میشه یا کلا شخصیت های مرد رو تبدیل ب زن میکنن ، مث فیلم بکی بود فک کنم ک ی دختر بچه تنهایی میزد 4 5 تا قاتل هیکلی رو میکشت
---------------------------------------------------------------------------------------------------
این سریال رزیدنت ایول رو وقتی ک تریلر اولیش اومد فهمیدم چ اشغالیه ولی کلا چون ب سبک اخرالزمانی و زامبی علاقه دارم دانلودش کردم و کل قسمت هاش رو تو یک ساعت نگاه کردم ، واقعا یجوری شخمی بود ک بعدش سر نتی ک هدر دادم عذاب وجدان گرفتم ، چی بود خدایی؟! هدف از ساختش چی بود؟یعنی کسی هم بود ک باهاش حال کنه؟ کلا یچیز سمی بود برای این دیگه خدایی یاغی >>>>>> رزیدنت ایول
این یاغی هم از قسمت 8 شخمی شد و دیگه میلی ب دیدنش ندارم ،خوب شد پابلو اسکوبار مرد و اکبر مجلل رو ندید
حالا جدا از این جریانات ی چنتا سریال خوب و اعتیاد اور معرفی کنید ، با مانی هایست حال نکردم ، این استرنجر تینگز خوبه یا اینم الکی بولد شده؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
این سریال رزیدنت ایول رو وقتی ک تریلر اولیش اومد فهمیدم چ اشغالیه ولی کلا چون ب سبک اخرالزمانی و زامبی علاقه دارم دانلودش کردم و کل قسمت هاش رو تو یک ساعت نگاه کردم ، واقعا یجوری شخمی بود ک بعدش سر نتی ک هدر دادم عذاب وجدان گرفتم ، چی بود خدایی؟! هدف از ساختش چی بود؟یعنی کسی هم بود ک باهاش حال کنه؟ کلا یچیز سمی بود برای این دیگه خدایی یاغی >>>>>> رزیدنت ایول
این یاغی هم از قسمت 8 شخمی شد و دیگه میلی ب دیدنش ندارم ،خوب شد پابلو اسکوبار مرد و اکبر مجلل رو ندید
حالا جدا از این جریانات ی چنتا سریال خوب و اعتیاد اور معرفی کنید ، با مانی هایست حال نکردم ، این استرنجر تینگز خوبه یا اینم الکی بولد شده؟