TV Center

این نتفلیکس هم شده چوب دو سر طلا. Lgbqt توی سریال میذاره یه سریا ناراحت میشن. توی سریالش نمیذاره باز یه سریای دیگه ناراحت میشن:D البته حقشه :D
حالا ما کاری نداریم چرا میذاره ولی دیگه اینقدر ضایع کار نکنه. آدم رو یاد بخشنامه های دولتی تو ایران میندازه که باید یکسری چارچوب ها رو رعایت کنن تا اجازه پخش داشته باشن

این لوسین توی کمیک سندمن یه مرد موقرمز نبود؟ الان توی سریال یک زن سیاه پوست شده. البته داریم عادت میکنیم و در کنارش حالمون هم بهم میخوره.
اون قسمتی که Michonne برای اولین بار ظاهر شد تو زیرنویس ازش بعنوان یکی از بهترین شخصیت های کمیک یاد شد...قسمت بعدش دیدم یه زن سیاهپوسته! رفتم ببینم تو کمیکش ببینم کدوم دختر سفیدپوست بدبختی رو سیاه کردن که دیدم در اصل بنده خدا سیاه پوست بوده :D

• Like
Reactions: Jack cooper
این سریال عالی بود 👏

View attachment 267429

دست اپل تی وی درد نکنه
آمازون و اپل چقدر خوب شدن، کاشکی زودتر بیان صنعت گیم رو بگیرن :D
البته آمازون خیلی بهتره:
Boys
Terminal List
Reacher
Bosch
فصل بعدی هم داره یا مینی سریاله؟

• Like
Reactions: TheGodfather
The Walking Dead رو دارم روی دور تند میبینم...دلیلشم اینه که تو این یکی دوسال تقریبا هیچ سریالی رو نتونستم تا آخر ببینم و زمان کافی هم واسه تماشای کامل 11 فصل ندارم...
دلیل دیگه اینکه خیلی زیاد از ژانر ترسناک و زامبی محور خوشم نمیاد.
در مورد خود سریال و تا اینجایی که الان هستم یعنی فصل 5، تقریبا همون حسی که موقعی که "لاست" رو میدیدم داره تکرار میشه...شخصیت پردازی قوی و کارکترهای دوست داشتنی و تم آخر الزمانی درگیر کننده! طوری که هربار ازینکه دارم با دور تند میبینم پشیمون میشم!
از بخش های دراماتیک و موسیقی عالی استاد "بیر مک کریری" هم نباید غافل شد.

بعد "لاست" خیلی کم پیش اومده که بتونم شبیهش رو پیدا کنم...TWD بطور قطع همون وایب لاست رو برام داره.

• Like
Reactions: hitman68
The Walking Dead رو دارم روی دور تند میبینم...دلیلشم اینه که تو این یکی دوسال تقریبا هیچ سریالی رو نتونستم تا آخر ببینم و زمان کافی هم واسه تماشای کامل 11 فصل ندارم...
در مورد خود سریال و تا اینجایی که الان هستم یعنی فصل 5، تقریبا همون حسی که موقعی که "لاست" رو میدیدم داره تکرار میشه...شخصیت پردازی قوی و کارکترهای دوست داشتنی و تم آخر الزمانی درگیر کننده! طوری که هربار ازینکه دارم با دور تند میبینم پشیمون میشم!

بعد "لاست" خیلی کم پیش اومده که بتونم شبیهش رو پیدا کنم...TWD بطور قطع همون وایب لاست رو برام داره.
از همین فصل 5 دراپ کن
ادامه اش ارزش دیدن حتی با دور تند رو هم نداره

از همین فصل 5 دراپ کن
ادامه اش ارزش دیدن حتی با دور تند رو هم نداره
حالا باز تا فصل 7 و حضور اولیه نیگان جای دیدن داره . البته در واقع باید این طوری بگم که از نیمه دوم فصل 5 تا دو سه قسمت آخر فصل 6 رو باید رو دور تند دید تا رسید به آخر فصل 6

• Like
Reactions: mahdi-xbox
دوستان سلام . آقا این Dark رو سیزن یکش رو دیدم قشنگ بود مخصوصا 5-6 قسمت اولش که خیلی تخیلی نشده بود. الان فصل 2 رو شروع کردم قسمت یک رو دیدم راستش یه جور شلوغ پلوغی شده برام و همش انگار Plot Hole داره برام و هی از خودم سوال میکنم چطوری اون اومد فلان جا اونطوری نشد . یه حسی گرفتم انگار مثل سریال Lost که قراره کم کم همش دری وری بشه و بی سر و ته و مسخره تموم بشه . اگه واقعا اینطوریه بگید که نبینمش ولی اگه plot hole نیستن خیلی چیزا و به همشون جواب داده میشه و کیفیت سریال افت نمیکنه ادامه بدم .

• Like
Reactions: TheGodfather
دوستان سلام . آقا این Dark رو سیزن یکش رو دیدم قشنگ بود مخصوصا 5-6 قسمت اولش که خیلی تخیلی نشده بود. الان فصل 2 رو شروع کردم قسمت یک رو دیدم راستش یه جور شلوغ پلوغی شده برام و همش انگار Plot Hole داره برام و هی از خودم سوال میکنم چطوری اون اومد فلان جا اونطوری نشد . یه حسی گرفتم انگار مثل سریال Lost که قراره کم کم همش دری وری بشه و بی سر و ته و مسخره تموم بشه . اگه واقعا اینطوریه بگید که نبینمش ولی اگه plot hole نیستن خیلی چیزا و به همشون جواب داده میشه و کیفیت سریال افت نمیکنه ادامه بدم .
انقدر پیچیده میشه که هیچکی هیچی نمیفهمه

یه لطفی به خودت بکن و همین الان سریال رو دراپ کن.
من تو عمرم هیچ سریال یا فیلمی رو دراپ نکردم جز TWD. انقدر مضخرف میشه که آدم دیوونه میشه

به همه سوالات جواب داده میشه در انتهای سریال، فقط یه کاغذ و مداد بردار که اسم شخصیتا و ارتباطاتشونو بنویسی که قاطی نکنی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or