TV Center

Better Call Saul از نظر کارگردانی، دو الی سه سطح از Breaking Bad بالاتر است؛ کافی‌ست که کلیه قسمت‌های فصل اول سریال را با کلیه قسمت‌های فصل اول Breaking Bad مقایسه نمایید؛ از لرزش بی‌خود دوربین روی دست دیگر خبری نیست، ترنزیشن‌ها استادانه انجام می‌شوند، دکوپاژ صحنه بی‌نظیر است و کارگردان‌ها می‌دانند که چگونه قاب درست را انتخاب کنند. اما از نظر قصه، Breaking Bad جلو است و جلو هم می‌ماند (حتی اگر Better Call Saul خوب به پایان برسد). سه فصل اول BCS جالب و بدیع است ولی مشکل از جایی شروع می‌شود که خالقان اصرار دارند که بدنه روایت جیمی مک‌گیل را با دنیای بریکینگ بد crossover کنند.

پ.ن: در Breaking Bad هیچ‌ کم‌کاری و اشتباهی در ترسیم داستان دیده نمی‌شود، سیر تکامل «بد» شدن والتر وایت کاملا درست و اصولی در Breaking Bad اجرا شد؛ در حالی که در Better Call Saul، سازندگان می‌خواهند تنها در چهار اپیزود، آن سیر تکامل «بد» شدن اصولی والتر وایت را به «جیمی مک‌گیل» انطباق دهند.
ببین همیشه میزنی توی خال!
فصل اول رو من سال ۹۸ شروع کردم. هیچ چیزی از اون زمان و اتفاقات فصل‌ها به یادم نمونده به جز قاب‌های بدون لرزش و تدوین بهتر و تصحیح رنگ خوب؛ در مقابل BB!
من چون BB رو کامل ندیدم نمی‌تونم بگم از لحاظ فیلمنامه بهتر از BCS هست یا نه؛ اما اینو می‌دونم که همون عواملی که در بالا اسم بردم باعث شدن من از BB خوشم نیاد. حالا چرا؟!
چون من اختلال وسواس دارم! و شاید همین اختلال وسواس باعث شده از همون نوجوونی که فیلم و سریال دیدن رو شروع کردم بفهمم چه فرقی بین یه کادر خوب و یا بد هست!
به یاد دارم دوستام سینمای کمدی ایران رو دنبال می‌کردن (هنوز هم!) و من شیفته‌ی قاب‌های کوبریک بودم!
BB هم این جوری شد که منو از خودش روند و برام یه اثر عامه‌ست (می‌دونی که همه‌ی جماعت دیدنش!) ولی BCS یه اثر لاکچری‌تره از دید من!

قسمت اول Sandman دیدم ، وااااااااای که چقدر خوب درش آوردن.
قبل انتشار صحبتهای گیمن و بقیه رو خیلی شنیدم و خوندم ، ولی باز ته دلم نمیخواستم قبول کنم.
دوستان برید ببینین مخصوصا فن ها که جدا راضی میشین.
امیدوارم در ادامه همینطوری با کیفیت بره جلو.
=============
برای دوستانی که تازه وارد این دنیا میخوان بشن و سریال رو ببینن ، جدا پبشنهاد میکنم اگه علاقه به کمیک دارن ، برین به این لینک و بخونیدش.
دیدن سریال رو بارها جذاب تر میکنه.
The Sandman (1989) comic | Read The Sandman (1989) comic online in high quality
اسکرول کنین برین پایین و از The-Deluxe-Edition-1-Part 1 شروع کنین به خوندن تا Edition 4 .
تا Issue 70 ادامه داره و 4 کتاب رو پوشش میده.

اگه میخواین دانلود کنین هم از اینجا:
The Sandman - The Deluxe Edition Book 1 (2020) – GetComics
The Sandman - The Deluxe Edition Book 2 (2021) – GetComics
The Sandman - The Deluxe Edition Book 3 (2021) – GetComics
The Sandman - The Deluxe Edition Book 4 (2021) – GetComics
The Sandman - The Deluxe Edition Book 5 (2022) – GetComics

آخرین ویرایش:
قسمت اول Sandman دیدم ، وااااااااای که چقدر خوب درش آوردن.
قبل انتشار صحبتهای گیمن و بقیه رو خیلی شنیدم و خوندم ، ولی باز ته دلم نمیخواستم قبول کنم.
دوستان برید ببینین مخصوصا فن ها که جدا راضی میشین.
امیدوارم در ادامه همینطوری با کیفیت بره جلو.
=============
برای دوستانی که تازه وارد این دنیا میخوان بشن و سریال رو ببینن ، جدا پبشنهاد میکنم اگه علاقه به کمیک دارن ، برین به این لینک و بخونیدش.
دیدن سریال رو بارها جذاب تر میکنه.
The Sandman (1989) comic | Read The Sandman (1989) comic online in high quality
اسکرول کنین برین پایین و از The-Deluxe-Edition-1-Part 1 شروع کنین به خوندن تا Edition 4 .
تا Issue 70 ادامه داره و 4 کتاب رو پوشش میده.
اگه کمیک فن نباشم چی؟ بازم میشه لذت برد از سریال؟

• Like
Reactions: ce7en44
اگه کمیک فن نباشم چی؟ بازم میشه لذت برد از سریال؟
100 درصد بببین.
اونهایی که کمیک خوندن خیلی لذت بیشتری میبرن ولی کاملا هدف برای جذب بیننده های جدید بوده.
بنظرم اینکارو تونستن انجام بدن.
یک قسمت ببین و خودت قضاوت کن.

The Sandman - Episode 1

از اینجا شروع کنم که سریال از انتظاراتم خیلی فراتر ظاهر شد. این بهترین سریالی هست که نتفلیکس تا به حال ساخته (اگه سریال های انیمیشنی رو هم دخیل کنیم اونوقت بهترین Arcane هست). سریال من رو یاد جهان هاگوارتز توی هری پاتر میاندازه، به همون اندازه مرموز، غنی و هیجان‌انگیز. اینجور که پیداست هر قسمت شبیه یک فیلم سینمایی هست. اگر بخوام کیفیت سریال رو ارزیابی کنم، اول از همه باید بگم که کمیک‌بوک سندمن از نظر طراحی و جزئیات بهتر از سریال هست! و در کل داستانش معرکه‌ست و از این بابت سریال چون بر اساس کمیک جلو میره، کم و کاستی نخواهد داشت. فیلمبرداری، کیفیت تصاویر و جلوه‌های ویژه سریال فوق‌العاده‌ست. موسیقی متن و صداگذاری سریالش معرکه‌ست.
همون ابتدا در اپیزود اول پی میبریم که انتخاب بازیگر نقش لوسین فاجعه‌ست و اصلأ درک نمیکنم که چرا برای ایفای چنین نقشی انتخاب شده. بازیگر نقش اصلی (نقش Dream) بازیگر خوب و با استعدادی هست. بعضی از کاراکترهای فرعی خصوصأ بازیگر نقش Corinthian
(این کاراکتر خود یکی از ساخته‌های Dream هست و علاقه عجیبی به کور کردن انسان‌ها داره! آدمی که نابینا باشه انگار همیشه توی رؤیا زندگی میکنه!)
و بازیگر نقش Roderick Burgess در اپیزود اول نیز فوق العاده ظاهر شدن.
سریال در بسیاری از موارد با کمیک تفاوت داره (بیشتر از لحاظ ظاهر، جزئیات و کاراکترها و نه داستان) و بیننده باید با این قضیه کنار بیاد. اگر فن کمیک‌بوک سندمن نیستید طبیعتأ این تفاوت‌ها اهمیت چندانی نخواهد داشت.
سریال پر از سکانس‌های غافلگیرکننده‌ست و گاهی فلش فوروارد به آرزوهای آینده میزنه. موضوع سریال و ترسیم قلمرو رؤیاها خیلی جذابه.
کاراکتر اصلی این سریال، شخصی به نام Dream/رؤیا (مرد شنی) هست که مثل شِن بی‌وزن‌ـه. پادشاه رؤیاها و کسی که میتونه رؤیای موجودات رو خلق و کنترل کنه. رؤیایی که میتونه تبدیل به یک کابوس وحشتناک بشه. این سریال نشون میده که چجوری یک رؤیا میتونه برای انسان‌ها مایه آرامش باشه و گاهی همون رؤیا اگه دستکاری بشه و افکار سمی به سمت انسان بیاد شبیه به یک کابوس تموم نشدنی میشه. دوران فرمانروایی بی‌پایان‌ها فرا رسیده، کابوس‌ها دارن جای خودشون رو به واقعیت میدن و مرد شنی (Dream) وظیفه داره که از این اتفاق جلوگیری کنه و اونا رو به قلمرو رؤیاها برگردونه.

امتیاز من به قسمت اول: 8.9/10
در همین حد بگم که در حال حاضر هیچ سریالی رو به اندازه این دوست ندارم.

آخرین ویرایش:
خب بلک‌برد هم تموم شد. عجب پرونده‌ی عجیبی بود واقعا. شدیدا تو مخ و دیوانه کننده. ولی بازیگراش عالی بودن. واقعا کیفیتش در حد مایندهانتر بود. اونجا هم به بازیگر اد کمپر نگاه میکنی میبینی که سنگ تموم گذاشته واسه نقشش. اینجا هم بازیگر نقش لری واقعا عالی بود. همینطور جیمی. سپیده معافی هم شدیدا عالی بود. شخصیت فوق‌العاده جذاب و کاریزماتیکی داره. نوع حرف زدنش واقعا خاص و دوس داشتنی بود. سکانسی که لری داره با جزئیات برای جیمی توضیح میده و واکنش‌هایی که از جیمی میبینیم، به نظرم بهترین قسمت سریال بود. خیلی خوب دراومده بود و کاملا قابل درک و لمس بود.

خب بلک‌برد هم تموم شد. عجب پرونده‌ی عجیبی بود واقعا. شدیدا تو مخ و دیوانه کننده. ولی بازیگراش عالی بودن. واقعا کیفیتش در حد مایندهانتر بود. اونجا هم به بازیگر اد کمپر نگاه میکنی میبینی که سنگ تموم گذاشته واسه نقشش. اینجا هم بازیگر نقش لری واقعا عالی بود. همینطور جیمی. سپیده معافی هم شدیدا عالی بود. شخصیت فوق‌العاده جذاب و کاریزماتیکی داره. نوع حرف زدنش واقعا خاص و دوس داشتنی بود. سکانسی که لری داره با جزئیات برای جیمی توضیح میده و واکنش‌هایی که از جیمی میبینیم، به نظرم بهترین قسمت سریال بود. خیلی خوب دراومده بود و کاملا قابل درک و لمس بود.
من از همون قسمت 1 2 که منتشر شد، اومدم اینجا گفتم که حتما بیبنید و معرفیش کردم :D
واقعا تو ژانر خودش خیلی عالی بود.
تارون ادجِتون با نقش آفرینی تو این سریال یه بعدخیلی خفن و فوق العاده ایی رو از خودش نشون داد، نشون دادن ری اکت ها با صورتش قشنگ و عالی بودن.
جالب بود که تو طی سریال با لحجه آمریکایی حرف میزد.
-----------------------------
یاغی هم که ر*د تو تصوراتمون با این قسمت دوازدهمش! واقعا چرا نویسنده ها و کارگردان های ایرانی یه روند یه نواخت و درست و درمونی در نظر نمیگیرن!
ضریب هوشی کاراکتر ها تو اوایل سریال 180 تو قسمت دوازدهم در حد جلبک :)) :))

آخرین ویرایش:
یاغی هم که ر*د تو تصوراتمون با این قسمت دوازدهمش! واقعا چرا نویسنده ها و کارگردان های ایرانی یه روند یه نواخت و درست و درمونی در نظر نمیگیرن!
ضریب هوشی کاراکتر ها تو اوایل سریال 180 تو قسمت دوازدهم در حد جلبک :)) :))
سلام
من از همون اول هم هیچ جوره نتونستم با این سریال ارتباط برقرار کنم،همه چیزش برام نچسبه ، دلیل این همه سر و صدا و بَه بَه،چَه چَه ملت رو هم نفهمیدم آخر...!!!

• Like
  • Smile
Reactions: hitman68 and Taha75
5 قسمت the sandman رو دیدم واقعا خیلی خوش ساخت هست از نظر جو داستان همونجور که دوستان گفتن شبیه دنیای هری پاتر هست. جلوه های ویژه اش هم خیلی خوبه.
فقط یک نکته اینکه قشنگ کلی بازیگر سیاه پوست چپوندن تو سریال . هر کی هم میبینی گی هست. حالا من نمی دونم تو کمیک هم همینجوری بوده یا نه. سریال تا خرخره Woke هست.

5 قسمت the sandman رو دیدم واقعا خیلی خوش ساخت هست از نظر جو داستان همونجور که دوستان گفتن شبیه دنیای هری پاتر هست. جلوه های ویژه اش هم خیلی خوبه.
فقط یک نکته اینکه قشنگ کلی بازیگر سیاه پوست چپوندن تو سریال . هر کی هم میبینی گی هست. حالا من نمی دونم تو کمیک هم همینجوری بوده یا نه. سریال تا خرخره Woke هست.
چرا تعجب؟ دیگه برعکس باشه باید تعجب کنی
وقتی وسکر از بلوند سیفدپوست بتونن به سیاه کچل تبدیل کنن چرا بقیه رو نتونن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or