SiminSecret
کاربر سایت
منتشر شداز دوستان کسی اطلاع داره امروز چه ساعتی The Sandman پخش و منتشر میشه؟!
منتشر شداز دوستان کسی اطلاع داره امروز چه ساعتی The Sandman پخش و منتشر میشه؟!
ببین همیشه میزنی توی خال!Better Call Saul از نظر کارگردانی، دو الی سه سطح از Breaking Bad بالاتر است؛ کافیست که کلیه قسمتهای فصل اول سریال را با کلیه قسمتهای فصل اول Breaking Bad مقایسه نمایید؛ از لرزش بیخود دوربین روی دست دیگر خبری نیست، ترنزیشنها استادانه انجام میشوند، دکوپاژ صحنه بینظیر است و کارگردانها میدانند که چگونه قاب درست را انتخاب کنند. اما از نظر قصه، Breaking Bad جلو است و جلو هم میماند (حتی اگر Better Call Saul خوب به پایان برسد). سه فصل اول BCS جالب و بدیع است ولی مشکل از جایی شروع میشود که خالقان اصرار دارند که بدنه روایت جیمی مکگیل را با دنیای بریکینگ بد crossover کنند.
پ.ن: در Breaking Bad هیچ کمکاری و اشتباهی در ترسیم داستان دیده نمیشود، سیر تکامل «بد» شدن والتر وایت کاملا درست و اصولی در Breaking Bad اجرا شد؛ در حالی که در Better Call Saul، سازندگان میخواهند تنها در چهار اپیزود، آن سیر تکامل «بد» شدن اصولی والتر وایت را به «جیمی مکگیل» انطباق دهند.
اگه کمیک فن نباشم چی؟ بازم میشه لذت برد از سریال؟قسمت اول Sandman دیدم ، وااااااااای که چقدر خوب درش آوردن.
قبل انتشار صحبتهای گیمن و بقیه رو خیلی شنیدم و خوندم ، ولی باز ته دلم نمیخواستم قبول کنم.
دوستان برید ببینین مخصوصا فن ها که جدا راضی میشین.
امیدوارم در ادامه همینطوری با کیفیت بره جلو.
=============
برای دوستانی که تازه وارد این دنیا میخوان بشن و سریال رو ببینن ، جدا پبشنهاد میکنم اگه علاقه به کمیک دارن ، برین به این لینک و بخونیدش.
دیدن سریال رو بارها جذاب تر میکنه.
The Sandman (1989) comic | Read The Sandman (1989) comic online in high quality
اسکرول کنین برین پایین و از The-Deluxe-Edition-1-Part 1 شروع کنین به خوندن تا Edition 4 .
تا Issue 70 ادامه داره و 4 کتاب رو پوشش میده.
100 درصد بببین.اگه کمیک فن نباشم چی؟ بازم میشه لذت برد از سریال؟
من از همون قسمت 1 2 که منتشر شد، اومدم اینجا گفتم که حتما بیبنید و معرفیش کردمخب بلکبرد هم تموم شد. عجب پروندهی عجیبی بود واقعا. شدیدا تو مخ و دیوانه کننده. ولی بازیگراش عالی بودن. واقعا کیفیتش در حد مایندهانتر بود. اونجا هم به بازیگر اد کمپر نگاه میکنی میبینی که سنگ تموم گذاشته واسه نقشش. اینجا هم بازیگر نقش لری واقعا عالی بود. همینطور جیمی. سپیده معافی هم شدیدا عالی بود. شخصیت فوقالعاده جذاب و کاریزماتیکی داره. نوع حرف زدنش واقعا خاص و دوس داشتنی بود. سکانسی که لری داره با جزئیات برای جیمی توضیح میده و واکنشهایی که از جیمی میبینیم، به نظرم بهترین قسمت سریال بود. خیلی خوب دراومده بود و کاملا قابل درک و لمس بود.
اگه اشتباه سریال قبل پخش برای فصل دوم تمدید شده بوداین The Sandman قراره فصل دوم هم داشته باشه؟
یا کل قصه رو جمع میکنند تو یک فصل؟
سلامیاغی هم که ر*د تو تصوراتمون با این قسمت دوازدهمش! واقعا چرا نویسنده ها و کارگردان های ایرانی یه روند یه نواخت و درست و درمونی در نظر نمیگیرن!
ضریب هوشی کاراکتر ها تو اوایل سریال 180 تو قسمت دوازدهم در حد جلبک![]()
![]()
چرا تعجب؟ دیگه برعکس باشه باید تعجب کنی5 قسمت the sandman رو دیدم واقعا خیلی خوش ساخت هست از نظر جو داستان همونجور که دوستان گفتن شبیه دنیای هری پاتر هست. جلوه های ویژه اش هم خیلی خوبه.
فقط یک نکته اینکه قشنگ کلی بازیگر سیاه پوست چپوندن تو سریال . هر کی هم میبینی گی هست. حالا من نمی دونم تو کمیک هم همینجوری بوده یا نه. سریال تا خرخره Woke هست.