Alkazar
کاربر سایت
;It's not Saul
;It's not gene
.It's Slippin Jimmy
.Always been
;It's not gene
.It's Slippin Jimmy
.Always been
یک لحظه فکر کردم کریس راک داره با یورگن کلوپ چت میکنهتو یکی از سکانس های سریال بشدت کرینج رزیدنت اویل، دارن باهم آنلاین حرف میزنن، اما خبری از اتصال به اینترنت نیست! و تازه هم دارن با پینت حرف میزنن!
View attachment 265986
r/funny - In Netflix's Resident Evil, the protagonist is video chatting with MS Paint and no active internet connection.
خیلی بیخوده...خب 4 تا اپیزود مانی هایست رو دیدم ( اونم ب زور) واقعا مالی نبود فقط موندم چرا اینقد صدا کرد ، کلا همینجوری ک بقیه گفتن منطق فیلم خیلی خاله بازی و تو دیواره
به همون دلیلی که مردم فیلم هندی رو هم دوست دارن.فقط موندم چرا اینقد صدا کرد
من که بعد فرار از زندان با هیجان این سریال حال کردم . مخصوصا زبان شیرین و شیوا اسپانیایی. خیلی سریال خوش ساختی هست . ولی در کل همه چیز سلیقه ای هستخب 4 تا اپیزود مانی هایست رو دیدم ( اونم ب زور) واقعا مالی نبود فقط موندم چرا اینقد صدا کرد ، کلا همینجوری ک بقیه گفتن منطق فیلم خیلی خاله بازی و تو دیواره
تو زمینه سرقت سریالی به این دقت و هیجان نداشتیم. منتهی اگر موقع تماشای فیلم و سریال دنبال منطق خاصی باشید خب مشخصا هی میخوره توی ذوق شما ولی اگه به قصد لذت بردن و هیجانی شدن دیده باشید نه. من 5 قسمت آخر سریال رو بعد از یک مس...ی طولانی مدت، پشت سر هم دیدم که واقعا چسبید تو کل فصل ها و قسمت ها هم دهنم وا بود از ابتکار عمل پروفسور و اصلا دنبال این نبودم که ببینم این حرکات و برنامه ریزی ها منطقی هست یا نه. به هر کی هم معرفی کردم بدجور خوشش اومد حتی یکی از دوستام برای اینکه سریال تموم نشه هر قسمت رو تو چند فاصله زمانی نگاه میکرد! 20 دقیقه رو نگاه میکرد باز 20 دقیقه بعدی رو عصر میدید بلاخره خودشو عذاب میداد که تموم نشهخب 4 تا اپیزود مانی هایست رو دیدم ( اونم ب زور) واقعا مالی نبود فقط موندم چرا اینقد صدا کرد ، کلا همینجوری ک بقیه گفتن منطق فیلم خیلی خاله بازی و تو دیواره
اخه مثلا the boys هم منطق خاصی نداشت و سوپر هیرویی بود ولی من خیلی خوشم اومد ، کلا مشکل اصلیم با مانی هایست اینه ک اصلا گیرا نیست ، من د بویز رو قسمت اول رو دیدم جذبش شدم ولی اینو 4 تا قسمت دیدم و اصلا جذبش نشدم و میخوام دراپش کنمتو زمینه سرقت سریالی به این دقت و هیجان نداشتیم. منتهی اگر موقع تماشای فیلم و سریال دنبال منطق خاصی باشید خب مشخصا هی میخوره توی ذوق شما ولی اگه به قصد لذت بردن و هیجانی شدن دیده باشید نه. من 5 قسمت آخر سریال رو بعد از یک مس...ی طولانی مدت، پشت سر هم دیدم که واقعا چسبید تو کل فصل ها و قسمت ها هم دهنم وا بود از ابتکار عمل پروفسور و اصلا دنبال این نبودم که ببینم این حرکات و برنامه ریزی ها منطقی هست یا نه. به هر کی هم معرفی کردم بدجور خوشش اومد حتی یکی از دوستام برای اینکه سریال تموم نشه هر قسمت رو تو چند فاصله زمانی نگاه میکرد! 20 دقیقه رو نگاه میکرد باز 20 دقیقه بعدی رو عصر میدید بلاخره خودشو عذاب میداد که تموم نشه
اما میگم کاش از سریال خوشتون میومد.
ببین مهراد نمیشه بگیم باید دنبال هیجانش بود و دنبال منطقش نباشیم تا ازش لذت ببریم.تو زمینه سرقت سریالی به این دقت و هیجان نداشتیم. منتهی اگر موقع تماشای فیلم و سریال دنبال منطق خاصی باشید خب مشخصا هی میخوره توی ذوق شما ولی اگه به قصد لذت بردن و هیجانی شدن دیده باشید نه. من 5 قسمت آخر سریال رو بعد از یک مس...ی طولانی مدت، پشت سر هم دیدم که واقعا چسبید تو کل فصل ها و قسمت ها هم دهنم وا بود از ابتکار عمل پروفسور و اصلا دنبال این نبودم که ببینم این حرکات و برنامه ریزی ها منطقی هست یا نه. به هر کی هم معرفی کردم بدجور خوشش اومد حتی یکی از دوستام برای اینکه سریال تموم نشه هر قسمت رو تو چند فاصله زمانی نگاه میکرد! 20 دقیقه رو نگاه میکرد باز 20 دقیقه بعدی رو عصر میدید بلاخره خودشو عذاب میداد که تموم نشه
اما میگم کاش از سریال خوشتون میومد.
من خودم ~1 سال طول کشید فصل اول رو ببینم ولی بقیش رو کمتر از 1 ماهفصل دوم آفیس چقدر خوب شد! فصل اولش زده بود تو ذوقم ولی فصل دوم چقدر حال خوب کن، بامزه و باحال شد!
قشنگترین مسئله هم برای من ارتباط جیم و پم بود که یادآور یکسری خاطرات برای خودم شد و حسابی غرق اون لحظاتشون شدم.
این بشر دوایت بازیگرش خارقالعادس!باورم نمیشه چقدر خوب تو نقشش رفته
مرسی از دوستان اینجا که نذاشتن این جواهرو بعد فصل یک بیخیال شم!