hooman1995
کاربر سایت
از اول هم گفته بودن که فصل 3 وْ 4 با هم ساخته شده و با فاصلۀ کمی از هم پخش میشه.این چه مدله بازاز سیزن 2 تا 3 حدود 4 سال اختلاف بود بعد سیزن 3 تازه دوماه پیش تموم شده دو ماه دیگه سیزن 4؟
حیف داره تموم میشه ولی.
از اول هم گفته بودن که فصل 3 وْ 4 با هم ساخته شده و با فاصلۀ کمی از هم پخش میشه.این چه مدله بازاز سیزن 2 تا 3 حدود 4 سال اختلاف بود بعد سیزن 3 تازه دوماه پیش تموم شده دو ماه دیگه سیزن 4؟
حیف داره تموم میشه ولی.
بعد Agents of S.H.I.E.L.D ارادت خاصی به "مک کریری" پیدا کردم...
Yellowstoneخب دیروز نشستم فصل 3 the boys رو هم دیدم و تموم شد :
در کل من ک پشت هم تمام فصل ها رو توی ی هفته دیدم بنظرم ترتیب خوب بودنشون همون ترتیب شماره فصل ها هست فصل 1 خیلی خوب بود 2 روندش افت کرد و 3 هم مث فصل 2 بود با این تفاوت ک شاخ و برگ بیشتری بهش اضافه شده بود مث نادیا و ادگار و سولجربوی و تیمش ، ولی نکته ای ک تو ذوقم زد جدا از یسری سوتی های داستانی مث همون رفتن ب روسیه (رفتن فیوز ی پایگاه فوق سری رو ترکوندن و برق قطع شد و 4 تا سرباز رو نفله کردن و ی سلاح سری رو دزدیدن اومدن امریکا) بنظرم خیلی دیگه دارن زنده نگه داشتن شخصیت های اصلی رو لفت میدن
با اینکه خودم خیلی شخصیت های اصلی رو دوست دارم و واقعا دوست دارم بیشتر نقش افرینی کنن ولی خدایی بنظرم حذف یکی دو تا شخصیت اصلی حداقل ترین کاری بود ک میشد کرد ، حتی میو رو هم حاضر نشدن بکشن ، یا بلک نوار رو حداقل باید توی فصل های قبل یکم بیشتر بهش بپردازن ک حداقل مردنش یکم make sense کنه
در کل برای من هنوز سریال سرگرم کننده ای هست و این سوتیاشو نادیده میگیرم چون با ایده و کلیت داستان حال میکنم
بنظرم فصل 4 خیلی خوب میشه چون با توجه ب اتفاقاتی ک افتاد وات دیگه عملا افتاده دست هوملندر و توی قسمت اخر ک زد جلوی جمعیت مغز یکیو منفجر کرد و همه تشویقش کردن و کلی خر کیف شد دیگه قشنگ پرده های عصمت براش دریده شدو این دیگه حتی ب خودش اجازه میده ک یسری خشونت ها رو در عموم ب نمایش بذاره و احتمالا دیگه یجورایی خیالش از پخش کلیپ پرواز 37 هم راحت شد تقریبا ، ولی خدایی من با سولجربوی خیلی حال کردم خیلی شخصیت باحالی و دوسداشتم حداقل هوملندر رو تا پای مرگ میزد .در کل امیدوارم فصل 4 دیگه این سوتی های فصل 3 رو نداشته باشه و جبران کنه.
دیشب هم گذاشتم کل فصول money hiest دانلود شد و میخوام برم سراغ اون ، بعدشم میرم سراغ استرنجر تینگز ، سریال خوب و جذاب و اعتیاد اور هم اگه دارین پیشنهاد بدین ببینم![]()
بدترهاین خراب کاری سازنده ها تو آخر فصل 8 دکستر و خرابکاری شدیدترشون تو قسمت آخر new blood در حد فصل آخر گاته یا بدتر از اون هست؟
فقط یه کاری کن رسیدی فصل new blood تا قسمت یکی مونده به آخر ببین یا 2 تا مونده به آخراین خراب کاری سازنده ها تو آخر فصل 8 دکستر و خرابکاری شدیدترشون تو قسمت آخر new blood در حد فصل آخر گاته یا بدتر از اون هست؟
من هم Severance رو دیدم و خیلیییی خوشم اومد! کار واقعا جالب و متفاوتیه نسبت به سایر کارهای یکی دو سال اخیر.
خوب جایی هم تموم شد و همهمون رو گذاشت تو خماری برای فصل دوم.
خلاصه کلام اینه که من میگم Severance قویه!![]()
ماشالله چقدر سریال ازش ساختنView attachment 265655
نسخه سه گانه سینمایی The Walking Dead ساخته نخواهد شد؛ با حضور سورپرایزکننده اندرولینکلن در کامیک کان 2022، شبکه AMC خبر از ساخت مینی سریال TWD با حضور شخصیتهای ریک گریمز و میشون داد. این مینی سریال در سال آینده پخش میشود. مینی سریال مذکور ادامه ماجراهای شخصیت ریک گرایمز پس از جدایی وی از TWD است.
پشمهایم از این سریال، آب دستتونه زمین بذارید و این سریال رو ببینید، امروز هر ۴ قسمتشو یه نفس دیدم، یه جورایی شبیه mindhunter هم هست.رفقایی که از سریال های جنایی و رازآلود به خصوص در مورد قاتلین سریالی ایی که مشکلات روانشناسی دارن خوششون میاد، از BlackBird غافل نشید.
البته تا الان 4 قسمت ازش اومده و هر جمعه صبح منتشر میشه. اما همین 4 قسمتش بشدت جذابیه و همین طور هم بر اساس داستان واقعی هست.
یکی از خشنترینها، خانوادگی هم نیست.اول می خواهم سریالSons of Anarchy ببینم . چطوریاست ؟ اکشن و گنگ و خشن ؟ کشش خوبی داره مثل سریال بانشی ؟ با خانواده می شود دید ؟؟؟