Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
نسخه ی pc تسلیشن داره و تکسچر هایه خیلی بهتر ... نسخه ی ps4 تسلیشن offe و تکسچر ها هم ضعیفن...

- - -ویرایش - - -

تو خودت به همین عکسایی که گذاشتی دقت کن... نسخه ی ps4 حتی تسلیشنم نداره...
شما خودت تو همین عکس هایی که نقل قول کردیم میشه دقیقا تسلیشن رو برای من مشخص کنی؟ منظورم سه عکس پایینی هست. سه عکس بالایی که که کلا بافت هاشون فرق داره و شبیه به هم نیست.

Kotaku بازی رو مقایسه کرده . گفته نسخه Ps4 از همه نسخه ها بهتره حتی PC . و اکثر مواقع رو 60 فریم هست .
​Tomb Raider On PS4 Is More ***39;Definitive***39; Than On Xbox One
اين جملش بنظرم مهمه

both next-gen versions look better than last year's PC version in some respects

بازي هم رو ايكس باكس وان و هم رو PS4گرافيك بهتري از PC دارن با اين تفاوت كه PC و PS4 فريم 60 ولي وان 30 فريمه

نسخه ی pc تسلیشن داره و تکسچر هایه خیلی بهتر ... نسخه ی ps4 تسلیشن offe و تکسچر ها هم ضعیفن...

- - -ویرایش - - -

برای شما برتری شد Tessellation و Texture
اول اینکه میشه به نشون بدی tessellation دقیقا کجای این بازی به کار رفته و اصلا tessellation توی tomb riader به چه منظور استفاده شده ؟

چون Texture کلا متفاوت هستن دلیلی بر بدی یا برتری نیست. به وضوح دنیای بازی پرتر شده ... شخصیت لارا که اصلا از نظر جزییات با نسخه pc قابل مقایسه نیست ( خیلی بهتر شده حتی TressFX ) . نورپردازی و Particle effect ها بالاتر ... در نهایت چیزی که دنیای بازی رو زنده کرده فیزیکی هست که توی محیطش به کار رفته که این رو باید توی حرکت دید و یا حداقل اینجا رو ببین :
​Tomb Raider On PS4 Is More 'Definitive' Than On Xbox One

Kotaku :
flocks of birds circle in the air, while on PC the air is empty.
یعنی تا این حد ؟! واقعا تو آسمون نسخه PC پرنده نبود؟ به نظر من اگه نبوده به کم کاری سازنده ها تو پرت نسخه PC برمیگرده!
من یادمه تو یه مصاحبه سازنده ها گفته بودند که از بعد از تموم کردن نسخه اصلی شروع به ساخت این نسخه کردند، در واقع چندین ماه وقت صرف این نسخه شده حالا نکته اینجاست که برای پرت نسخه PC چقدر وقت صرف شده؟!
بعضی از کاربر ها هم از کیفیت این نسخه شاکی هستند که اونم به نظر من نمیتونه فیک باشه!

- - -ویرایش - - -

میبینی تنور داغه ، میگی بذار بچسبونیم دیگه !!!!
شما Tessellation رو به من نشون بده تو این تصاویری که نقل قول کردی! همینجوری میرید تو تنظیمات گرافیکی 2 تا آپشن میبینید میاید اینجا عنوان میکنید بدون اینکه بدونید اصلاً اونا چی هستن!
========================
کلاً جماعت PC باز کاری به نظر منتقد و سایت هایی مثل DF و ... ندارن ، خودشون فکت صادر میکنن ، همیشه هم حق با اوناست.

این ویدیو رو ببینید در مورد تغییرات برای Next Gen هست که هیچکدوم در نسخه PC هم نبوده ، خب مسلمه از PC بهتره چون این تغییرات که کاملا مشخص هم هست در PC نیست .

اون قضیه تسلیشن صورت لارا هم جالب بود !! ظاهرا بعضیا از PC Gamer بودن فقط چند تا اسم تکنیک حفظ کردن که حتی نمیدونن اونا چی هستن !!

آخرین ویرایش:
شما خودت تو همین عکس هایی که نقل قول کردیم میشه دقیقا تسلیشن رو برای من مشخص کنی؟ منظورم سه عکس پایینی هست. سه عکس بالایی که که کلا بافت هاشون فرق داره و شبیه به هم نیست.

شما تا بحال اصلا تسلیشن دیدی ؟ تسلیشن رمیدونید چیه اصلا که به من میگی شما خودت نشونه من بده...تا بحال تسلیشن رو تویه این بازی on off کردی ...حتی نسخه ی ps4 هم نداره که ببینی...
فرق دیگه ازین گنده تر و واضخه تر تویه یک بازی که نسخه ی ps4 نزدیک به یک سال دیتر عزضخ شد ؟

نیازی نیست بگم کجایه عکس کل عکسی که کات شده مشخص هست...

pc
25969447856890210288.jpg

ps4
70257727195390232869.jpg

شما دقیقا به اینا چی میگید به ما تازه کارا هم یاد بدید...

- - -ویرایش - - -

افکاره کسی نیست ! مقایسه ی سایت کوتاکو هست که انگار بدجوری داره میره زیره سوال !! حالا مقایسه ی DF بیاد مشخص میشه ...

اره میره زیره سوال با این مقایسه ی مسخره نسخه ی pc حتی tress fx شم فعال نیست ...

- - -ویرایش - - -

برای شما برتری شد Tessellation و Texture
اول اینکه میشه به نشون بدی tessellation دقیقا کجای این بازی به کار رفته و اصلا tessellation توی tomb riader به چه منظور استفاده شده ؟

چون Texture کلا متفاوت هستن دلیلی بر بدی یا برتری نیست. به وضوح دنیای بازی پرتر شده ... شخصیت لارا که اصلا از نظر جزییات با نسخه pc قابل مقایسه نیست ( خیلی بهتر شده حتی TressFX ) . نورپردازی و Particle effect ها بالاتر ... در نهایت چیزی که دنیای بازی رو زنده کرده فیزیکی هست که توی محیطش به کار رفته که این رو باید توی حرکت دید و یا حداقل اینجا رو ببین :
​Tomb Raider On PS4 Is More ***39;Definitive***39; Than On Xbox One

خوب اگر می دونستید که این حرفارو نمیزدید ..مشکل همینحاست...مثل همیشه با تو شا شاخ برگ به جای بالا بودن تکسچر ها گولتون زدند...با اینکه بازی جدیدتره ولی ضعیفتره...

- - -ویرایش - - -

میبینی تنور داغه ، میگی بذار بچسبونیم دیگه !!!!
شما Tessellation رو به من نشون بده تو این تصاویری که نقل قول کردی! همینجوری میرید تو تنظیمات گرافیکی 2 تا آپشن میبینید میاید اینجا عنوان میکنید بدون اینکه بدونید اصلاً اونا چی هستن!
========================
کلاً جماعت PC باز کاری به نظر منتقد و سایت هایی مثل DF و ... ندارن ، خودشون فکت صادر میکنن ، همیشه هم حق با اوناست.

حرف رو هوا نیست عکس گذاشتم برو ببین تو اصلا تسلیشن رو بمن توضیح بده عزیزه من تا من منظورتو از تسلیشنی که میگی بدونم ؟ :دی

.............

اومدن از تکسچر و بندو بساط بازی زدن دوتا شاخ برگ اضاف کردن که اینطور که معلومه با این طرزه فکرا هم کارشون همچین اشتباه نبوده.

Framerate@

بابا خيلي با حالي لااقل عكس ميزاري نسخه ي PS4 رو بزار ميري عكس PS3 ميزاري فكر ميكني خيلي زرنگي؟=))

كلمه ي Bullshot تا حالا به گوشت خورده؟

Framerate@

بابا خيلي با حالي لااقل عكس ميزاري نسخه ي PS4 رو بزار ميري عكس PS3 ميزاري فكر ميكني خيلي زرنگي؟=))

ولی عکس ps4گذاشته. من بد میبینم؟:-b
تو عکسی که گذاشته به ناخن های لارا نگاه کن سفید هست. تو عکس ps3قرمزی میزنه.:)

Framerate@

کلا خیلی خوشحالیا ...اره متاسفانه ی نسخه ی ps4 ه باورت نمیشه نه ؟ وب حقیقت همینه تو گندش میکنی ...

x3vlujjwzgw35d43gs757.png

x6jq22no76t01cxw16pn2.png

کلا خیلی خوشحالیا ...اره متاسفانه ی نسخه ی ps4 ه باورت نمیشه نه ؟ وب حقیقت همینه تو گندش میکنی ...
مشكل از اينجا ناشي ميشه كه شما نميخواي حقيقت رو بپذيري از اين عكسا تو اينترنت پره بايد منبعشون نشخض باشه فعلا كه كارشناسش داره حرف ديگه اي ميزنه در ضمن سعي كن مودب باشي اگر قرار به توهين باشه هممون بلديم

- - -ویرایش - - -

ولی عکس ps4گذاشته. من بد میبینم؟:-b
تو عکسی که گذاشته به ناخن های لارا نگاه کن سفید هست. تو عکس ps3قرمزی میزنه.:)
تو يه جا خونيه تو يه جا نيست اين كه نشد دليل.

صرفا اگه يه عكسي بالاش يه چيزي نوشته كه نميشه پذيرفت. از اين فن منا تو دنيا زياده ميرن كنتراست عكسا رو بالا پايين ميكنن بايد منتظر عكساي با كيفيت بالا و از منابع معتبر بود. فعلا كه تنها منبع معتبر در دسترس حرفش برتري ور‍ژن كنسوليه حتي ايكس باكس وان

مشكل از اينجا ناشي ميشه كه شما نميخواي حقيقت رو بپذيري از اين عكسا تو اينترنت پره بايد منبعشون نشخض باشه فعلا كه كارشناسش داره حرف ديگه اي ميزنه در ضمن سعي كن مودب باشي اگر قرار به توهين باشه هممون بلديم

- - -ویرایش - - -

تو يه جا خونيه تو يه جا نيست اين كه نشد دليل.

صرفا اگه يه عكسي بالاش يه چيزي نوشته كه نميشه پذيرفت. از اين فن منا تو دنيا زياده ميرن كنتراست عكسا رو بالا پايين ميكنن بايد منتظر عكساي با كيفيت بالا و از منابع معتبر بود. فعلا كه تنها منبع معتبر در دسترس حرفش برتري ور‍ژن كنسوليه حتي ايكس باكس وان

معلومه کی نمیخواد حقیقت رو بپذیره تز دادی اینم پپسی بعدشه...داری میبنی.
دیگه تا الان ثابت شده تو بازی ها که فاصله چقد زیاده...اینم با اینکه جدیدتره بازم خیلی جاها خیلی ضایع ضعیفتره...

نسخه PC بازی اخرین تنظیماتش Ultimate هستش نه Ultra!!

عکس هایی که از نسخه PC گرفته شده متاسفانه با اخرین تنظیمات نیست. (حتی TressFX هم روشن نکردن.)

اگر می خواستند نسخه PC را با کنسول های نسل بعد مقایسه کنند باید روی تنظیمات Ultimate می گذاشتند با اعمال این گزینه ها:
1- TressFX ON
2- 4xSSAA
3- Shadow روی Ultra
4- Tessellation هم باید On باشه.

متاسفانه مقایسه نسخه ها جهت دار بوده و طرف مخصوصا اومده تنظیمات PC رو کم کرده که PS4 بهتر به نظر بیاد.
افرادی که روی PC با اخرین تنظیمات بازی کردن به راحتی متوجه این موضوع می شوند.

تازه اگر بخوایم مقایسه کاملا عادلانه باشه که نسخه PC باید روی رزولوشن 4K باشه.
:>

البته همین الان هم روی کنسول های نسل بعد گرافیک خوبی داره و بیشتر از این هم امکانش نیست و توقع هم نداریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or