Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
یه سری از pc gamer ها کاری میکنن که آدم فردا روش نشه بگه با PC بازی میکنه از اونور هم یه سری کنسول فن همیشه در صحنه کفن پوشان میان وسط تاپیک

احتمالا بحثای این تاپیک هم میرسه به اینکه هر کی gta و tlou و halo و ... بازی نکنه گیمر نیست و بازی انحصاریتون فلان و بهمانه،از اونور میگن شما تو 30 فریم گیر کردید و ما فلان سبک برامون مهم نیست و رزولوشن فلان دهشناک است و بلا بلا بلا بلا

و این داستان ادامه دارد ...

پ.ن: خسته نمیشید واقعا !!!!

لطفا این بحث مسخره و نخ نما شده ی مقایسه ی PC و کنسول رو تموم کنید ... چون واقعا این مقایسه از ریشه غلطه ...
طرف پول 10 تا کنسول رو داده PC جمع کرده بعد میاد مقایسه ی گرافیکی میکنه !!!!

دوستان هر موقع با 400 - 500 دلار تونستن یه PC پیدا کنن که همین Tomb Raider رو با تنظیمات High ( حتی Ultra و Ultimate هم نه ) درست حسابی اجرا کنه اونموقع بیان مقایسه کنن !

دوستان هر موقع با 400 - 500 دلار تونستن یه PC پیدا کنن که همین Tomb Raider رو با تنظیمات High ( حتی Ultra و Ultimate هم نه ) درست حسابی اجرا کنه اونموقع بیان مقایسه کنن !

خب این مقایسه ای که خودت کردی هم غلطه

قطعاتی که توی کنسولها استفاده میشه سودی نداره، سونی و مایکرو روی کنسول ضرر میدن که با فروش بازیا و ... به سوددهی میرسن اما قطعات کامپیوتر از همون اول سود سازنده روی قیمتشون اومده

مثل تلفن همراه که پای شرکت 250 دلار میوفته اما 600 دلار میفروشه یا همین کنسول ها ! الان میتونی یه گیمپد ps4 بگیری به قیمت 15 دلار؟! "فکر کنم قیمت بدون سودش انقدر بود"

اون برای دوران قدیم بود، اونطوری کار کردن با کنسول سخت می شد، برای همین ترجیح دادن معماری کنسول رو نزدیک به PC کنن تا کار باهاش راحت تر شه، استدلال های نسل قبل رو نمیشه به این نسل تعمیم داد. این نسل از همون ابتدا کنسولا از نظر قدرتی کم آوردن.
فرهود قدیم و جدید نداره. همین الان همینطوریه. با دقت پست بالام رو بخون. همین الان Ryse هست که فعلا من شخصا گرافیک روش ندیدم. منتظر ادامه کار باش. کنسول PC نیست که پشتش باز باشه هر چی زدی بخواد اجرا کنه. اول باید یاد بگیرن چطوری از کنسول کار بکشن و بهینه کنن بعد. زمان همه چی رو مشخص میکنه لازم نیست از الان دعوا کنیم :دی

شما تو این نسل اینارو داری ما تو نسل قبلی Crysis 3 داشتیم
مشکل شما PC باز ها اینه که کل فکر و ذکر و کار و زندگیتون شده اینکه یه بازی رو نصب کنید و سریع بپرید تو بخش تنظیمات گرافیک و با گزینه های AA و Tess و ... ور برید و بعد فریم بگیرید و به به و چه چه کنید. گرافیک بالا رو شماها چی معنی میکنید؟ فعال بودن Tesselation و AA و ...؟ من شخصا این رو قبول ندارم. بیار 1000000 تا تکنیک گرافیکی بچپون تو بازی اما وقتی بازی از نظر بصری رئال دیده نشد ارزشش چیه؟ الان مقایسه Crysis 3 شما همین حکم رو داره. سر Crysis 1 هم همین بحث ها رو راه مینداختید اما خوشبختانه یا متاسفانه تا این تاریخ من تنها بازی ای که دیدم واقعا به انیمیشن های CGI و رئال نزدیک بوده Ryse بوده و بس حالا تا فردا هم اینجا برای من از تنظمیات گرافیکی و 1000K صحبت کنید واقعیت عوض نمیشه.
همین الانش Resident Evil Remake بر روی GameCube از خیلی از بازی های الانی رئال تر و زیباتره.
خب این مقایسه ای که خودت کردی هم غلطه

قطعاتی که توی کنسولها استفاده میشه سودی نداره، سونی و مایکرو روی کنسول ضرر میدن که با فروش بازیا و ... به سوددهی میرسن اما قطعات کامپیوتر از همون اول سود سازنده روی قیمتشون اومده

مثل تلفن همراه که پای شرکت 250 دلار میوفته اما 600 دلار میفروشه یا همین کنسول ها ! الان میتونی یه گیمپد ps4 بگیری به قیمت 15 دلار؟! "فکر کنم قیمت بدون سودش انقدر بود"
اون نسل قبل بود که ضرر میدادن این نسل درسته مقدارش کمی اما هر دو شرکت تقریبا سود میکنن سر کنسول. همین چند ماه پیش بود که مقاله ای در این رابطه منتشر شده بود.

اون نسل قبل بود که ضرر میدادن این نسل درسته مقدارش کمی اما هر دو شرکت تقریبا سود میکنن سر کنسول. همین چند ماه پیش بود که مقاله ای در این رابطه منتشر شده بود.

باز هم در حدی نیست که بخواد چیزی نصیب سونی و مایکرو بکنه و سوددهی اصلیشون از چیزای دیگست و این خیلی فرق داره با شرکتی مثل MSI که بعد فروش کارت گرافیکش ارتباطش با مشتری قطع میشه و سوده دیگه ای نصیبش نمیشه ...

اکیدا توصیه میشه تصاویر Jaw Drop بازی Beyond رو یه نیم نگاه(!) بیندازید تا به قدرت نهفته PS3 که نسل قبل است پی ببرید!!

البته که گرافیک خوبی داره اتفاقا خودمم بازیش کردم. یه شرکتی مثل سونی میلیونها دلار خرج میکنه و سالها هم زمان صرف می کنه که یه همچین بازیی رو بسازه.مشکل از نبودن یه شرکتی مثل سونی برای پی سی هست نه قدرت زیاد ps3 .اگه مثلا انویدیا یه همچین سرمایه گذاری میکرد همون زمان برای کارت مثلا 8800 خودش یه بازی میساخت که همین الانم کنسولهای جدید نتونند اجراش کنند.اگه به انحصاری باشه که کراسیس 1 هنوزم به نظر من برترین کیفیت و گرافیک رو بین همه بازیها داره حالا نمیحوام عکسم بگذارم.ما همون زمونی که بازی های مولتی رو بین ps3 وx360 مقایسه میکردیم و کمبود های ps3 رو میدیدم به قدرت نهفتش پی بردیم.

شما PC باز هم هیچ وقت نمیخواید قبول کنید که GPUو CPU ای برای کنسول ها طراحی میشه خیلی متفاوت تر از چیزی هست که شماها روی PC های چندین میلیونیتون میبندین و پزش رو میدید. نسل قبل هم مثل اینکه یادتون رفته با یه GPU با رم 256 مگ، گرافیکی در حد Uncharted 3 و The Last of Us و Forza 4 روی کنسول ها داشتیم که هر PC بازی رو مدحوش کرده بود!
همین الان و در ابتدای نسل و توی یه بازی لانچ گرافیکی در حد Ryse و Killzone داریم! شما تصور کن بعد از 7 سال چه چیزهایی میشه دید با این کنسول ها. یه نیم نگاه کوتاهی به تفاوت بین Uncharted 1 و The last of us و یا گیرز 1 و گیرز جاجمنت بندازید بد نیست.

دوباره پای این چارتا انحصاری رو وسط کشیدین.اگه همین چارتا انحصاری هم نبودن که ......ما داریم در مورد قدرت بحث میکنیم شما برای اینکه تفاوت رو متوجه بشی و بدونی که اگه این انحصاریها برای پی سی میومدند چه اتفاقی برای کنسول میوفتاد همون گیرز 1 رو تفاوتاشونو بین x360 و پی سی ببین
حالا نسل قبلی کنسولها قابل بحث هستند ولی این نسل از کنسول ابدا..دو نسل قبل وقتی کنسولها اومدند در زمان عرضه از سخت افزار های روز پی سی قویتر بودند نسل قبل تقریبا با سخت افزار های روز پی سی برابری میکردندولی تو این نسل وقتی کنسولها اومدند که قویترینشون قدرتی در حد 7850 حالا یکم بیشتر دارند این در حالی بود که همون زمان کارتی مثل 7970 تو بازار بود حالا کاری به انویدیا نداریم.همین الان با این که چیزی از زمان عرضه کنسولها نمیگدره سری جدید کارتهای amd تو بازاره.این همه خودشونو کشتند که بگن ما به ساختار پی سی نزدیک شدیم و از این حرفا .حالا چی شد یه دفعه معماری تغییر کرد و پردازنده و gpu کنسولها شدند متفاوت!!عجب
کسی اینجا پز سیستمشو نداد به کسی
من نمیدونم این دیگه چه جورشه خودجوش مییان یه بازی رو بین کنسول و پی سی مقایسه میکنن بعدم نتیجه میگیرن کنسول خیلی بهتره.
با این دلیل که چون معماری پی سی و کنسول خیلی فرق میکنه پس بازیها رو کنسول با کیفیت ترند حالا کاری به این نداریم که چقدر سازنده ها خودشونو کشتندند که بگن معماری این نسل شبیه پی سی شده و نمیدونم بازی سازی راحتتره و از این حرفا.
بعدش نتیجه میگیرن که اگه راست میگی با یه پی سی 500 دلاری بییان بازی رو با کنسول مقایسه کنید.:|
نتیجه گیریم اینه که پی سی گیمر بی منطقه .چون گفته سخت افزار پی سی قویتر از سخت افزار کنسوله!!!
من نمیدونم دیگه این حرف هم احتیاج به بحث داره..
بعدشم یهو پای انحصاریها و قیمت سخت افزارو معماری متفاوتو و ....مییاد وسط .

آخرین ویرایش:
باز هم در حدی نیست که بخواد چیزی نصیب سونی و مایکرو بکنه و سوددهی اصلیشون از چیزای دیگست و این خیلی فرق داره با شرکتی مثل MSI که بعد فروش کارت گرافیکش ارتباطش با مشتری قطع میشه و سوده دیگه ای نصیبش نمیشه ...

گور باباي همشون به ما چه كه كي چقدر پول در مياره. منتها بحث سر يه چيز خيلي سادست كه نميدونم احمد چرا قبول نميكنيد يه قانون كلي براي خودتون گذاشتيد كه تحت هيچ شرايطي هم ازش پايين نمياد اونم اينه كه گرافيك PC تحت هر شرايطي از هر چيز ديگه اي بهتره. اما اينطور نيست خيلي وقتا گرافيك PC بهتره خيلي وقتا هم مثل الان بهتر نيست حالا چه شما خوشتون بياد يا نياد.

- - -ویرایش - - -

دوباره پای این چارتا انحصاری رو وسط کشیدین.اگه همین چارتا انحصاری هم نبودن که ......ما داریم در مورد قدرت بحث میکنیم شما برای اینکه تفاوت رو متوجه بشی و بدونی که اگه این انحصاریها برای پی سی میومدند چه اتفاقی برای کنسول میوفتاد همون گیرز 1 رو تفاوتاشونو بین x360 و پی سی ببین
حالا نسل قبلی کنسولها قابل بحث هستند ولی این نسل از کنسول ابدا..دو نسل قبل وقتی کنسولها اومدند در زمان عرضه از سخت افزار های روز پی سی قویتر بودند نسل قبل تقریبا با سخت افزار های روز پی سی برابری میکردندولی تو این نسل وقتی کنسولها اومدند که قویترینشون قدرتی در حد 7850 حالا یکم بیشتر دارند این در حالی بود که همون زمان کارتی مثل 7970 تو بازار بود حالا کاری به انویدیا نداریم.همین الان با این که چیزی از زمان عرضه کنسولها نمیگدره سری جدید کارتهای amd تو بازاره.این همه خودشونو کشتند که بگن ما به ساختار پی سی نزدیک شدیم و از این حرفا .حالا چی شد یه دفعه معماری تغییر کرد و پردازنده و gpu کنسولها شدند متفاوت!!عجب
کسی اینجا پز سیستمشو نداد به کسی
من نمیدونم این دیگه چه جورشه خودجوش مییان یه بازی رو بین کنسول و پی سی مقایسه میکنن بعدم نتیجه میگیرن کنسول خیلی بهتره.
با این دلیل که چون معماری پی سی و کنسول خیلی فرق میکنه پس بازیها رو کنسول با کیفیت ترند حالا کاری به این نداریم که چقدر سازنده ها خودشونو کشتندند که بگن معماری این نسل شبیه پی سی شده و نمیدونم بازی سازی راحتتره و از این حرفا.
بعدش نتیجه میگیرن که اگه راست میگی با یه پی سی 500 دلاری بییان بازی رو با کنسول مقایسه کنید

اتفاقا تو بحث گرافيك بايد بحث انحصاريا بياد وسط چون انحصاريا براساس سخت افزار كنسول بهينه ميشن و خيلي از اين تكنيكايي كه الان بحثش هست تو نسل قبل تو بازياي انحصاري كنسولي بوده شما تو كل بازياي مولتي بگردي هيچ بازي ريسينگي رو پيدا نميكني كه گرافيك درايو كلاب فورزا يا GT رو داشته باشه

مشکل شما PC باز ها اینه که کل فکر و ذکر و کار و زندگیتون شده اینکه یه بازی رو نصب کنید و سریع بپرید تو بخش تنظیمات گرافیک و با گزینه های AA و Tess و ... ور برید و بعد فریم بگیرید و به به و چه چه کنید. گرافیک بالا رو شماها چی معنی میکنید؟ فعال بودن Tesselation و AA و ...؟ من شخصا این رو قبول ندارم. بیار 1000000 تا تکنیک گرافیکی بچپون تو بازی اما وقتی بازی از نظر بصری رئال دیده نشد ارزشش چیه؟ الان مقایسه Crysis 3 شما همین حکم رو داره. سر Crysis 1 هم همین بحث ها رو راه مینداختید اما خوشبختانه یا متاسفانه تا این تاریخ من تنها بازی ای که دیدم واقعا به انیمیشن های CGI و رئال نزدیک بوده Ryse بوده و بس حالا تا فردا هم اینجا برای من از تنظمیات گرافیکی و 1000K صحبت کنید واقعیت عوض نمیشه.
همین الانش Resident Evil Remake بر روی GameCube از خیلی از بازی های الانی رئال تر و زیباتره.

اولا موضوع صحبتهای دوستان در مورد گرافیک کیفیت بصری بود درسته ؟

ما هیچوقت مشکلی نداشتیم . شماها فکر میکنید ما فقط دنبال گرافیک بازی هستیم .( کما اینکه شماها که اصلا گرافیک براتون مهم نیستو دنبال مکتب رئالیسم بازیها هستید تو تاپیکهای مقایسه کیفیت بصری بازی ها بین XONE PS4 مدام با هم جنگ دعوا دارید )

درضمن گرافیک بالا و استفاده از تکنیکهای جدید در بازیها و لذت بردن چیز بدی نیست و PC این فرصت در اختیار گیمر قرار میده تا بتونه هزینه کنه کیفیت بهتری تجربه کنه و خیلی هم عالیه الان اختلاف زیاد نیست دو سال دیگه اختلاق بشددت زیاد میشه مثل نسل قبل

شما گرافیک Ryse و Killzone کشیدید وسط با متاهای جالبشون .. منم موضوع CRYSIS3 خدمتتون عرض کردم که تازه برای نسل قبل بود.

شما میگید نسخه tomb raider definitive edition برای کنسول از نظر کیفیت بصری بهتر از نسخه PC ؟؟؟ ما هم میگیم حرفتون درسته اوکی اما این ویرایش با یه اپدیت بروی PC حله صرفا برای فروش بازی بوده میخوان مثلا نسخه کنسولی با ادیت بهتر روانه بازار کنن که خوشبختانه یا متاسفانه اصلا هم موفق نبودن .

آخرین ویرایش:
گور باباي همشون به ما چه كه كي چقدر پول در مياره. منتها بحث سر يه چيز خيلي سادست كه نميدونم احمد چرا قبول نميكنيد يه قانون كلي براي خودتون گذاشتيد كه تحت هيچ شرايطي هم ازش پايين نمياد اونم اينه كه گرافيك PC تحت هر شرايطي از هر چيز ديگه اي بهتره. اما اينطور نيست خيلي وقتا گرافيك PC بهتره خيلي وقتا هم مثل الان بهتر نيست حالا چه شما خوشتون بياد يا نياد.

- - -ویرایش - - -

اتفاقا تو بحث گرافيك بايد بحث انحصاريا بياد وسط چون انحصاريا براساس سخت افزار كنسول بهينه ميشن و خيلي از اين تكنيكايي كه الان بحثش هست تو نسل قبل تو بازياي انحصاري كنسولي بوده شما تو كل بازياي مولتي بگردي هيچ بازي ريسينگي رو پيدا نميكني كه گرافيك درايو كلاب فورزا يا GT رو داشته باشه

اول اینکه یه پست بیار که من همچین حرفی زده باشم !
دوما اینکه کلا حرف من چیزه دیگست، در کل من با مقایسه PC و کنسول مشکل دارم که متاسفانه هرچند وقت یه بار پیش میاد و با این وضعی که میبینم این نسل چند برابر خواهد شد

اگه این روال ادامه پیدا کنه میشه قضیه تاپیک نمرات !

اول اینکه یه پست بیار که من همچین حرفی زده باشم !
دوما اینکه کلا حرف من چیزه دیگست، در کل من با مقایسه PC و کنسول مشکل دارم که متاسفانه هرچند وقت یه بار پیش میاد و با این وضعی که میبینم این نسل چند برابر خواهد شد

اگه این روال ادامه پیدا کنه میشه قضیه تاپیک نمرات !

والا بخدا منم مشكل دارم ولي اگه پستا رو همينجور ببخوني بري عقب ميبيني اصلا بحث فقط از اول هم گرافيك كنسولي بوده نميدونم چه جوي راه افتاده هر وقت يه تاپيك كنسولي داريم يه عده ميريزن بحث PC رو ميكشن وسط.

والا بخدا منم مشكل دارم ولي اگه پستا رو همينجور ببخوني بري عقب ميبيني اصلا بحث فقط از اول هم گرافيك كنسولي بوده نميدونم چه جوي راه افتاده هر وقت يه تاپيك كنسولي داريم يه عده ميريزن بحث PC رو ميكشن وسط.

بخاطر اینه که تو هیچوقت توجه نداری فقط میخوای بیای فنهای ماکرو سافت که خدارو شکر از دستتون همشون فرار کردنو بهشون بگی کنسول من از کنسول تو بهتره بازی 60 فریم اجرا میکنه بعدم انتظار داری هیچکی حرف نزنه شما فقط حرف بزنی

pc gamerها هم لال بشن چون دارین بحث کنسول میکنید مزاحم کارتون نشن تا شما به له کردن ماکرو فنا ادامه بدید.

والا بقال سر کوچه ما هم میدونه PS4 قوی تره من نمیدونم شماها چرا اینقدر میخواد بزنید تو سر این ماکرو فنا خدارو شکر ما ماکرو فن نیستیم

در مورد حرفتم توجه کن تاپیک در مورد بازی Tomb Raider این بازی با این گرافیک پی سی گیمرها سال پیش تجربش کردن و تازه شما این امکانو پیدا کردی با همچین گرافیکی بازی تجربه کنی پس طبیعیه تمام سایتها اشاره به نسخه PC داشته باشن
و سرو کله پی سی گیمرها پیدا بشه

آخرین ویرایش:
لطفا این بحث مسخره و نخ نما شده ی مقایسه ی PC و کنسول رو تموم کنید ... چون واقعا این مقایسه از ریشه غلطه ...
طرف پول 10 تا کنسول رو داده PC جمع کرده بعد میاد مقایسه ی گرافیکی میکنه !!!!

کسی که PC رو انتخاب می کنه قبول می کنه که از پس هزینه هاش هم بر بیاد، کسی که میخواد 400 یا 500 دلار هزینه PC کنه، هیچ وقت نمیره PC بگیره و به همون کنسول بسنده می کنه!
این حرف شما کاملا غلطه که کنسول ها رو با PC با این قیمت مقایسه کنن چون 400 دلار هیچ PC مخصوص بازی وجود نداره و ضمن این که کسی تو مقایسه گرافیکی دو نسخه هزینش رو مدنظر نمی گیره که شما میگی با کنسول باید با PC چهارصد دلاری مقایسه بشه!!

آخرین ویرایش:
فقط من نمیدونم چرا تو نسل قبل جایزه بهترین گرافیک از نظر فنی بیشتر وقتها عناوین ps3 میشدند!واقعا هر جا میرم نمیدونم چرا این pc میاد وسط!!
بخاطر اینکه گرافیک بازی ها رو روی کنسول ها مقایسه می کنن و پلتفرم PC جزو پلتفرم هایی که بهش جایزه گرافیک میدن نیست کلا;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or