The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
نه دیگه یه جا میگه بیگ بی این کار میشه که شکل کس دیگه شی ولی غیر قانونیه البته من این حدسو از رو همین زدم که دیدم تو ماشین کرین نشته اون چاقه

فکر کنم چون لیلی ترول بود میتونست تعغیر قیافه بده ولی crane که ترول نبود !! بود ؟؟
ربطی نداره, این glamour می تونه روی هر Fableـی تاثیر بذاره!
-----------
هر جقدر از TWD متنفرم عاشق این TWaUـم! بی نظیره! این Episode هم با اینکه داستان رو زیاد جلو نمی برد بازم عالی بود, Bigby فوق العادست :x

منم تموم کردم این اپیزودو فقط چون تمام دیالوگا رو متوجه نشدم یک سری چیزا واسم نا مفهومه!

الان Crane که آخر نشونش داد یعنی جایگزینی کار اون بوده و اون غوله رو زده کشته؟
کلا یک توضیح کلی بدید :دی

من احتمال میدم حتی اون crane نباشه یکی خودشو با glamer تقلبی جای کرین جا زده مثل lily
اگه از اینه بپرسید دام کجاست دقیقا همین ماشین سبزه رو نشون میده احتمالا همونه چون وسط بازی میفهمیم برادرشو ازاد کرده از باز داشت

این موضوع به هیچ وجه دور از ذهن نیست ... راستش اگر تل تیله که صد در صد باز یک بند و بساطی برای شکه کردن مخاطب و پیچوندن داستان پیدا میکنه ...
چقدر تو اپیزود اول سر مرگ سفید برفی شکه شدم ... :|

............

بازی عالی بود ، هر چند نسبت به اپیزود قبلش افت داشت ...
موندم تل تیل چرا هی از سر و ته TWAU میزنه ؟ ... دکمه زنی ها که نصف شده بود ، تصمیمات کمتر شده بود ، زمانش هم که دیگه هیچی ... میترسم اپیزود بعدی کلاً نیم ساعت باشه ... :|
اما روایت داستانی عالــیه ... شخصیت bigby هم بی نظیره ... :bighug:

^ ^
یکی از دوستان اشاره کرده داره به بازی لطمه میزنه کار روی پوردر لند و گیم و ترون همچنین میخواست بازی به موقع رو تبلت ها هم بیاد به نظرم کار درستی نیست این حرکتش TWAUصد برابر بهتر واکنیگ دد هست منتها اون سری برا خودش اسم درکرده با توجه به سریال :(

منم تموم کردم این اپیزودو فقط چون تمام دیالوگا رو متوجه نشدم یک سری چیزا واسم نا مفهومه!

الان Crane که آخر نشونش داد یعنی جایگزینی کار اون بوده و اون غوله رو زده کشته؟
کلا یک توضیح کلی بدید :دی

منظورتو اگه درست فهمیده باشم اون crane که اخر نشون داد قاتل بود حالا دوست میزنن شاید یکی خودشو شبیه crane کرده باشه مثل سفید برفی

منظورتو اگه درست فهمیده باشم اون crane که اخر نشون داد قاتل بود حالا دوست میزنن شاید یکی خودشو شبیه crane کرده باشه مثل سفید برفی
هنوز خیلی چیزای نامفهومی تو ذهنمه :دی
اون غوله خودش با دست خودش خودشو شبیه سفید برفی کرده بود؟
بعد یعنی اگه Crane خودش باشه یعنی قصد کشتن سفید برفی رو داشته اشتباهی اونو کشته؟
اگه خود Crane باشه که مسئله حل شده فقط مونده دستگیر کردنش :|

هنوز خیلی چیزای نامفهومی تو ذهنمه :دی
اون غوله خودش با دست خودش خودشو شبیه سفید برفی کرده بود؟
بعد یعنی اگه Crane خودش باشه یعنی قصد کشتن سفید برفی رو داشته اشتباهی اونو کشته؟
اگه خود Crane باشه که مسئله حل شده فقط مونده دستگیر کردنش :|

آره خودش خودشو با اون وسایلی که تو جیبش بود شبیه سفید برفی شده بود
هرکی بوده در هر حال سفید برفی اشتباهی کشته
اینطوری که بازی تموم میشه :-/

^ ^
یکی از دوستان اشاره کرده داره به بازی لطمه میزنه کار روی پوردر لند و گیم و ترون همچنین میخواست بازی به موقع رو تبلت ها هم بیاد به نظرم کار درستی نیست این حرکتش TWAUصد برابر بهتر واکنیگ دد هست منتها اون سری برا خودش اسم درکرده با توجه به سریال :(
من نمیدونم چجوری شما ها اینقدر میگید صدبرابر بهتر از TWD ـه :دی اولا هنوز دو قسمت بیشتر نیومد ولی TWD یک سیزن کامل اومده که واقعا شاهکار هم بود و اصلا بخاطر سریالش اسم در نکرده! و بخاطر زیبایی خودش مشهور شد وگرنه اون آشغالی که اکتیویژن از روی سریالش ساخت هم باید اسم در میکرد بخاطر سریالش :دی
فعلا که این دو قسمت عالی بوده ولی هنوز به اندازه TWD بهم نچسبیده! نظر نمره هم خیلی پایین تر از TWD هست! قسمت اول TWD هم عالی بود و در سطح همین بود!

منم اپیزود 2 رو تموم کردم
دیالوگا و شخصیت پردازی که مثل قسمت اول عالی بود، فقط چرا اینقدر اپیزود 2 رو تغییر داده بودن؟!
بعد از اپیزود 1 توی Preview چیزای دیگه ای رو نشون میداد، مثلا دعوای Bigby و Beast قرار بود توی کوچه اتفاق بیوفته (Bigby هم قرار بود کامل تبدیل به گرگ بشه)، یا حرف زدن با جورجی قرار بود خارج از Pudding & Pie باشه. یه صحنه هم قرار بود Bigby از روی ناراحتی میز سفید برفی رو بهم بریزه که اصلا اتفاق نیوفتاد. فکر کنم موقع ساخت اپیزود 1 اصلا قصد نداشتن زنده بودن سفید برفی رو توی اپیزود 2 نشون بدن ولی بنا به دلایلی داستان رو تغییر دادن و بخاطر همین هم اینقدر طول کشید تا اپیزود 2 رو منتشر کنند.

در مورد Crane هم بعید میدونم قاتل اون باشه. حالا اینکه توی اون عکس واقعا خودش بوده یا کسی با گلمور خودش رو شبیه اون کرده نمیدونم، ولی تقریبا مطمئنم Crane قاتل نیست.

به گله هم بکنم از معماهای بازی که واقعا ساده بودن. خصوصا اون آخر کار که باید شباهت صحنه قتل با داستان سفید برفی رو تشخیص میدادی دیگه خیلی مسخره بود و هر کسی میتونست گزینه های درست رو انتخاب کنه.

با تموم این حرفا بی صبرانه منتظر اپیزود 3 هستم و امیدوارم اینبار دیگه لازم نباشه 4-5 ماه برای اومدنش صبر کنیم.

نه اونجا سفید برفی اشتباهی رو نکشتن. طرف میدونسته این سفید برفی نیست و در واقع اون تروله به درخواست خود قاتل یا همون Mr Smith (که ظاهرا Crane ـه) خودش رو شکل سفید برفی کرده.
قاتل اینقدر روی سفید برفی و زندگی اون وسواس داشته که میخواسته دقیقا همون صحنه ها رو شبیه سازی کنه با این تفاوت که بجای بوسیدن و بیدار کردن سفید برفی آخر کار تصمیم میگیره اون رو بکشه. در واقع روی اون ترول بدبخت داشته تمرین میکرده.

حداقل تا اینجای کار که اینجوری به نظر میاد.

آخرین ویرایش:
آره خودش خودشو با اون وسایلی که تو جیبش بود شبیه سفید برفی شده بود
اینطوری که بازی تموم میشه :-/
میگم اگه Crane واقعا خودش باشه و کس دیگه جاش نباشه و آدم کش سریال هم خودش باشه و از کسی دستور نگرفته باشه فقط میمونه گیر آوردن و دستگیر کردنش که داستان تموم بشه!

- - -ویرایش - - -

منم اپیزود 2 رو تموم کردم
دیالوگا و شخصیت پردازی که مثل قسمت اول عالی بود، فقط چرا اینقدر اپیزود 2 رو تغییر داده بودن؟!
بعد از اپیزود 1 توی Preview چیزای دیگه ای رو نشون میداد، مثلا دعوای Bigby و Beast قرار بود توی کوچه اتفاق بیوفته (Bigby هم قرار بود کامل تبدیل به گرگ بشه)، یا حرف زدن با جورجی قرار بود خارج از Pudding & Pie باشه. یه صحنه هم قرار بود Bigby از روی ناراحتی میز سفید برفی رو بهم بریزه که اصلا اتفاق نیوفتاد. فکر کنم موقع ساخت اپیزود 1 اصلا قصد نداشتن زنده بودن سفید برفی رو توی اپیزود 2 نشون بدن ولی بنا به دلایلی داستان رو تغییر دادن و بخاطر همین هم اینقدر طول کشید تا اپیزود 2 رو منتشر کنند.

در مورد Crane هم بعید میدونم قاتل اون باشه. حالا اینکه توی اون عکس واقعا خودش بوده یا کسی با گلمور خودش رو شبیه اون کرده نمیدونم، ولی تقریبا مطمئنم Crane قاتل نیست.

به گله هم بکنم از معماهای بازی که واقعا ساده بودن. خصوصا اون آخر کار که باید شباهت صحنه قتل با داستان سفید برفی رو تشخیص میدادی دیگه خیلی مسخره بود و هر کسی میتونست گزینه های درست رو انتخاب کنه.

با تموم این حرفا بی صبرانه منتظر اپیزود 3 هستم و امیدوارم اینبار دیگه لازم نباشه 4-5 ماه برای اومدنش صبر کنیم.
یک سری چیزایی که توی اپیزود یک نشون داد فکر کنم مال اپیزود سوم بود!
اگه دقت کرده باشی اون تیکه ای که Bigby کامل به گرگ تبدیل شده بود و یکی بهش میگفت Bigby is that you? توی "در قسمت بعد خواهید دید" اپیزود اول بود و همون صحنه توی "در قسمت بعد خواهید دید" اپیزود دوم هم بود پس امکان داره بعضی از صحنه هاش مال اپیزود سوم باشه که توی اپیزود اول نشونش داد!

یک سری چیزایی که توی اپیزود یک نشون داد فکر کنم مال اپیزود سوم بود!
اگه دقت کرده باشی اون تیکه ای که Bigby کامل به گرگ تبدیل شده بود و یکی بهش میگفت Bigby is that you? توی "در قسمت بعد خواهید دید" اپیزود اول بود و همون صحنه توی "در قسمت بعد خواهید دید" اپیزود دوم هم بود پس امکان داره بعضی از صحنه هاش مال اپیزود سوم باشه که توی اپیزود اول نشونش داد!
نه اگه عنوان های دیگه TellTale رو بازی کرده باشی میدونی که همیشه فقط صحنه هایی از قسمت بعدی رو نشون میدن، بخاطر همینه میگه Next Time on the X، که یعنی این صحنه ها مال قسمت بعدی بازیه.
تازه خیلی از اون صحنه هایی که نشون دادن اتفاق افتادن فقط جا و حالت اتفاق افتادنشون فرق داشت (مبارزه بیگ بی و بیست، حرف زدن با جورجی) که نشون میده داستان رو تغییر دادن. فقط یه تعدادیشون کاملا تغییر کردن مثل همین صحنه کامل تبدیل شدن Bigby رو بردن به قسمت 3 یا اون بخشی که میز سفید برفی رو بهم میریزه رو کلا حذف کردن

نه اگه عنوان های دیگه TellTale رو بازی کرده باشی میدونی که همیشه فقط صحنه هایی از قسمت بعدی رو نشون میدن، بخاطر همینه میگه Next Time on the X، که یعنی این صحنه ها مال قسمت بعدی بازیه.
تازه خیلی از اون صحنه هایی که نشون دادن اتفاق افتادن فقط جا و حالت اتفاق افتادنشون فرق داشت (مبارزه بیگ بی و بیست، حرف زدن با جورجی) که نشون میده داستان رو تغییر دادن. فقط یه تعدادیشون کاملا تغییر کردن مثل همین صحنه کامل تبدیل شدن Bigby رو بردن به قسمت 3 یا اون بخشی که میز سفید برفی رو بهم میریزه رو کلا حذف کردن
آره میدونم چون این تبدیل شدن Bigby روی توی هر دو قسمت نشون داد گفتم شاید بقیه صحنه هاشم اینطوری هست!

فکر نمیکنم crane بوده باشه اگه بوده باشه ما دو تا قاتل داریم
چون faith ربطی به crane نداشته حداقل تا الان ولی faith و lily همکارن
نکنه قاتل دخترای خیابونی هست و خفاش شب هست

به نظر من قسمت دوم به اندازه قسمت اول جذاب نبود... خیلی هم کوتاه بود... یاد TWD می افتم که قسمت دومش شاهکار بود... به هر حال به شدت منتظر قسمت های بعدی داستان گرگ هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or