The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
من صبر میکنم کل فصل بیاد بعدا یه جا بازی کنم..!! آدم جون به لب میشه تا اپیزوده بعدی بیاد..!! درمورده فصل2واکینگ دد هم همینطور..!!:|
ولی از یه طرف خسته کننده هم میشه
walking dead فصل یکشو من وقتی همش اومد گرفتم از اواسط اپیزود 3 حوصلم دیگه داشت سر میرفت ولش کردم چندماه بعد رفتم سراغش
ولی اگه هر قسمتش بیاد بازی کنی هیجان داری و واسه قسمت بعدیش میمونی تو خماری:d

همه کاراکترهای این بازی اقتباسی از کتاب داستانشون هستن اگر هم دقت کنید کرین توی بخشی از بازی ک ما داریم یه کتاب مصور مربوط ب کاراکترها رو میخونیم کرین از دست شوالیه بی سر داره فرار میکنه!
قاتل ب احتمال قوی شوالیه بی سر هست چون طبق رمانش هم نحوه قتلهاش ب این صورت هست ک سر شخص رو قطع میکنه حالا ارتباطش با کرین چی هست معلوم نیست.

آخرین ویرایش:
از همون اولین لحظه ای که Crane رو دیدم، بهش مشکوک بودم و فکر میکردم قاتل خودشه. بعد از 2 دقیقه آخر این اپیزود، مطمئنم کار Crane نیست.:دی
به نظرم قال کسیه که تا حالا نشونش ندادن.

این قسمت برخلاف قسمت قبلی با اون به اون حد WTF نداشت متاسفانه. این قضیه‌ی بیوتی و بیست رو هم انتظار بیشتری داشتم من‌ ! درکل PAce اپیزود نسبت به قسمت قبلی آرومتر بود. قاتلم به احتمال زیاد یه ربطی به این BLuebeard داره، من خیلی به این مردک کچل مشکوکم :D
به‌طور کلی به‌نظرم TWAu نسبت به فصل اول TWD هیجان بیشتری داره در صورتی که TWD احساسی‌تر بود !

ولی از یه طرف خسته کننده هم میشه
walking dead فصل یکشو من وقتی همش اومد گرفتم از اواسط اپیزود 3 حوصلم دیگه داشت سر میرفت ولش کردم چندماه بعد رفتم سراغش
ولی اگه هر قسمتش بیاد بازی کنی هیجان داری و واسه قسمت بعدیش میمونی تو خماری:d
ولی جات خالی من یه کله از قسمت اول تا پنجم فصل یک TWD رو رفتم ... خسته نشدم که هیچ بعد از اتمام بازی تا چند ماه از هیچ بازی ای خوشم نمیومد از پس که گرفتار این بازی شده بودم...:d

این بازی اتمسفره خالصه.
به نظر به هیچ وجه افرادی که تو این 2 قسمت اخیر دیدیم قاتل نیستن ، ولی اون راننده تاکسی خیلی مشکوکه.
اگه بازی یه پایان درست داشته باشه؛ به شخصه میره تو لیستِ 5 اثر برتر نوآرِ قرنم !

بازیش عالیه و اون حس منتظر بودن برای قسمت بعد خیلی هیجانی کرده بازیو انگار داری یه سریال جنایی میبینی.
با اینکه خیلیا از قسمت دومش ناراضی بودن ولی ه نظر خودم قسمت دومش مخصوصا سوپرایز اخرش عالی بود ولی با کم بودن مدت زمان بازی مخالفم.
یعنی کی میتونه خودشو جای کرین جا زده باشه؟یا واقعا خود کرین قاتله؟اگه قاتله مرض داشته حین ارتکاب جرم از خودش عکس بگیره؟!:d

اپیزود دوم هم بسیار بسیار عالی بود

منم مثل بقیه حسابی گیج شدم و پریشان حال :d

فقط به یه چیز اشاره نکردید

تو اپیزود بعدی چقدر بیگ بی باحال میشه >:)

راستی وقتی داستان بازی تغییر کرد این قضیه قاتل سریالی هم ب طور کلی کنسل شد؟
چون توی اپیزود دوم ازون هم حرفی زده نشد؟

Sent from my PC7558 using Tapatalk 4 Beta

در مجموع اپیزود خوبی بود ، ولی نه در حد اپیزود 1.
کاش یه کم امکانات بیشتری به بازیکن بدن ، دیگه زیادی اختیار رو بازیکن میگیرن ! :دی

من تا لحظات آخر فکر میکردم قاتل یکی از کوتوله ها هست ! :دی همون کوتوله ها که توی داستان "سفید برفی و 7 کوتوله" حضور دارن. اون تیکه ای که طرف همه چیز سفید برفی رو بازسازی کرده بود هم دیگه مطمئن شدم قضیه همینه ، ولی بعدش پای Crane وسط کشیده شد !! :دی
راستی اگه اون نوار کاستی که توی اتاق پیدا میشه رو توی ضبط صوت بذاریم ، چی میشه ؟ من نوار رو نگه داشتم که آخرش بذارم توی ضبط ، ولی وقتی بقیه کارها رو انجام دادم خود به خود صحنه تموم شد و بازی هم به پایان رسید و دیگه نتونستم این کار رو بکنم. :|

در مجموع اپیزود خوبی بود ، ولی نه در حد اپیزود 1.
کاش یه کم امکانات بیشتری به بازیکن بدن ، دیگه زیادی اختیار رو بازیکن میگیرن ! :دی

من تا لحظات آخر فکر میکردم قاتل یکی از کوتوله ها هست ! :دی همون کوتوله ها که توی داستان "سفید برفی و 7 کوتوله" حضور دارن. اون تیکه ای که طرف همه چیز سفید برفی رو بازسازی کرده بود هم دیگه مطمئن شدم قضیه همینه ، ولی بعدش پای Crane وسط کشیده شد !! :دی
راستی اگه اون نوار کاستی که توی اتاق پیدا میشه رو توی ضبط صوت بذاریم ، چی میشه ؟ من نوار رو نگه داشتم که آخرش بذارم توی ضبط ، ولی وقتی بقیه کارها رو انجام دادم خود به خود صحنه تموم شد و بازی هم به پایان رسید و دیگه نتونستم این کار رو بکنم. :|
هیچی، یه آهنگ ملایمی پخش میشه بعد Beauty میگه این آهنگ دیشب داشت با صدای بلند از همین اتاق پخش میشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or