The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
تا اینجا که بازی کردم فوق العاده بوده...
با قسمت بازجوییش که خیلی خیلی حال کردم...
از اون طرفم زنده بودن سفید برفی خوشحالمون کرد
فقط این قسمت the pimp بازی یه مقدار زیاده روی بود به نظرم...نظر شخصی

2 سوال !؟

1-کلا 5 ایپزود هست و تمام میشه یا 5 اپیزود فقط مربوط به فصل 1 هست ؟

2-اپیزود بعدی کی میاد ؟

احتمالش هست مثل The Walking Dead، فصل دومی هم ساخته بشه

هنوز هیچ تایید رسمی وجود نداره. ولی بین اپیزود یک و دو حدودا 5 ماه فاصله بود، احتمالا اپیزود بعدی هم همین مقدار طول بکشه

اسپویل
1-به نظر من crane نمیتونه به هیچ وجه قاتل باشه اولا به خاطر اینکه اصلا اون عکس دومی رو که ما پیدا کردیم کی ازش گرفته؟دوما اینکه برای چی باید اون عکسا رو بزاره تو اون اتاق که به راحتی دست هر کس بهش میرسه؟سوما اینکه قاتل اینقدر احمق بوده که بدون هیچ گلاموری اومده اونجا و از خودش عکس انداخته؟!!
2-یه سوال دیگه هم اینجا پیش میاد که چرا دیو اونجا اومد؟اصلا چه دلیلی داشت به اون هتل بیاد که هیچ کاربردی نداشت به جز یه چیز...اونم اتاق گرفته بود:dیا چیز دیگه؟!
حالا خوبه دیو قاتل باشه:d
3-یکی از دوستان گفت که لیلی میدونسته قراره بمیره و قاتل میدونسته اون سفید برفی نیست...البته هیچ جایی به این مورد اشاره نشد...خوده لیلی هم به خاطر قرض هاش و نیاز به پول اینکارو میکرده مگه دیوونس که خودشو درحالی که میدونه به کشتن بده؟!!

به نظرم قاتل از گلمور Crane استفاده کرده تا شاید یک جوری تهدیدیش کنه. بعد Crane هم لابد یک کاری قبلا کرده و الان از دست همه در می ره حتی قاتل.

یکی از دوستان گفت که احتمال داره که دیو قاتل باشه و بدون دلیل توی هتل بوده (فرضیه قاتل به صحنه قتل بر می گرده هم مصداق پیدا می کنه! :دی)... به نظرم من هم نظریه جالبی هست. ولی یه نکته ای داره!!
دیو خبر نداشت که بیوتی توی هتل کار می کنه! ولی شب قتل لیلی، قاتل یا همون آقای اسمیت اونجا بوده و بیوتی را احتمالا دیده. مگه اینکه دیو و دلبر با هم همکاری می کنن و با همدیگه قتل را انجام می دن:-?
کلا من مخم هنگ کرده که قاتل کیه8-|

زیاد فکر نکنید دربارش چون کاملا مشخصه قاتل کسی نیست جز: /:)

Mr. Toad

wolfm.jpg

Shocking... :d

خنده دارترین صحنه ای که تا حالا دیدم مواجه دیو با ولف و بیوتی در حال ورود به اتاق بود. =))
فقط بعدش کسی از دیو نپرسید تو خودت الان تو این مکان چه غلطی میکنی؟!

اسپویل
1-به نظر من crane نمیتونه به هیچ وجه قاتل باشه اولا به خاطر اینکه اصلا اون عکس دومی رو که ما پیدا کردیم کی ازش گرفته؟دوما اینکه برای چی باید اون عکسا رو بزاره تو اون اتاق که به راحتی دست هر کس بهش میرسه؟سوما اینکه قاتل اینقدر احمق بوده که بدون هیچ گلاموری اومده اونجا و از خودش عکس انداخته؟!!
2-یه سوال دیگه هم اینجا پیش میاد که چرا دیو اونجا اومد؟اصلا چه دلیلی داشت به اون هتل بیاد که هیچ کاربردی نداشت به جز یه چیز...اونم اتاق گرفته بود:dیا چیز دیگه؟!
حالا خوبه دیو قاتل باشه:d
3-یکی از دوستان گفت که لیلی میدونسته قراره بمیره و قاتل میدونسته اون سفید برفی نیست...البته هیچ جایی به این مورد اشاره نشد...خوده لیلی هم به خاطر قرض هاش و نیاز به پول اینکارو میکرده مگه دیوونس که خودشو درحالی که میدونه به کشتن بده؟!!

1 پس چرا Crane موقعی که Bigby و SnowWhite داشتن جسد خواهر Holly رو نگاه میکردن و تصمیم به رفتن به همون چیزهاوس گرفتن جلوی اونها رو گرفت ؟!

برای اولین بار اینجور به نظر میرسه ک Crane یکجور بیماری داره (از نوع روانی) :d که چون به Snow White نمیتونه برسه ، درنتیجه بقیه ماجرا که معلوم بود ، فکر کنم در همون

اتاق 207 بطری ابمیوه :d Crane هم بود ، انتظار داشتم با تموم کردن اپیزود 2 سوالاتم حل بشه ولی 2 برابر شد ، ضد حال بدی هم زد چون نسبت

به اپیزود 1 خیلی کوتاه تر بود ... Epilogue قسمت بعدی ماشین Crane رو درحال فرار نشون میده ، چرا وقتی مقصر نیست ، فرار میکنه ؟ :|

چرا وقتی از Mirror نگاه میکنه با عصبانیت میشکنه اون بدبخت رو ؟ ، ولی Telltale باهوش تر از این هست که Crane قاتل اصلی باشه ، بعید نیست Bluebeard

باشه اگر Book of fables رو بخونید Bluebeard سابقه جداکردن سر ، زیاد داشته . خیلی پیچیده شد ، یکی از پارت های اپیزود 3 اسمش Severe Causes of Lycanthropy هست :D
احتمالش هست که Beast همسرش Beauty رو تعقیب کرده باشه چون اپیزود 1 هم شک داشت به Beauty

Last edited by a moderator:
یکی از دوستان گفت که احتمال داره که دیو قاتل باشه و بدون دلیل توی هتل بوده (فرضیه قاتل به صحنه قتل بر می گرده هم مصداق پیدا می کنه! :دی)... به نظرم من هم نظریه جالبی هست. ولی یه نکته ای داره!!
دیو خبر نداشت که بیوتی توی هتل کار می کنه! ولی شب قتل لیلی، قاتل یا همون آقای اسمیت اونجا بوده و بیوتی را احتمالا دیده. مگه اینکه دیو و دلبر با هم همکاری می کنن و با همدیگه قتل را انجام می دن:-?
کلا من مخم هنگ کرده که قاتل کیه8-|
بیوتی به نظر من نمیتونه قاتل باشه...البته منطقیش اینه...اگه دیو قاتل باشه دلیلی نداره به شکل واقعی خودش اومده باشه
همچنین اون قسمت پذیرش هتل طوری بود که صورت شخص پشت باجه معلوم نبود

- - -ویرایش - - -

1
پس چرا Crane موقعی که Bigby و SnowWhite داشتن جسد خواهر Holly رو نگاه میکردن و تصمیم به رفتن به همون چیزهاوس گرفتن جلوی اونها رو گرفت ؟!

برای اولین بار اینجور به نظر میرسه ک Crane یکجور بیماری داره (از نوع روانی) :d که چون به Snow White نمیتونه برسه ، درنتیجه بقیه ماجرا که معلوم بود ، فکر کنم در همون

اتاق 207 بطری ابمیوه :d Crane هم بود ، انتظار داشتم با تموم کردن اپیزود 2 سوالاتم حل بشه ولی 2 برابر شد ، ضد حال بدی هم زد چون نسبت

به اپیزود 1 خیلی کوتاه تر بود ... Epilogue قسمت بعدی ماشین Crane رو درحال فرار نشون میده ، چرا وقتی مقصر نیست ، فرار میکنه ؟ :|

چرا وقتی از Mirror نگاه میکنه با عصبانیت میشکنه اون بدبخت رو ؟ ، ولی Telltale باهوش تر از این هست که Crane قاتل اصلی باشه ، بعید نیست Bluebeard

باشه اگر Book of fables رو بخونید Bluebeard سابقه جداکردن سر ، زیاد داشته . خیلی پیچیده شد ، یکی از پارت های اپیزود 3 اسمش Severe Causes of Lycanthropy هست :D
احتمالش هست که Beast همسرش Beauty رو تعقیب کرده باشه چون اپیزود 1 هم شک داشت به Beauty
از اسپویل استفاده کنید خوبه
bluebeard نیست به نظرم...دو تا دلیل داره اول اینکه این آدمی که من دیدم بیشتر از اینکه بخواد قتل انجام بده به فکر اینه که یه پولی به جیب بزنه و تو دیالوگاش هم معلومه
بعدشم تل تیل تو اپیزود 1 اونو جز مظنون ها گذاشته بود و طبعا کسایی که اون بین بودن برای رد گم کنی بودن پس اون قاتل نیست
ممکنه کرین برای فرار دلیلی داشته باشه...شایدم کرین اصلی جایی زندانی باشه و این یکی دیگه باشه...که البته فکر نکنم تل تیل دیگه از ایده گلامور استفاده کنه چون قابل پیش بینیه

Last edited by a moderator:
من احتمال می‌دادم اون راننده تاکسی که تو اپیزود اول بود قاتل باشه. چون اون نزدیک صحنه‌های جرم‌ بوده و آخرین نفری هم هست که با Snow دیده شده. فکر کنم دلیل این همه تاخیر هم همین باشه که داستان رو عوض کردن. وگرنه برگشتن Snow اصلاً برام جالب نیست. چون دوستش داشتم مرگش تاثیر بیشتری روم می‌ذاشت.

دقت کردین اون صحنه ای که کرین و بیگبی توی ماشین دارن با همدیگه حرف میزنن بیشتر اوقات یه تاکسی پشت سرشون دیده میشه؟ :| (کماکان به اون راننده تاکسی مشکوکم:دی)
کرین به احتمال زیاد قاتل نیست. آخر اپیزود کرین میزنه با چراغ جادو آینه رو نابود میکنه ولی تو فلش فوروارد اپیزود آینه سالمه. کرین هم ممکنه Glamour باشه.

نه اگه عنوان های دیگه TellTale رو بازی کرده باشی میدونی که همیشه فقط صحنه هایی از قسمت بعدی رو نشون میدن، بخاطر همینه میگه Next Time on the X، که یعنی این صحنه ها مال قسمت بعدی بازیه.
تازه خیلی از اون صحنه هایی که نشون دادن اتفاق افتادن فقط جا و حالت اتفاق افتادنشون فرق داشت (مبارزه بیگ بی و بیست، حرف زدن با جورجی) که نشون میده داستان رو تغییر دادن. فقط یه تعدادیشون کاملا تغییر کردن مثل همین صحنه کامل تبدیل شدن Bigby رو بردن به قسمت 3 یا اون بخشی که میز سفید برفی رو بهم میریزه رو کلا حذف کردن
یه سکانسی هم هست که بیگبی با کرین درگیر میشه که اونم اصلا نیست تو این اپیزود (کرین رو انگار میخواد بندازه تو یه چاه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or