The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
دیشب نشستم دوباره اپیزود یک را بازی کردم و پشت سرش هم اپیزود 2 را بازی کردم! بسی لذت بردیم:bighug:
همون اوایل اپیزود 2 که متوجه شدم سفید برفی زنده است، داشتم بال در میاوردم!!
19.gif

بچه ها من اپیزود 1 رو تمومش کردم ولی روی Pc نه... الان اپیزور 2 رو بخوام روی pc بازی کنم گیر میده که برم اپیزود 1 رو بازی کنم اول ؟

بعد از چند ماه انتظار,کوتاه و نا امید کننده بود نسیت به اپیزود اول:|
منظورم اینه وقتی اپیزود اول چنان کیفیت فوق العاده ای چه تو روایت و چه تو داستان داره,آدم انتظار داره اپیزود دوم اگه بهتر نشد حداقل کیفیتشو حفظ کنه که متاسفنه این طور نیست:|
تنها دلیلش هم به نظرم خود درگیری تل تیله برا ساخت 4 بازی همزمان با هم!

خیلی کم بود و پایین تر از استانداردها! اما من نمیدونم چرا به شدت باهاش حال کردم! :d شاید به خاطر اینکه هرکی میومد جلوم میزدمش و به بقیه هم جواب های توهین آمیز میدادم؟:-/ :d کاملا بی کله! :d

و اینو من تا حالا متوجه نشده بودم، اما صداپیشه Beauty همون صداپیشه Clementine هست، BlueBeard هم مال Lee هستش! :d

بازی خوب بود ،قابل پیش بینی نبود ولی از الان ادامه داستان نوشتنش سخت میشه
باید ببینیم میتونه تلتیل از عهدش بر آد
کوتاه بود ولی اگه بیشتر کش بدن نمیتونن تو 5 قسمت بدنش یا باید مثل سریالهای ایرانی تزریق اب توش بکنن

بازی خیلی خوب بود و من اصلا افت کیفیت احساس نکردم ولی به نظرم باید روند روایت داستان سرعت بگیره.
اتفاقات اول و آخر این اپیزود رو هم به صورت تار حدس می زدم ولی بازم شوکه کننده بود.

تو عکسی که مربوط به اپیزود 3 هستش، ولف دنبال یک ماشین هست!!
وسط همین اپیزود که سوار ماشین کرین می شیم، می بینیم که این ماشین همون ماشین هست!!
من همون جا با خودم گفتم که این کرین یه ریگی به کفشش هست... (در حقیقت اون عکس مربوط به اپیزود 3 تا حدودی این موضوع را برام اسپویل کرد:()
منظورم این عکس هست :

تو عکسی که مربوط به اپیزود 3 هستش، ولف دنبال یک ماشین هست!!
وسط همین اپیزود که سوار ماشین کرین می شیم، می بینیم که این ماشین همون ماشین هست!!
من همون جا با خودم گفتم که این کرین یه ریگی به کفشش هست... (در حقیقت اون عکس مربوط به اپیزود 3 تا حدودی این موضوع را برام اسپویل کرد:()
منظورم این عکس هست :
آره منم دقیقا از این موضوع و اینکه سر جسد لیلی سعی می کرد زودتر از اونجا بریم مشکوک شدم.

من احتمال میدم حتی اون crane نباشه یکی خودشو با glamer تقلبی جای کرین جا زده مثل
lily اگه از اینه بپرسید دام کجاست دقیقا همین ماشین سبزه رو نشون میده احتمالا همونه چون وسط بازی میفهمیم برادرشو ازاد کرده از باز داشت

من احتمال میدم حتی اون crane نباشه یکی خودشو با glamer تقلبی جای کرین جا زده مثل
lily اگه از اینه بپرسید دام کجاست دقیقا همین ماشین سبزه رو نشون میده احتمالا همونه چون وسط بازی میفهمیم برادرشو ازاد کرده از باز داشت

فکر کنم چون لیلی ترول بود میتونست تعغیر قیافه بده ولی crane که ترول نبود !! بود ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or