The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
^

گرگ بد گنده - The Big Bad wolf

شخصیت افسانه‌ای از داستان فولکلور فرانسوی "شنل قرمزی" که نسخه‌های ابتداییش به قرن 17 برمیگرده.( داستان شنل قرمزی رو قاعدتا باید بدونید.)
همچنین افسانه‌‌ی " سه خوک کوچولو "، یک فولکلور انگلیسی که ماجرای برخورد سه بچه خوک با گرگ خبیثی رو تعریف میکنه که برای در امان ماندن از دستش، هر کدوم از خوک‌ها برای خودش یک کلبه درست می‌کنه. کلبه‌های دو خوک اول، چون از مصالح مقاومی ساخته نشده بوده، توسط گرگ خراب میشوند و گرگ این دو برادر رو میخوره و خوک سوم که کلبه‌اش رو از آجر درست کرده بود زنده میمونه ( Colin که مدام از Farm فرار میکنه یکی از این خوک‌هاست )
بیل ویلینگهام، نویسنده‌ی سری کتاب‌های مصور Fables، تصمیم گرفته این دو تا گرگ بد رو در قالب یک شخصیت به تصویر بکشه

آخرین ویرایش:
چرا تاپیک این قدر سوت و کوره ؟! فکر میکردم وقتی اپیزود 2 بیاد اینجا میترکه

منم بازیو تموم کردم و بازم Telltale ضد حال زد :d !!! اصلا فکر نمیکردم که Crane لیلی رو کشته باشه . قضیه خیلی پیچیده شد .
و باز هم 2 ماه انتظار تا اپیزود بعدی...

ما Sherrif Big Bad Wolf هستیم که به دنبال یک قاتل سریالی هستیم!
قاتل سریالیه هی آدم میکشه و ما هنوز سرنخی نداریم!
اول بازی که Faith داره با Woodsman دعوا میکنه بعد ما میریم کمکش از آخر Faith یک تبر میکنه تو کله Woodsman :دی بعد سر Faith رو جای پله ها پیدا میکنیم که معلوم میشه همون قاتل سریالی کشتش!
بعد ما فقط به Woodsman و داداشش Dee مشکوکیم! که از آخر توی یک بار سر کله هر دوتاشون پیدا میشه و دو انتخاب داریم که بریم Dee رو دستگیر کنیم یا Woodsman !!! بعدم که دستگیرش میکنیم و میریم میبینیم دوباره پلیس جمع شده بعد میریم نگاه میکنیم میبینیم به به سر سفید برفی هم مثل اون بدبخت Faith روی پله ها افتاده :| فقط ما موندیم و چند سرنخ برای اپیزود دوم!

فقط یکی میتونه زندگی نامه این Big Bad Wolf ـو شرح بده ببینیم کی بوده :دی

آها :D . آخرشو کاملاََ فراموش کرده بودم

لینک دانلودش توو کدوم کلوبه؟یکی زحمت بکشه یه تاییدیه بده
حجمش 900 مگه؟ این نسخه codex (چه اسمیم داره :d ) زده 2 گیگ پس چیه؟
اون دو گیگیه با اپیزود اول هست ولی اون 900 مگیه فایل های اپیزود دوم هست که میریزه روی بازی اصلی و بازی میکنی :)
اگه اپیزود یکو نداری اونو باید دی ال کنی!

چقد کوتاه بود:( نسبت به اپیزود اول ضعیف تر بود ...
امیدوارم واسه بعدیش دیگه مجبور نشیم چند ماه منتظر بمونیم:|
اینم نامه اعمال من توی بازی!:d :
58549618169631772487.jpg

ترفندی چیزی نداره فایلای قسمت 1 رو دانلود نکنی 900 مگی رو بگیریم ؟
من حواسم نبود بعد از تموم کردن قسمت اول پاکش کردم
مگه TWD بازی نکردی؟ :دی اون 900 مگیه فقط یک مشت فایله که اصلا خودش جداگانه قابل اجرا نیست و باید بریزی تو فولدر اصلی بازی!
فولدر اصلی بازی هم فایلای اجرایی بازیش توی اپیزود اول هست کهباید حتما اپیزود اول رو داشته باشی یا هم این 2 گیگیه رو بگیری که دوتارو با هم داره :)

مگه TWD بازی نکردی؟ :دی اون 900 مگیه فقط یک مشت فایله که اصلا خودش جداگانه قابل اجرا نیست و باید بریزی تو فولدر اصلی بازی!
فولدر اصلی بازی هم فایلای اجرایی بازیش توی اپیزود اول هست کهباید حتما اپیزود اول رو داشته باشی یا هم این 2 گیگیه رو بگیری که دوتارو با هم داره :)

اون فایلای مورد نیازشو نمیتونی آپ کنی ؟ چند مگه ؟

من که هنوز موفق به دانلودش نشدم.
کسی لینک 900مگیش رو نداره؟

راستی مث اینکه قسمت سومش قراره سریع بیاد چون تریلرش اومده و من گرفتمش ولی ندیدمش چون هنوز اپیزود 2ش رو بازی نکردم

من که هنوز موفق به دانلودش نشدم.
کسی لینک 900مگیش رو نداره؟

راستی مث اینکه قسمت سومش قراره سریع بیاد چون تریلرش اومده و من گرفتمش ولی ندیدمش چون هنوز اپیزود 2ش رو بازی نکردم
از اینجا می تونی دان کنی:

زیاد هم خوشحال نباش چون اون تریلری که گرفتی اخر اپیزود 2 پخش میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or