The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
کلاً از telltale ناامید شدم
این همه که میگه تصمیماتتون روی بازی تاثیر داره همش الکیه
توی واکینگ دد فقط تصمیمات آخر بازی کمی روی داستان تاثیر داشتن که اونام در نهایت به یه چیز خاص ختم شد و هیچجوره نمیشه داستانو با تصمیماتتون عوض کنیدl-)
گرافیکشم که به اسم گرافیک هنری(!) یه بازی با گرافیک کامیک بوک تحویل آدم میدن:|

آقا من به شدت منتظر این بازیم ، از واکینگ دد ها زیاد خوشم نیومد ولی در کل کار این شرکت درسته !
ویرایش @محمد : بله درسته بالا نوشته بود من ندیده بودم :دی :دی ممنون !

عکسای بازی و پیش خریدشو یکم پیش تر تو استیم دیده بودم .

آخرین ویرایش:
بازی ساعت 9 انلاک میشه!:x
تا 1 ,2 ساعت بعد هم کرک میشه!

ممد جان میشه یذره توضیح بدی، من که با بازی های Teltale بغیر از The Walking Dead که از اول تا آخرش رو دوباره تموم کردم :x و عاشقشم، بازی نکردم ...
یه توضیحی راجب بازی بده، سبکش چیه ؟
مرسی

ممد جان میشه یذره توضیح بدی، من که با بازی های Teltale بغیر از The Walking Dead که از اول تا آخرش رو دوباره تموم کردم :x و عاشقشم، بازی نکردم ...
یه توضیحی راجب بازی بده، سبکش چیه ؟
مرسی
در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگینه است(احتمالا مسخ شده است!). در بازی سیستم انتخاب The Walking Dead نیز وجود دارد.در بازی Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شود یا این که مقاومت کند و سعی کند کارهای درست و خوب انجام دهد.او دارای الهاماتیست و بعضا با سه خوک کوچک خیالی در ارتباط است.او در این بازی سعی می کند که انسان ها از وجود شخصیت های خیالی مانند سه خوک کوچک مطلع نشوند. بازی دارای یک جو روانشناسانه هست

آخرین ویرایش:
خب بازی رو انجام دادم!
بازی در یک کلام عالیه!اول از همه طراحی عالی منو های بازی رو می بینید که خیلی خوب کار شدند!
بعد هم گرافیک زیبای بازی که دیگه من اون افت فریم های walking dead رو تو بازی ندیدم!
شخصیت های بازی عالیه اند وطراحی خیلی خوبی دارند..
البته مثل walking dead فهمیدن دیالوگ ها اسون نیست و انگلیسی رو تقریبا خوب باید بلد باشید!
QTE های بازی هم جذاب تر از walking dead از اب دراومده..
در کل واقعا عالیه و امیدوارم هر چه زودتر EPISODE 2 بازی بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or