Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
اوه
مرسی از توضیحاتت 😘

به به
دست مریزاد
ماکان کراش منه ها
چقدر توضیحات کامل و توپی
میزارم P رو تموم میکنم و BG3 بعدش اینو میرم..‌.
😁😁💜

ماکان ی سوال سپر تو این بازی بدردنخوره ؟
میگن نداریم ک صد درصد دمیج رو بگیره...
سپر که دمیج رو 100% بگیره نداریم، سپر یه سیستمی داره مخصوص خود بازیه. مثلا سپر نوشته دفاع فیزیکی 60% این یعنی وقتی بهت اتک میدن 60% دمیج رو سپر میگیره 40% بقیه رو منتقل میکنه بهت اما دمیج عادی بهت نمیزنه یه نوع دمیج به اسم Wither Damage میزنه که مقدار جونی که از دست دادی خاکستری میشه. اگر اتک موفق بزنی به دشمن متونی تموم جونت رو پس بگیری انگار که اتفاقی نیافتاده ولی اگر یه دشمن بهت اتک بزنه (مستقیم به خودت نه به سپر) اون Wither Damage هم که خوردی از جونت کم میشه و دیگه نمیتونی پس بگیری.

سپر که دمیج رو 100% بگیره نداریم، سپر یه سیستمی داره مخصوص خود بازیه. مثلا سپر نوشته دفاع فیزیکی 60% این یعنی وقتی بهت اتک میدن 60% دمیج رو سپر میگیره 40% بقیه رو منتقل میکنه بهت اما دمیج عادی بهت نمیزنه یه نوع دمیج به اسم Wither Damage میزنه که مقدار جونی که از دست دادی خاکستری میشه. اگر اتک موفق بزنی به دشمن متونی تموم جونت رو پس بگیری انگار که اتفاقی نیافتاده ولی اگر یه دشمن بهت اتک بزنه (مستقیم به خودت نه به سپر) اون Wither Damage هم که خوردی از جونت کم میشه و دیگه نمیتونی پس بگیری.

ممنون از توضیحاتت 😘

ماکان ی سوال سپر تو این بازی بدردنخوره ؟
میگن نداریم ک صد درصد دمیج رو بگیره...

توضیح کامل و عالی.
یک نکته من اضافه کنم اینکه اگه شیلد stats بالا پیدا کنی و آپگریدش کنی عملا دیگه هیچ دمیجی نمیخوری جز یک چیزی در حد نبود.
میدونم که همچین شیلدی تو بازی هست.
خوراک اونهاییه که تانکی بازی میکنن.

توضیح کامل و عالی.
یک نکته من اضافه کنم اینکه اگه شیلد stats بالا پیدا کنی و آپگریدش کنی عملا دیگه هیچ دمیجی نمیخوری جز یک چیزی در حد نبود.
میدونم که همچین شیلدی تو بازی هست.
خوراک اونهاییه که تانکی بازی میکنن.

مرسی ماکی-سان 😍
هردفعه پست میدی، منو وا میداری بخرم بازیو 😁😁

• Smile
Reactions: m.d.makan
آقا بازی رو که قطعا بخر ، عالیه.
فقط همون که گفتی بعد P و BG3 برو سمتش.

منم P رو گرفتم ، امروز شروع میکنم \m/
خودت استارت زدی؟

حتما میگیرم ماکی...
ب حرف خودت گوش کردم دیگ، گفتی ۲ بازی تموم کنید بعد بریم این... 😁

اره
الان چپتر ۴ام
ب قولی کلیک خوردم با بازی...
خوشم‌ اومده...

نظراتت رو همینجا میزاری ؟
درباره P

• Like
حتما میگیرم ماکی...
ب حرف خودت گوش کردم دیگ، گفتی ۲ بازی تموم کنید بعد بریم این... 😁

اره
الان چپتر ۴ام
ب قولی کلیک خوردم با بازی...
خوشم‌ اومده...

نظراتت رو همینجا میزاری ؟
درباره P
خودت بنویس که بفهمم چی به چیه :D
میگن شبیه بلادبورنه ، منم اون رو بازی نکردم هنوز.
پس نیازمند یاری خودت هستم.

من فقط یک نمایش خیلی وقت پیش دیدم که اصلا با UI بازی که خیلی خط کشی و مهندسی طور بود حال نکردم.
بنظرم هم خیلی شبیه به نمایشهای بلادبورن بود ، همین.

تا اینکه بازی اومد و ترکوند.

بریم تاپیک خودش که اونجا هم جون بگیره.

• Like
Reactions: masoud101
خودت بنویس که بفهمم چی به چیه :D
میگن شبیه بلادبورنه ، منم اون رو بازی نکردم هنوز.
پس نیازمند یاری خودت هستم.

من فقط یک نمایش خیلی وقت پیش دیدم که اصلا با UI بازی که خیلی خط کشی و مهندسی طور بود حال نکردم.
بنظرم هم خیلی شبیه به نمایشهای بلادبورن بود ، همین.

تا اینکه بازی اومد و ترکوند.

بریم تاپیک خودش که اونجا هم جون بگیره.
اره شبیه بلاد بورن چون از روش کپی برداری کرده فقط جایه نفرات عوض شده مثلا باید خر اهنی بزنی جایه باس های بلاد بورن :D

• Smile
اره شبیه بلاد بورن چون از روش کپی برداری کرده فقط جایه نفرات عوض شده مثلا باید خر اهنی بزنی جایه باس های بلاد بورن :D
:))
اما تهش مهم اینه که بازی خوبی ساختن یا نه.
وگرنه خب اصل جنس همیشه بهتره قاعدتا.

بازی در ارائه انمی ها بالانس نیست.
خیلی جاها مجبورتون میکنه تقلا کنید واسه زنده موندن و تعداد خیلی زیادی انمی میریزه دور و برتون. یعنی به شکل منطقی اگر می‌بود قابل حل بود ولی یه کم انگار دوست داره مخاطب رو حرص بده و اذیت کنه و این نکته منفیه.

الان یه ۲۰ ساعتی هست که میچرخم تو دنیای بازی و برام لذتش بیشتر از سختیاش بوده. باس فایت ها رو که معمولا بعد از هفت هشت بار مردن الگوشون میاد دست تون و راحت میشن ولی این ازدیاد انمی ها بزرگترین مشکلش هست‌‌. طراحی هنری بازی زیباست و تنوع محیطی بیداد میکنه. Npcها کم روحن و اون ارتباطی که لازم هست برقرار نمیشه زیاد. سکیرو و بلادبورن و الدن رینگ و lies of P منو کم طاقت کردن و حوصله ی سپر گرفتن ندارم و با داج پیش میرم و در عوض هر دو دست شمشیر دارم. کلاسیک برداشتم و بیلد خسته ی سولزبورن که همون شمشیر و زدن به قلب دشمنه.

تا ببینم در ادامه چی پیش میاد. این Folard فعلا اعصابمو خرد کرده.

یه محیط تنگ و آب گرفته، سه تا سگ، یه انمی که از آمبرال اسپاون میشه اگر فانوس بتابه بهش و شخص فولارد.

اقا با اخرین اپدیتها و اخرین درایور گرافیک بازی کرش میکنه که
عجب اشتباهی کردم که این آپدیت آخری رو ریختم. حجمش ۹۰۰ مگ بود (کرکی). بازیم کامل نابود شد. دیگه بالاتر از ۴۰ فریم نمیتونم بگیرم. dlss هم که کلا زدن نابود کردن ، هر دو دقیقه هم کرش میکنه.

عجب اشتباهی کردم که این آپدیت آخری رو ریختم. حجمش ۹۰۰ مگ بود (کرکی). بازیم کامل نابود شد. دیگه بالاتر از ۴۰ فریم نمیتونم بگیرم. dlss هم که کلا زدن نابود کردن ، هر دو دقیقه هم کرش میکنه.
آپدیت آخر 1.1.219.
این رو بریز کل مشکلاتت حل میشه.
باید 1.1.214 رو قبلش نصب کرده باشی.

آپدیت آخر 1.1.219.
این رو بریز کل مشکلاتت حل میشه.
باید 1.1.214 رو قبلش نصب کرده باشی.
همین ۲۱۴ رو ریختم که همچی خراب شد. قبلش همچی اوکی بود.

ولی جدا از پرفورمنس داغون (حداقل رو سیستم من) بازی یه اعتیاد خاصی داره برای پیشرفت ، خودم به شخصه اصلا انتظار نداشتم اینقدر کشش داشته باشه برا ادامه. فکر میکردم برام مثل woo long میشه که بعد دو ساعت دیگه نتونستم ادامش بدم.

• Like
همین ۲۱۴ رو ریختم که همچی خراب شد. قبلش همچی اوکی بود.

ولی جدا از پرفورمنس داغون (حداقل رو سیستم من) بازی یه اعتیاد خاصی داره برای پیشرفت ، خودم به شخصه اصلا انتظار نداشتم اینقدر کشش داشته باشه برا ادامه. فکر میکردم برام مثل woo long میشه که بعد دو ساعت دیگه نتونستم ادامش بدم.
دقیقا اصلا قابل مقایسه با اون بازی نیست.
برای ساخت این بازی واقعا عرق جبین ریخته شده.

آپدیت 219 رو اگه پیدا نکردی بگو لینکش رو برات بفرستم.

• Like
Reactions: xxxmah
دقیقا اصلا قابل مقایسه با اون بازی نیست.
برای ساخت این بازی واقعا عرق جبین ریخته شده.

آپدیت 219 رو اگه پیدا نکردی بگو لینکش رو برات بفرستم.
آقا من dynasty warriors خیلی بازی می‌کنم
شخصیت های wo long رو میبینم اونجا یادت میوفتم 😁
آپدیت ps5 هم میدن یا تمرکزشون رو pc?
بعد ممکنه یه آپدیت بدن که یسری مشکلات مثل هجوم زیاد انمی و برخی باس ها که دوستان اشاره میکنن رو درست کنن؟
در کل می‌خوام بازیش کنم ولی هی میگم وایسا یکم دیگ

• Smile

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or