دنیای بازی خیلی خوبه.
لور ، npcها ، طراحی مپ چه از لحاظ ویژوال و چه در خدمت گیم پلی بودن خیلی خوبه.
این رفتن بین دو دنیا جهت طی کردن مراحل و پیدا کردن مسیر و... بخوبی اجرا شده.
آمبرال هم که میری داخلش واقعا چه از لحاظ تصویر ، صداگذاری ، موزیک و چه نوع دشمنهایی که داره واقعا خیلی مضطرب کنندست.
همینطور خیلی جو مریضی داره که دلت نمیخواد درش باشی.
با اینکه بازی تشویقت میکنه که بیشتر بمونی و درصد مقدار سولزهایی که میگیری (Vigor) رو نسبتش رو زیاد کنی.
تا اونجا که Reaper میاد میگه دیگه بسه دادا ، کمتر بخور برو خونتون وگرنه وان شاتت میکنم
که خب زدن اون هم باز پاداش خیلی خوبی میده و دوست داری بری به آمبرال چند دقیقه صبر کنی تا سروکلش پیدا بشه و فارمش کنی ، خب خرید یک سری آیتمها هزینه داره
تنوع اسلحه ها همراه با سیستم جادوی خیلی خوب و... هم بخش مبارزه بازی رو از اونچه که فکر میکردم بهتر کرده ، با اینکه با بهترین این سبک فاصله داره ولی اونطور که فکر میکردم ضعیف باشه هم نیست.
رو این حساب Parry ، داج کردن ، ساید استپ همشون حضور دارن و iFrame خوبی هم دارن که میشه روشون حساب کرد.
بیلدهای خیلی زیادی هم میشه با این ویژگیهایی که بازی بهت میده ساخت ، چه جادو دوست داشته باشین و چه اینکه بخواین برسرک طور بپرین وسط و همرو به خاک و خون بکشید.
بازی خیلی جزئیات زیادی رو از دارک سولز وام گرفته و خودش هم بهش اضافه کرده مثل همین Vestige seed یا دنیای آمبرال و...
جاهایی هم خواستن متفاوت باشن و تا حدی به سمت سوروایوال هارور یا بعضی جاها هم اکشن آرپی جی های رایج بازار میره تا اینکه بخواد سولزلایک باشه.
که به خودی خود نمیتونه بد باشه.
حداقل من از این بخش وحشتش خیلی خوشم میاد.
البته اون بخشی که دشمن زیاد میریزه سرت بنظرم دفعات اول که نیاز داری فارم کنی یا دنبال چیزی هستی منطقیه که وایستی و مبارزه کنی.
ولی دفعه های بعد خب دویدن و رد کردنشون منطقی تره ، این مورد تو سولزبورنهای فرام سافتور هم به همین شکله دیگه.
اونجا هم از یک جایی به بعد وقتت رو با این دوزاریها حروم نمیکنی و رو میاری به دویدن و نادیده گرفتن اونها.
از ضعفهای بازی هم بنظرم تا اینجایی که بازی کردم:
- آره این اسپم کردن دمشنها بعضی جاهاش واقعا بیرحمیه در حق پلیر.
مخصوصا که این بونفایرهاش هم خیلی وقتها دوره ، یا نمیتونی پیداشون کنی.
این دونه ها رو هم که هرجا بخوای بکاری فکر میکنی نکنه جای درستی نیست یا همین نزدیکی ها بونفایر هست و بیخود این Seed رو حروم نکنم و...
- تا اینجا من فقط با باس اول بازی کردم (Pieta) ، خیلی باس جذابی نبود که بگم به به عجب باسی.
ولی به همون نسبت داغون هم نبود.
من ویدئوها رو دنبال نمیکنم اما این Q&A دیروز رو که دیدم گرخیدم.
مثل اینکه برای NG+ اینها اومدن و این بونفایرها رو به کل حذف کردن.
طرف هم ازش پرسیده چرا حذف کردین یا این یک باگه و قراره که فیکس بشه؟
که توضیح داده نه براساس طراحی بوده!
فقط یکدونه بونفایر تو اون برج فعال میمونه و بقیه همه غیرفعال میشن.
اینکه فقط باید از این دونه ها استفاده کرد ، این هم که فقط در آن واحد یک عدد میتونه فعال باشه ، پس نمیشه چندتا کاشت و بین اونها تلپورت کرد.
عملا بخش بزرگی از جذابیت بازی رو کم میکنه بنظرم.
اصولا این نوع بازیها تمام لذتش به نیوگیم پلاس هاشه که شما op میشی و میری که اون احساس پاورفانتزی رو از نزدیک هر چه بیشتر لمس کنی.
البته میشه بدون بونفایر همرو دوید.
چون این دفعه میدونی باید کجا بری و از چه مسیری.
ولی مپ واقعا بزرگه ، خسته کننده میشه باز هم و جذابیت این مود رو کم میکنه.
=================
خب خلاصه نوشتم اونی که باید مینوشتم
این قرار بود با تصویر و... باشه که خب چون قرار نیست آپدیت کنم پس نمیتونم بازی رو بدم بالا.
چون مطمئنا میرم و ادامه میدم بازی رو
خلاصه هم کردم و نکات آموزشی و... برای پلیرهای جدید حذف کردم.
ولی باز طومار شد.
بنظرم از پلیرهای قدیمی این سبک هم اگه کسی میخواد بازی رو تهیه کنه (
@BARDI YA ) پیشنهادم اینه که حتما یک ماه صبر کنه.
یا اگه خریدید حتما بزارید بعد حداقل یکی دو تا بازی دیگه برید سمتش.
بالاتر گفتم بازی حتما از لحاظ پایه ای چندتا تغییر ریز و درشت میکنه که الان مشخص نیست چی میتونه باشن (یکیش همین Stash).
بنظرم می ارزه که صبر کنیم و بعدها بیشتر لذت ببریم.
بازی خوب هم که ریخته این روزها.
================