Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
دوستان این بازی خوبه یا الدن رینگ؟
از لحاظ گرافیکی و تقریبا شبیه بازی demoun souls بودن کدوم بیشتر شبیه اونه؟

RDT_20231018_0548106338186827391140381.png

😁😁

خارج از شوخی، نمی‌دونم چیا بازی کردی و اینا ولی اگر میخوایی این ژانر رو استارت بزنی، Demon's Souls یا ریمستر Dark Souls 1 تجربه های عالی خواهند بود. ولی باب سوالت صرفا قطعا برو سمت Elden Ring، خیلی خس خوبیه توی The Lands Between گم بشی و بخشی از اون دنیا بشی.

تا الان داشتم واکترو امید لنون میدیدم تا باس اول که رفت بازی واقعآ بهینه نیست
طراحی بازی بی نظیره اما خیلی کار داره تا باگ ها و مشکلاتش حل بشه

• Like
Reactions: BARDI YA
بازیهای میازاکی رو فاکتور بگیری مگه اصلا چنتا بازی تو این ژانر اومده که میخوای تاپ تن هم تشکیل بدی براش:D

وقتی یه نفر میگه تاپ 10 بلفرض سبک سولز لایک، طبیعتا آثار میازاکی هم جزوش محسوب میشه نمکدون:D

ولی خب به غیر از اون 7 اثر معروف:

Nioh
death door
Lords of Fallen
The Surge
Salt and Sanctuary
Hollow Knight
Remnant: From the Ashes
Code Vein
Mortal Shell
Wo Long: Fallen Dynasty
lies of p
هنوز بگم یا کافیه؟

عه !!
یادم رفته بود Code Vein رو...
بچه های ژاپنی باز مثل خودم، حتما تجریش کنید...

عسله، عسللللل
کلی دیگه هم هستآ که رسما سولزلایکن!
نمونش دو استاروارز آخری رو حتما تست کن
الخصوص اون آخری رو!

آخرین ویرایش:

وقتی یه نفر میگه تاپ 10 بلفرض سبک سولز لایک، طبیعتا آثار میازاکی هم جزوش محسوب میشه نمکدون:D

ولی خب به غیر از اون 7 اثر معروف:

Nioh
death door
Lords of Fallen
The Surge
Salt and Sanctuary
Hollow Knight
Remnant: From the Ashes
Code Vein
Mortal Shell
Wo Long: Fallen Dynasty
lies of p
هنوز بگم یا کافیه؟
تقریبا همشو بازی کردم
بخوام نمره بدم
Nioh _10
Nioh2 _8
death door _8
Lords of Fallen _7
The Surge _ 8
The surge 2 _8
Salt and Sanctuary ??
Hollow Knight _10
Remnant: From the Ashes _8
Code Vein _6
Mortal Shell _7
Wo Long: Fallen Dynasty _9
lies of p_ بعدا نمره میدم
تنها معیار نمرم بهشون (سیستم کامبت و گیمپلی هست)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

تقریبا همشو بازی کردم
بخوام نمره بدم
Nioh _10
Nioh2 _8
death door _8
Lords of Fallen _7
The Surge _ 8
The surge 2 _8
Salt and Sanctuary ??
Hollow Knight _10
Remnant: From the Ashes _8
Code Vein _6
Mortal Shell _7
Wo Long: Fallen Dynasty _9
lies of p_ بعدا نمره میدم
تنها معیار نمرم بهشون (سیستم کامبت و گیمپلی هست)

اگر Thymesia رو بازی کردی، نمره چند بهش میدی ؟

پ.ن: Lords of Fallen که نوشتی، جدیده منظوره یا قدیمیه ؟
پ.ن۲: حتما بعداً نمره ب P بده، مشتاقم ببینم نظرت رو

اگر Thymesia رو بازی کردی، نمره چند بهش میدی ؟

پ.ن: Lords of Fallen که نوشتی، جدیده منظوره یا قدیمیه ؟
پ.ن۲: حتما بعداً نمره ب P بده، مشتاقم ببینم نظرت رو
اره thymesia یادم نبود، بازی خیلی خوبی بود، همین دو ماه پیش بازی کردم، کوتاه هست و یه تیم خیلی کوچیک درستش کرده، ولی دو سه تا ایده ی جالب داشت، من که خیلی خوشم اومد
لوردز او فالن نسخه اولی رو میگم، جدیده هنوز بازی نکردم منتظرم با ابدیت ها بهینه تر بشه ( اینا بهونست، منتظرم ارزون بشه)
لایز او پی ها تازه شروع کردم و تا اینجا که همه چی عالیه

• Like
Reactions: reza8 and BARDI YA
تنها بازیی که تو این سبک قبولش ندارم سکیرو هست
(منظور تو سبک سولزلایک دسته بندی نمیکنم)
حالا چرا؟
1، تو بازی به جای حمله و اتک زدم دائم باید دفاع و دیفلکت کرد، بعد که خط فولان طرف پر شد یه ضربه زد و کشت (داداش فیفاست مگه دائم دفاع کنیم)
2. ریتم بازی شاهکار (تو 10 دقیقه مرحله پاکسازی میشه ولی تو باس 1 روز معطل میشی) ( مرحله بعدی تو 5 دقیقه کل مرحله پاکسازی میشه و 2 روز تو باس معطل میشی)
3. بازی های دارکسولز لول آپ دارن، تاکتیک دارن، باید ببینی کدوم سلاح و بیلد برات خوبه، باید ببینی هر باس چه نقطه ظعف هایی دارا باید تاکتیک و برنامه داشته باشی برا بازی، ولی سکیرو یه تاکتیک داره درمقابل باس ها ( 500 تا L1 میزنی بعد که نقطه قرمز اومد یه R2) فقط تعدادشوه تو باس ها فرق داره باس اول 100 دیفلکت و یه اتک، باس دوم 200 تا دیفلکت و یه اتک و....
4، خیلی اینطوری میشه دلیل اورد که سکیرو سولزلایک نیست
نکته : سکیرو بازی خیلی خیلی خوبی بود ولی اصلا سولزلایک نبود، یه بازی اکشن و پر از QTE (کوئیک تام ایونت) و بسیار سخت ( حالا چرا qte چون باید 50 تا به موقع L1 میزدی بعد یه دونه R2 عین بازی های مثل heavy rain)
( اینا همش دیدگاه شخصی من بود و قطعا خیلی ها باهاش مخالفن)

تازه چند وقت پیش DS2 Scholar of the first sin رو تموم کردم که قشنگ آمادم کرد واسه این :D
بازی هرچقد تلاش داره به لول دیزاین DS1 نزدیک بشه اما از نظر انمی پلیسمنت و رو اعصاب بودنش شبیه DS2 (Scholar) هست.

مشکلی که اون داشت این بود که یه بار انمی رو قایم کنی پشت پرتگاه، دوبار پشت هم، سه بار، دیگه بعدش عـنش درمیاد دیگه :دی هرجا وارد میشدی دیگه میدونستی یکیو قایم کردن پشت آت و آشغالا :دی
حالا اینم هنوز پاتو از Skyrest میزاری بیرون همون سیستمو مشاهده میکنی، البته تا اینجا به دردناکی اون نبوده :دی

-----

چقد این Umbral Lamp ایده خفنیه :دی قشنگ اکسپلوریشنو یکی دو لول جذاب تر میکنه، هرجا میری میگی بزار ببینم اون دنیاش چه خبره، حتی اگه چیزی نداشته باشه همون اختلاف دیزاینش و اون چشمای کریپی رو دیوار خیلی خوبه :دی

تازه چند وقت پیش DS2 Scholar of the first sin رو تموم کردم که قشنگ آمادم کرد واسه این :D
بازی هرچقد تلاش داره به لول دیزاین DS1 نزدیک بشه اما از نظر انمی پلیسمنت و رو اعصاب بودنش شبیه DS2 (Scholar) هست.

مشکلی که اون داشت این بود که یه بار انمی رو قایم کنی پشت پرتگاه، دوبار پشت هم، سه بار، دیگه بعدش عـنش درمیاد دیگه :D هرجا وارد میشدی دیگه میدونستی یکیو قایم کردن پشت آت و آشغالا :D
حالا اینم هنوز پاتو از Skyrest میزاری بیرون همون سیستمو مشاهده میکنی، البته تا اینجا به دردناکی اون نبوده :D

-----

چقد این Umbral Lamp ایده خفنیه :D قشنگ اکسپلوریشنو یکی دو لول جذاب تر میکنه، هرجا میری میگی بزار ببینم اون دنیاش چه خبره، حتی اگه چیزی نداشته باشه همون اختلاف دیزاینش و اون چشمای کریپی رو دیوار خیلی خوبه :D

هیچی موزیک Majula نمیشه 🌚

طراحی باسهای بازی اصلا خوب نیست، تقریبا تموم باسهای کوچیک رو که به عنوان دشمن عادی استفاده میشه که یه کار بشدت lazy هست. باسهای اصلی بازی همگی از دم آسون و آبکی جوری که یکم دقت کنی بار دوم-سوم میشه بزنیشون. بعد این ترند ادامه داره تا اینکه الان رسیدم به یه باس اصلی که اعصاب برام نذاشته واقعا. دسته بیل رو میکنه تو زمین همه جا کف زمین شروع میکنه منفجر شدن و تموم هم نمیشه اونم سرعتش بالاست همینطور این وسط بهت حمله میکنه و حملاتش هم bleed میزنه هم fire damage هم یه دمیج دیگه یادم نمیاد الان چی بود.
اینهم بماند که که اگر استفاده از یک سری باسها به عنوان دشمنهای عادی رو فاکتور بگیری کلا 5-6 تا دشمن بیشتر طراحی نکردن با دیزاین به شدت جنریک فقط اینا به شکل غیر طبیعی هر چی میرید جلوتر جونشون بیشتر میشه. لول دیزاین بینظیره ولی بازی از نظر دشمن و باس به شدت افتضاحه.

تنها بازیی که تو این سبک قبولش ندارم سکیرو هست
(منظور تو سبک سولزلایک دسته بندی نمیکنم)
حالا چرا؟
1، تو بازی به جای حمله و اتک زدم دائم باید دفاع و دیفلکت کرد، بعد که خط فولان طرف پر شد یه ضربه زد و کشت (داداش فیفاست مگه دائم دفاع کنیم)
2. ریتم بازی شاهکار (تو 10 دقیقه مرحله پاکسازی میشه ولی تو باس 1 روز معطل میشی) ( مرحله بعدی تو 5 دقیقه کل مرحله پاکسازی میشه و 2 روز تو باس معطل میشی)
3. بازی های دارکسولز لول آپ دارن، تاکتیک دارن، باید ببینی کدوم سلاح و بیلد برات خوبه، باید ببینی هر باس چه نقطه ظعف هایی دارا باید تاکتیک و برنامه داشته باشی برا بازی، ولی سکیرو یه تاکتیک داره درمقابل باس ها ( 500 تا L1 میزنی بعد که نقطه قرمز اومد یه R2) فقط تعدادشوه تو باس ها فرق داره باس اول 100 دیفلکت و یه اتک، باس دوم 200 تا دیفلکت و یه اتک و....
4، خیلی اینطوری میشه دلیل اورد که سکیرو سولزلایک نیست
نکته : سکیرو بازی خیلی خیلی خوبی بود ولی اصلا سولزلایک نبود، یه بازی اکشن و پر از QTE (کوئیک تام ایونت) و بسیار سخت ( حالا چرا qte چون باید 50 تا به موقع L1 میزدی بعد یه دونه R2 عین بازی های مثل heavy rain)
( اینا همش دیدگاه شخصی من بود و قطعا خیلی ها باهاش مخالفن)

سکیرو رو RPG نباید حساب کرد اصلا . یه چیز متفاوته کلا و رسالتش هم چیز دیگه ایه.

• Like
Reactions: BARDI YA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or