Kiami
کاربر سایت
دیگه چیزی نمونده از این بازی که دوستان تو حلقشون نکننتو حلقه بنده:d
p.s : زیر نویس خیلی خوب بود . ولی نمی دونم چرا از بس که جو تریلر سنگینه من هی دلم نمی یومد زیر نویس رو بخونم
دیگه چیزی نمونده از این بازی که دوستان تو حلقشون نکننتو حلقه بنده:d

فقط یه پیشنهاد دارم ، اگه بتونی چندتا Easter Egg هم داخل مانگا قرار بدی باحال میشهمثلا یکی از دزدها/قارچکی ها شبیه امیر ( آکیبا ) باشه![]()
![]()
![]()
:dبابا با کلی ذوق و شوق از همون ابتدای کار کلی از این Easter Egg ها ردیف کرده بودیم می مردی یه چیز دیگه به ذهنت میرسیداحسان اصلا به خودت فشار نیار هرچقدر هم طول بکشه اشکال نداره ما میتونیم صبر کنیمفقط یه پیشنهاد دارم ، اگه بتونی چندتا Easter Egg هم داخل مانگا قرار بدی باحال میشه
مثلا یکی از دزدها/قارچکی ها شبیه امیر ( آکیبا ) باشه
:d
متاسفانه ما تو ناتی داگ کار نمیکنیم:dبرو بچ کسی داستان کامل بازی رو میدونه ؟
خب تو نمیخوای ببینی، خیلی ها میخوان ببیننما اگه نخایم چیز جدید ببینیم به کی باید مراجعه کنیم ؟ آدم نمیتونه وقتی یه چیز جدید میاد خودشو نیگه داره و نبینه ( غیر ممکنه) باز اگه هیچی نباشه آدم وجدانش راحتتره . این نظر رو چجوری به گوش سونی و ناتی داگ برسونیم ؟؟؟
فکر کنم منظورش TLoU بوده چون کامنتش مرتبط به همین بازی میشده و آخر کامنتش هم به مطلب GI در مورد بازی اشاره کرده.اون چیزهای بیشتری هم در راهه فکر کنم برای کل مراسم گفته نه TLOU .
با توجه به این که بعضی از صفحات مانگا کارشون تموم شده و در مرحله ی صداگذاری هستن می خواستم ببینم اینجا از دوستان کسی هست که مرجعی برای این صداگذاری ها بشناسه یا خودش بلد باشه ؟ چون به شدت نیازمند کمک هستمصداهایی مثل مثلاً قرار دادن گلوله توی خشاب اسلحه یا کشیدن گلنگدن (چه اسم داغونی
) و از این جور چیزها
![]()