The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خُب مثل اینکه باید شاهد نمایش کاملی از بازی باشیم . از اونجایی که بازی تا الآن تریلر به سبک سری Uncharted نداشته احتمال میدم یک تریلر 2 - 3 دقیقه ترکیبی از کات سین و گیم پلی باشه .
64224852541179694289.png

پ.ن: Your Secrets ؟!! :-? کله کلمی آیا :دی ؟!

ممکنه بالاخره چیزی از بخش مولتی نشون بدن ؟ :-" در حد چندثانیه هم استقبال میشه! :d فقط بدونیم بالاخره چنین چیزی هست یا نه! و اگر هست تا حدودی چجوریه :d

ممکنه بالاخره چیزی از بخش مولتی نشون بدن ؟ :-" در حد چندثانیه هم استقبال میشه! :d فقط بدونیم بالاخره چنین چیزی هست یا نه! و اگر هست تا حدودی چجوریه :d

اون رو میتونند بعدا همینطوری خودشون منتشر کنند :دی برای VGA باید از اون تریلر های OMG ـی بزارند :دی مثلا قارچکی ها رو نشون بدن >:d

تا چند ساعت دیگه یک نگاه خیلی کوچیک به چیزی که توی VGA میخوان نشون بدن خواهیم داشت .
678wsoh34wxi6tv53gte.png
Hell Yeah:d .
حتماً نمایش کاملی داره که Quick little glimpse هم قبلش نشون میدن:دی !

بازی دقیقا داره به همون سمتی میره که من فکرش رو می کردم و البته خیلی هم دوست داشتم به اون سمت بره (قضیه به عکس امضام مربوطه) :دی آخرش هم می نویسه Story Trailer Premiers December 10، ولی VGA که 7 دسامبر هست یعنی به جز تریلر VGA بازم یه تریلر دارن یا اینکه قراره تو VGA یه چیز دیگه نشون بدن؟ :دی

بازی دقیقا داره به همون سمتی میره که من فکرش رو می کردم و البته خیلی هم دوست داشتم به اون سمت بره (قضیه به عکس امضام مربوطه) :دی آخرش هم می نویسه Story Trailer Premiers December 10، ولی VGA که 7 دسامبر هست یعنی به جز تریلر VGA بازم یه تریلر دارن یا اینکه قراره تو VGA یه چیز دیگه نشون بدن؟ :دی

الان میخواستم همین رو بگم :دی مگه VGA هفتم نیست پس چرا زد تریلر داستانی 10 دسامبر ؟

ینی اینا تو VGA یه چیز دیگه نشون خواهند داد و 3 روز دیگه افشاسازی خواهند کرد ؟؟؟ خدایا خودمو به تو سپردم :دی

پ.ن : ولی اصلا خوشم نمیاد از این تریلرای داستانی . بابا یه جور این چند ماه رو هم سرهم کنند و بازی رو عرضه کنن دیگه . ما تریلر نمیخایم آقا .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or