The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
تو حلقه بنده:d
دیگه چیزی نمونده از این بازی که دوستان تو حلقشون نکنن :دی از تکسچرینگ گرفته تا چکیدن اب از پاچه Ellie و ...

p.s : زیر نویس خیلی خوب بود . ولی نمی دونم چرا از بس که جو تریلر سنگینه من هی دلم نمی یومد زیر نویس رو بخونم :دی برای بار چندم هم که دارم می بینم تریلر رو مات و مبهوت می مونم . این انیمیشن ، تکسچرینگ ، AI و ... به خدا دروغه :دی real نیست اقا :دی

خوب بید:-bd
I like it:دی:x

فقط یه پیشنهاد دارم ، اگه بتونی چندتا Easter Egg هم داخل مانگا قرار بدی باحال میشه
biggrin1.gif
مثلا یکی از دزدها/قارچکی ها شبیه امیر ( آکیبا ) باشه
yahoo_65.gif
yahoo_4.gif

ایده ی وحشتناک خوبیه،ولی من میگم یکی از نوچه های بدمن ها رو از @#$% سایت بگذارن
shrewd.gif

آخرین ویرایش:
احسان ما هم مثل کمپانی سونی بازیساز هامون رو تحت فشار قرار نمیدیم :دی ، هر جور راحتی تغییر بده زمانش هم مهم نیس مهم کیفیتش هست . دستت طلا احسان جون ;)

احسان اصلا به خودت فشار نیار هرچقدر هم طول بکشه اشکال نداره ما میتونیم صبر کنیم ;)

فقط یه پیشنهاد دارم ، اگه بتونی چندتا Easter Egg هم داخل مانگا قرار بدی باحال میشه :دی مثلا یکی از دزدها/قارچکی ها شبیه امیر ( آکیبا ) باشه:-":d

احسان اصلا به خودت فشار نیار هرچقدر هم طول بکشه اشکال نداره ما میتونیم صبر کنیم ;) فقط یه پیشنهاد دارم ، اگه بتونی چندتا Easter Egg هم داخل مانگا قرار بدی باحال میشه :دی مثلا یکی از دزدها/قارچکی ها شبیه امیر ( آکیبا ) باشه:-":d
بابا با کلی ذوق و شوق از همون ابتدای کار کلی از این Easter Egg ها ردیف کرده بودیم می مردی یه چیز دیگه به ذهنت میرسید :دی اشکال نداره خود قضیه لو رفت ولی اینکه چی منتظرتونه هیجان انگیز تره :دی

با توجه به این که بعضی از صفحات مانگا کارشون تموم شده و در مرحله ی صداگذاری هستن می خواستم ببینم اینجا از دوستان کسی هست که مرجعی برای این صداگذاری ها بشناسه یا خودش بلد باشه ؟ چون به شدت نیازمند کمک هستم :دی صداهایی مثل مثلاً قرار دادن گلوله توی خشاب اسلحه یا کشیدن گلنگدن (چه اسم داغونی :دی) و از این جور چیزها :دی

خب رسما مشخص شد که تو نمایش VGA یه شخصیت جدید رو نشون میدن (البته مشخص هم بود ولی الان دیگه رسمی شد :دی)، ضمن اینکه Geoff Keighley گفته به جز اون شخصیت جدید، چیزهای بیشتری هم در راهه، بسیار عالی :دی

ما اگه نخایم چیز جدید ببینیم به کی باید مراجعه کنیم ؟ آدم نمیتونه وقتی یه چیز جدید میاد خودشو نیگه داره و نبینه ( غیر ممکنه :دی ) باز اگه هیچی نباشه آدم وجدانش راحتتره . این نظر رو چجوری به گوش سونی و ناتی داگ برسونیم ؟؟؟

ما اگه نخایم چیز جدید ببینیم به کی باید مراجعه کنیم ؟ آدم نمیتونه وقتی یه چیز جدید میاد خودشو نیگه داره و نبینه ( غیر ممکنه :دی ) باز اگه هیچی نباشه آدم وجدانش راحتتره . این نظر رو چجوری به گوش سونی و ناتی داگ برسونیم ؟؟؟
خب تو نمیخوای ببینی، خیلی ها میخوان ببینن :دی الان من خودم واسه دیدن تریلر Last of Us و Geow: Judgment خیلی مشتاق شدم :دی
اون چیزهای بیشتری هم در راهه فکر کنم برای کل مراسم گفته نه TLOU .
فکر کنم منظورش TLoU بوده چون کامنتش مرتبط به همین بازی میشده و آخر کامنتش هم به مطلب GI در مورد بازی اشاره کرده.

با توجه به این که بعضی از صفحات مانگا کارشون تموم شده و در مرحله ی صداگذاری هستن می خواستم ببینم اینجا از دوستان کسی هست که مرجعی برای این صداگذاری ها بشناسه یا خودش بلد باشه ؟ چون به شدت نیازمند کمک هستم :دی صداهایی مثل مثلاً قرار دادن گلوله توی خشاب اسلحه یا کشیدن گلنگدن (چه اسم داغونی :دی) و از این جور چیزها :دی

سلام . می تونی به این سایت مراجعه کنی یه سری کتگوری داره . بخش اسلحه هم داره . صدایی که می خوای سرچ کن احتمال زیاد داشته باشه .:">

آخرین ویرایش:
Meet a new LAST OF US character and so much more one week from tonight at VGAs

مثل این که در تریلری که در VGA به نمایش در میاد، با یک کاراکتر جدید ملاقات می کنیم و با اون آشنا می شیم.

lzeafut5mfdmd619khr.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or