تازه با کیفت بهتراز اون جهت که تائید شده بازی تغییرات فصلی و آب و هوایی خواهد داشت و همچنین چون جوئل و الی در سفر هستن در سطح کشور میشه انتظار یک لول دیزاین استثنائی مثل نسخه دوم رو داشت!
یعنی تصور اینکه افکت برف و فضای سرد U2 رو یجوری توی The Last of Us ببینیم مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه!
همین چند دقیقه پیش دوباره اون مراحل U2 که با Tenzin میرفتیم رو یه دور دیگه بازی کردم، به جان خودم احساس سرما می کردمیعنی تصور اینکه افکت برف و فضای سرد U2 رو یجوری توی The Last of Us ببینیم مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه
اینا همش نقشه هست خارج از شوخی خیلی منتظر این تریلر VGA هستم، امیدوارم تمام صحنه هایی که قراره نشون بدن جدید باشه.این تاپیک خلوت بود . محمد اومد یهو هایپ و تعریفا رو برد بالا . ای نامرد :biggrin1: هی ما میخایم این بازی بی سر و صدا بمونه هی شما نمیزارین . آقا دیگه بحثو تموم کنین برین GTA و Bioshock و ... رو تعریف کنین :biggrin1:
اینا همش نقشه هست خارج از شوخی خیلی منتظر این تریلر VGA هستم، امیدوارم تمام صحنه هایی که قراره نشون بدن جدید باشه.
برای U3 که 60% نه ، یه چیزی حدود 80% بود ! رسماً کل بازی رو حفظ بودیم !بر عکس من امیدوارم به اون صورت چیز جدیدی نداشته باشه ، چون دیگه نمیخام چیز جدیدی ببینیم . U2 نه ولی سر U3 تقریبا 60 درصد مراحل رو دیده بودم
من قبل از بازی کردن U3 فقط مرحله کشتی و فرودگاه رو دیدم و بقیه بازی واسم تازگی داشت ولی اینجا چیز خیلی زیادی هم نشون ندادن و اکثر بخش ها از همون مرحله E3 هست، با یه سری سکانس های 1 ثانیه ای یه مقدار بخش های جدیدتر نشون بدن خیلی عالیه، مثلا یه لحظه کوتاه از مبارزه با اون Walker ها (هر کی یه اسمی میزاره روشون، ما هم به سبک WD اسم بزاریم روشون )، اوه اوه چه شود البته خیلی بعیده تا فاصله نزدیک قبل از عرضه چیزی از اونا نشون بدن، ولی خب نشون بدن خیلی عالی میشه.بر عکس من امیدوارم به اون صورت چیز جدیدی نداشته باشه ، چون دیگه نمیخام چیز جدیدی ببینیم . U2 نه ولی سر U3 تقریبا 60 درصد مراحل رو دیده بودم ، جنگل و خونه و شهر و دهکده و فرودگاه و ...
تازه آريا تا حالا نه از فصل زمستون و نه از فصل پاييز بازي و محيطاي مختلفش چيزي نشون ندادن و فقط رو بهار تمركز كردن فكرش رو بكن تو VGA تريلر بازي به صورت كاملا طوفاني وقتي كه جول تو برف گير كرده و دارن بهش حمله ميكنن شروع بشه چي ميشه فكر كنم انقدر حس سرما بره بالا مجري برنامه اون كنار براي خودش آتيش روشن كنه:dا الآن فقط یه چیزی حدود 15 دقیقه گیم پلی دیدیم با 2،3 تا Cutscene که روی هم به 5 دقیقه میرسیدن ! :biggrin1: اگه بازی مثلاً 8،9 ساعت باشه ، یعنی فقط 1/32ـم بازی رو دیدیم و میشه به هر حال یه سری چیز جدید نشون بدن و بازی نهایی هم برامون زیاد لو نره ! :biggrin1:
پ.ن :شوخی به کنار ، دوست دارم همه ی پستای این تاپیکو از دم لایک کنم :biggrin1:
بر عکس من امیدوارم به اون صورت چیز جدیدی نداشته باشه ، چون دیگه نمیخام چیز جدیدی ببینیم . U2 نه ولی سر U3 تقریبا 60 درصد مراحل رو دیده بودم ، جنگل و خونه و شهر و دهکده و فرودگاه و ...
اگه بازی مثلاً 8،9 ساعت باشه
همین چند دقیقه پیش دوباره اون مراحل U2 که با Tenzin میرفتیم رو یه دور دیگه بازی کردم، به جان خودم احساس سرما می کردم
اینا همش نقشه هست خارج از شوخی خیلی منتظر این تریلر VGA هستم، امیدوارم تمام صحنه هایی که قراره نشون بدن جدید باشه.
گفتن بهار دیگه
جدید بودنش که 100% ه ، ولی من فکر میکنم یه کات سین نشون بدن و صحنه های مختلف از بازی نباشه ، احتمالا اون زنه رو معرفی میکنن . من بیشتر از اینا منتظر تاریخ انتشار بازی هستم ، جون به لب شدیم دیگه ، اگه الان اعلام نکنن میره واسه E3 احتمالا و یعنی بازی نیمه دوم 2013 میاد و دیگه کلا ولش کنیم بهتره
گفتن بهار دیگه
خسته نباشی بهنام تریلر داشت کشته می دادمن چند وقت پیش داشتم تو این تاپیک میگشتم دیدم یکی از بچه ها لینک همون تریلر E3 رو ولی با یه گیم پلی متفاوت گذاشته بود. نمیدونم چه جوری شده بودم این از دستم در رفته بود
ولی خیلی جالب بود. به طور کلی با اونی که تو E3 دیدیم فرق میکرد. اگر کل بازی با همین آزادی عمل باشه یعنی ارزش تکرار خیلی بالایی داره.
پ.ن: چرا این VGA نمیاد یه مقدار تکلیفمون با خودمون مشخص بشه؟