The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یعنی تصور اینکه افکت برف و فضای سرد U2 رو یجوری توی The Last of Us ببینیم مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه:biggrin1:!
ديدنش تو بازي رو ول كن رضا همين جملت مو رو به تنمون سيخ كرد:d

از اون جهت که تائید شده بازی تغییرات فصلی و آب و هوایی خواهد داشت و همچنین چون جوئل و الی در سفر هستن در سطح کشور میشه انتظار یک لول دیزاین استثنائی مثل نسخه دوم رو داشت:دی!

یعنی تصور اینکه افکت برف و فضای سرد U2 رو یجوری توی The Last of Us ببینیم مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه:دی!
تازه با کیفت بهتر:>

این تاپیک خلوت بود . محمد اومد یهو هایپ و تعریفا رو برد بالا . ای نامرد :دی هی ما میخایم این بازی بی سر و صدا بمونه هی شما نمیزارین . آقا دیگه بحثو تموم کنین برین GTA و Bioshock و ... رو تعریف کنین :دی

پ.ن :شوخی به کنار ، دوست دارم همه ی پستای این تاپیکو از دم لایک کنم :دی

یعنی تصور اینکه افکت برف و فضای سرد U2 رو یجوری توی The Last of Us ببینیم مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه
همین چند دقیقه پیش دوباره اون مراحل U2 که با Tenzin میرفتیم رو یه دور دیگه بازی کردم، به جان خودم احساس سرما می کردم :دی
این تاپیک خلوت بود . محمد اومد یهو هایپ و تعریفا رو برد بالا . ای نامرد :biggrin1: هی ما میخایم این بازی بی سر و صدا بمونه هی شما نمیزارین . آقا دیگه بحثو تموم کنین برین GTA و Bioshock و ... رو تعریف کنین :biggrin1:
اینا همش نقشه هست :> :دی خارج از شوخی خیلی منتظر این تریلر VGA هستم، امیدوارم تمام صحنه هایی که قراره نشون بدن جدید باشه.

اینا همش نقشه هست :> :دی خارج از شوخی خیلی منتظر این تریلر VGA هستم، امیدوارم تمام صحنه هایی که قراره نشون بدن جدید باشه.

جون من واسه این یکی نقشه نکش :دی

بر عکس من امیدوارم به اون صورت چیز جدیدی نداشته باشه ، چون دیگه نمیخام چیز جدیدی ببینیم . U2 نه ولی سر U3 تقریبا 60 درصد مراحل رو دیده بودم ، جنگل و خونه و شهر و دهکده و فرودگاه و ... :|

بر عکس من امیدوارم به اون صورت چیز جدیدی نداشته باشه ، چون دیگه نمیخام چیز جدیدی ببینیم . U2 نه ولی سر U3 تقریبا 60 درصد مراحل رو دیده بودم :|
برای U3 که 60% نه ، یه چیزی حدود 80% بود ! :دی رسماً کل بازی رو حفظ بودیم ! :|
ولی من خیلی منتظر یه چیز جدید از TLoU توی VGA هستم. حالا میخواد گیم پلی باشه یا Cutscene یا از اون تریلرهایی که گیم پلی هست ولی از زاویه های سینمایی.
تا الآن فقط یه چیزی حدود 15 دقیقه گیم پلی دیدیم با 2،3 تا Cutscene که روی هم به 5 دقیقه میرسیدن ! :دی اگه بازی مثلاً 8،9 ساعت باشه ، یعنی فقط 1/32ـم بازی رو دیدیم و میشه به هر حال یه سری چیز جدید نشون بدن و بازی نهایی هم برامون زیاد لو نره ! :دی

بر عکس من امیدوارم به اون صورت چیز جدیدی نداشته باشه ، چون دیگه نمیخام چیز جدیدی ببینیم . U2 نه ولی سر U3 تقریبا 60 درصد مراحل رو دیده بودم ، جنگل و خونه و شهر و دهکده و فرودگاه و ... :|
من قبل از بازی کردن U3 فقط مرحله کشتی و فرودگاه رو دیدم و بقیه بازی واسم تازگی داشت :دی ولی اینجا چیز خیلی زیادی هم نشون ندادن و اکثر بخش ها از همون مرحله E3 هست، با یه سری سکانس های 1 ثانیه ای :دی یه مقدار بخش های جدیدتر نشون بدن خیلی عالیه، مثلا یه لحظه کوتاه از مبارزه با اون Walker ها (هر کی یه اسمی میزاره روشون، ما هم به سبک WD اسم بزاریم روشون :دی)، اوه اوه چه شود :دی البته خیلی بعیده تا فاصله نزدیک قبل از عرضه چیزی از اونا نشون بدن، ولی خب نشون بدن خیلی عالی میشه.

ا الآن فقط یه چیزی حدود 15 دقیقه گیم پلی دیدیم با 2،3 تا Cutscene که روی هم به 5 دقیقه میرسیدن ! :biggrin1: اگه بازی مثلاً 8،9 ساعت باشه ، یعنی فقط 1/32ـم بازی رو دیدیم و میشه به هر حال یه سری چیز جدید نشون بدن و بازی نهایی هم برامون زیاد لو نره ! :biggrin1:
تازه آريا تا حالا نه از فصل زمستون و نه از فصل پاييز بازي و محيطاي مختلفش چيزي نشون ندادن و فقط رو بهار تمركز كردن فكرش رو بكن تو VGA تريلر بازي به صورت كاملا طوفاني وقتي كه جول تو برف گير كرده و دارن بهش حمله ميكنن شروع بشه چي ميشه فكر كنم انقدر حس سرما بره بالا مجري برنامه اون كنار براي خودش آتيش روشن كنه:d

واقعا چه چيزي بشه وقتي تو شروع يكي از تريلراي بازي بارون ميباريد آدم ميرفت چتر مياورد با چتر جلوي PC ميشست تو تريلراي زمستونش احتمالا بايد زنجير چرخ ببنديم بيايم جلوي PC:d

پ.ن :شوخی به کنار ، دوست دارم همه ی پستای این تاپیکو از دم لایک کنم :biggrin1:

خداییش راست میگی این لایک دونیم ترکید بسکه لایک زدم:دی

آقا خب مثل من نبینید تریلرها رو،من فقط آتیش سوزی رو دیده بودم:|هواپیما هم که کاور بود8-|اصلاً یکی از دلایلی که ماها مثل زمان PS2 فکمون با زمین یکی نمیشه همین تریلرهان وگرنه چیز خفن تو بازی ها کم نیست:-b
مثلاً من اون بار انداز uncharted 3 رو کلاً ایجوری بازی کردم:دی
jaw-drop-320x180.jpg
البته شانس گندم سال دیگه 3-4 تا بازی دارن میان آدم اینقدر هول براشون نمیشه تریلرهاشون رو ندید:((

اگه بازی مثلاً 8،9 ساعت باشه

کمه ما خواهان بیشتر از این حرف هاییم;;)

آخرین ویرایش:
سر U3 نمی خواستیم ببینیم هم نمیشد! مثلا من تریلرها آخر کار که مربوط به صحرا بود رو ندیدم ولی هرجا میرفتیم یکهو یک عکسی ازش میومد جلوی چشمم! :d
---
سر این فعلا تریلر E3 و VGA پارسال و معرفی بیل رو دیدم :d البته اون بقیه هم میگن چیز خاصی نداشته و از راه و روش های مختلفی بوده! :d ولی ترجیه دادم نبینم :d
گفته بودم از GOW:A هیچی غیر از همون تریلر E3 نمیبینم! اما الان تا جایی اسم GOW میاد میرم اونجا :| کلا سخته جلوگیری از این کار! :((
+ یکی از لذت بازی ها همین بحث کردن ها و پیش بینی های قبل از عرضه ی بازیه! :d

همین چند دقیقه پیش دوباره اون مراحل U2 که با Tenzin میرفتیم رو یه دور دیگه بازی کردم، به جان خودم احساس سرما می کردم :دی

جدید بودنش که 100% ه ، ولی من فکر میکنم یه کات سین نشون بدن و صحنه های مختلف از بازی نباشه ، احتمالا اون زنه رو معرفی میکنن . من بیشتر از اینا منتظر تاریخ انتشار بازی هستم ، جون به لب شدیم دیگه ، اگه الان اعلام نکنن میره واسه E3 احتمالا و یعنی بازی نیمه دوم 2013 میاد و دیگه کلا ولش کنیم بهتره :(

گفتن بهار دیگه

هیچی بطور رسمی در مورد تاریخ انتشار اعلام نشده غیر از اینکه 2013 میاد ...

آخرین ویرایش:
جدید بودنش که 100% ه ، ولی من فکر میکنم یه کات سین نشون بدن و صحنه های مختلف از بازی نباشه ، احتمالا اون زنه رو معرفی میکنن . من بیشتر از اینا منتظر تاریخ انتشار بازی هستم ، جون به لب شدیم دیگه ، اگه الان اعلام نکنن میره واسه E3 احتمالا و یعنی بازی نیمه دوم 2013 میاد و دیگه کلا ولش کنیم بهتره :(

گفتن بهار دیگه

گفتن بهار دیگه

گفتن Q1 نه بهار
ولی عمراً سونی این حماقت رو نمیکنه که هر 4 تا بازیش رو تو Q1 2013 بده حتی اگه قرار باشه آخر سال دیگه PS4 رو بکوبه زمین

خیلی دوست دارم هرچه سریعتر تاریخ ریلیز دقیق این+MGS:GZ مشخص بشه8-|

من چند وقت پیش داشتم تو این تاپیک میگشتم دیدم یکی از بچه ها لینک همون تریلر E3 رو ولی با یه گیم پلی متفاوت گذاشته بود. نمیدونم چه جوری شده بودم این از دستم در رفته بود :دی
ولی خیلی جالب بود. به طور کلی با اونی که تو E3 دیدیم فرق میکرد. اگر کل بازی با همین آزادی عمل باشه یعنی ارزش تکرار خیلی بالایی داره.

پ.ن: چرا این VGA نمیاد یه مقدار تکلیفمون با خودمون مشخص بشه؟ :دی

من چند وقت پیش داشتم تو این تاپیک میگشتم دیدم یکی از بچه ها لینک همون تریلر E3 رو ولی با یه گیم پلی متفاوت گذاشته بود. نمیدونم چه جوری شده بودم این از دستم در رفته بود :دی
ولی خیلی جالب بود. به طور کلی با اونی که تو E3 دیدیم فرق میکرد. اگر کل بازی با همین آزادی عمل باشه یعنی ارزش تکرار خیلی بالایی داره.

پ.ن: چرا این VGA نمیاد یه مقدار تکلیفمون با خودمون مشخص بشه؟ :دی
خسته نباشی بهنام :دی تریلر داشت کشته می داد :دی

p.s : همچنان در انتظار نمایش تریلری در شب ! فکر اینکه مثلا وسط یه جنگل توی شب بخوام با یه دختر بچه از دست اون موجودات که هوش مصنوعیشون با انسان برابری می کنه فرار کنم ، مریضم می کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or