The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
البته انتظار هوش انسان گونه نباید از زامبی ها (قارچکی, واکر یا غیره:دی) داشت, بیشتر باید از سرعت و خشانتی که بخرج میدن ترسید . توی اولین تریلر بازی ببینید با چه سرعتی حمله ور میشن به اتاقی که جوئل و الی توش هستن یا اینکه یکیشون چجوری به جوئل حمله میکنه :|:دی!

بنظر میرسه بیش از اینکه باهاشون درگیر بشیم باید از دستشون در بریم و این یعنی نهایت آدرنالین !

هوش انسان گونه که تشبیه بود :دی اما با توجه به اینکه با کمبود مهمات روبرو هستیم فرار یکی از عقلانی ترین کار های ممکن به نظر می رسه !

درود...
فنای بازی برای از تریلر هایی که به نمایش در اومده یه فیلم کوتاه با بازی خودشون ساختن که دیدنش خالی از لطف نیست.
به اینا میگن فن!!!
دانلود (تنها 6 مگابایت)

qf6ihg6su1c6gzk7zm4.png

درود...
فنای بازی برای از تریلر هایی که به نمایش در اومده یه فیلم کوتاه با بازی خودشون ساختن که دیدنش خالی از لطف نیست.
به اینا میگن فن!!!
دانلود (تنها 6 مگابایت)

qf6ihg6su1c6gzk7zm4.png

ولی کلا خیلی مسخره بود ربطش هم چی بود من نفهمیدم:d(تنها نکته مثبتش اهنگش بود:d)

امشب همینجوری به سرم زد دمو 15 دقیقه ای (Extended Video) بازی رو زیرنویس کنم:دی !
امیدوارم با این زیرنویس تجربه بهتری از تماشای گیم پلی بازی داشته باشید .
لینک دانلود

چون دفعه ی اولم هست چیزی رو زینویس میکنم و بطبع کار با برنامه مربوطه رو زیاد بلد نبودم، کمو کاستی چیزی دیدید به بزرگی خودتون عفو بفرمائید:دی!

ادم مياد تو اين تاپيك ادرنالين خونش ميزنه بالا!!
ايول بچه ها همينجوري جو تاپيك رو نگه داريد!:d
هر كه بياد تو هايپ نباشه تا سه روز هايپ ميشه!:d
ببينيم تو VGA چي نشونمون ميدن حالا!

امشب همینجوری به سرم زد دمو 15 دقیقه ای (Extended Video) بازی رو زیرنویس کنم:دی !
امیدوارم با این زیرنویس تجربه بهتری از تماشای گیم پلی بازی داشته باشید .
لینک دانلود

چون دفعه ی اولم هست چیزی رو زینویس میکنم و بطبع کار با برنامه مربوطه رو زیاد بلد نبودم، کمو کاستی چیزی دیدید به بزرگی خودتون عفو بفرمائید:دی!
حالا که زیر نویسشو گذاشتی یه لینک دانلود از تریلر هم بذار ! من تریلرو اینقدر دیده بودم دیگه پاک کردم :دی

ایول زیرنویس خیلی خوب بود ! :دی دیالوگ دو تا مونده به آخر Ellie ! =))
بهانه ای هم شد برای اینکه دوباره ویدئو رو ببینم و یه چیزی رو متوجه بشم. البته انقدر بچه ها دنبال نکات ریز توی ویدئو گشتن که احتمالاً این رو هم گفتن و شاید خودم هم خونده باشم ولی یادم رفته ! :دی در مورد خراش روی گردن Joel که بعد از یکی از سکانس ها ایجاد میشه !

ایول زیرنویس خیلی خوب بود ! :دی دیالوگ دو تا مونده به آخر Ellie ! =))
بهانه ای هم شد برای اینکه دوباره ویدئو رو ببینم و یه چیزی رو متوجه بشم. البته انقدر بچه ها دنبال نکات ریز توی ویدئو گشتن که احتمالاً این رو هم گفتن و شاید خودم هم خونده باشم ولی یادم رفته ! :دی در مورد خراش روی گردن Joel که بعد از یکی از سکانس ها ایجاد میشه !
قابل نداشت آریا:دی!
آره اون خراش رو منم دیده بودم فقط نفهمیدم کی ایجاد میشه:دی ؟

اینجا ! :دی

یه نگاه دوباره بنداز ، قبل از این صحنه خراشی نداره ولی بعدش تا آخر ویدئو بنده خدا خراشیده شده ! :دی
اوه اوه راست میگی :دی احتمالا گردنش گیر کرده لبه ی کشو:دی بعد از دوماه هنوز هم آدم چیزهایی میبینه که مجبور میشه بگه WoW:d!

می دونم الان فحش خورم بالاس :دی ولی مانگا در حال ری بیلد هست :( سری اول به شکل باور نکردنی ای کم جزییات در اومده بود حتی سایه زدن با مداد هم جواب نمیداد ! نکته هم اینجاست که یکی از حیاتی ترین لوازم برای مانگا اسکرین تن هست که توی خود ژاپن به وفور و در انواع شکل ها و بافت ها یافت میشه ولی در کشور عزیزمون همچین چیزی وجود خارجی نداره :| در واقع این اسکرین تن یه حالت حجم و بافت دادن به تصاویر رو داره و جاهای خالی رو خیلی راحت میشه باهاش پر کرد و یه بافت عالی ازش در آورد ولی خب در نبودش مجبورم تصاویر رو از زوایایی بکشم که بیشترین جزییات محیط رو توی خودش جا بده و یه جورایی با قلم خودم همه جا رو پر کنم , به خاطر همین الان مانگا در حال ری بیلد هست تا بهترین کیفیت رو تقدیم شما عزیزان بکنیم :) (توی این مدت برید Bakuman ببینید تا اندکی با کار من آشنا بشید :دی)
سری اول یه چیز توی این مایه ها بود :

:دی
روی همین طرح اولیه هم نظری چیزی دارید بگید که توی طرح نهایی اعمال بشه :دی
پ.ن : به علت اسپویل داستانی نمی تونم چیزی از بخش داستان اصلی اینجا بذارم , ولی اون الان چند برابر بهتر و پرجزییات تر از این شده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or