The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آخه توی VGA هم قراره یک شخصیت جدید معرفی بشه! یعنی 2تا تریلر داستانی؟ :d
یا مثلا توی VGA گیم پلی میباشد و این کاراکتر جدید هم توی اون بخش وجود داره و اون یکی(10ـم) تریلر داستانی؟ :d
یا مولتی-تریلر داستانی؟ :d

گزینه ی دوم احتمالش رو بیشتر میدونم :d
فقط خداکنه تاریخ انتشار دقیق رو هم بگن و نگن مثلا Spring 2013 :| دقیق ...!

این رو بهروز توی اون یکی تاپیک گذاشت گفتم بد نیست اینجا هم قرارش بدم :دی

تریلر 10 دسامبر The last of us همونیه که تو VGA نشون میدن :
The Last of Us trailer premieres on Friday night at VGAs. The Dec 10 date refers to more info on what's being shown at VGAs.
twitter.com/geoffkeighley/status/275695583312900096

2239698-oh_crap_meme_face_super.jpg

من يه چند روزي رفته بودم تو كوچه پس كوچه هاي شهر خودمو گم و گور كرده بودم از نگاه مردم احساس ترحمي كه توي وجودشون بود رو ميشد ديد اين چند روز شايد من بدجوري در تنگنا بودم و از اون زندگي روزمره خودم دور شده بودم اما هدف والايي داشتم.
با آلودگي هوا وضع منم بدتر و بدتر ميشد دوستاي خيابون خوابي كه پيدا كرده بودم همشون يه جايي رو پيدا كرده بودن و توش چپيده بودن يكي رفته بود تو سطل اشغال، يكي رفته بود زير يه ماشين كه ماه ها بود پارك شده بود و كسي بهش رسيدگي نميكرد، يكي رفته بود بالاي حلقه ي بسكتبال خوابيده بود و پاهاش رو انداخته بود تو حلقه اما من واقعا هيچ جايي رو نداشتم برم حال من بدتر و بدتر ميشد تا اينكه كار به جايي رسيد كه ديگه هيچ كس تو خيابونا نبود من مجبور شدم به يه كافي نت پناه ببرم خيلي سعي و مقابله كردم اما هدفم رو زير پا گذاشتم...

مي خواستم وارد اين تاپيك نشم و در مورد اين بازي ديگه چيزي نخونم ولي وقتي اين شور و هيجان رو ديدم وقتي زحمت رضاي عزيز ( Tommy Fisher ) براي ترجمه تريلر رو ديدم، وقتي تلاش احسان عزيز ( Chuji ) براي تقويت مانگا و رسيدگي به اون رو ديدم، وقتي توجه دوستان و پيگيري اخبار مرتبط به اين بازي رو از سوي عزيزاني مثل اميرعلي ( pxc33 ) و محمد ( Eru Ilúvatar ) رو ديدم يا وقتي كه به پستاي ارزشمند امير ( Akiba ) و علي ( Dante Never Cry ) و امين ( kaizershauze ) نگاه كردم همكاري بزرگي رو ديدم و همين همكاري و اين مجموعه هماهنگ منو تحريك كرد تا اين مطالب رو بخونم.

از همه ي دوستان گلم ممنونم@};-

:d

تاریخ انتشار بازی رو تو VGA اعلام کنند من یکی رو از خودشون راضی نگه داشتند! حداقل بدونیم کی هنگام وصال می‌رسه! :d

این تیزر هم نوید یک تریلر فوق‌العاده از داستان بازی رو می‌ده.

قال خلیل (پلیس 110 ) : " هایپ کنندگان به بهشت نمیرند "
واقعا هم راست میگه! :d لعنت بهشون انقدر ما رو هایپ میکنند! :(( تریلر رو زودتر لیک کنید بره،سخته صبر کردن تا 3-4 روز دیگه :((

Don't Do This To me SOB's !! ( با مسئولان VGA و اونایی که اون تیزر رو دادن بیرون هستم :دی )

=====

بابا زیاد هایپ نشین ، من نگران میشم . این احساساتو در خودمون مخفی کنینم چون تاریخ ثابت کرده هایپه زیاد نتیجه خوشی نداشته و همین منو نگران میکنه .

البته میدونم این موضوع واسه ND صدق نمیکنه ولی بازم نکات ایمنی رو رعایت کنین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or