The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این کارت امسالشون رو دیدم ، یاد پارسال افتادم. :دی اون موقع بحث U3 داغ بود و محوریت کارت با کاراکترهای اون بود و در کنارش Joel و Ellie هم با قیافه های معصومانه داشتن وارد مهمونی میشدن ! :دی

AhFMVpNCEAA17fe.jpg%20large.jpg

این IP عشقمون Crash Bandicoot هزینه ـش چقدر هست که سونی نمیره سراغش ؟! :( آخه خود Activision هم کار خاصی باهاش نمیکنه و اگه بفروشه شاید بیشتر براش سود داشته باشه ! چی میشد اگه دوباره این رو میگرفت و میداد دست یه سازنده درست حسابی (خود ND سازنده ـش میشد که دیگه میرفتیم فضا)
فکر کنین یه Crash Team Racing با استانداردهای ND توی این نسل چه چیز محشر و لذت بخشی از آب در می اومد !

آخرین ویرایش:
آخه یکی نیست بگه من اینnaughty dogرو بپرستم یا نفرینش کنم:|
از اون طرف یک سال پیش بازی رو معرفی کرد از خوشحالی رفتیم فضا:xاز اون طرف هنوز یه تاریخ برای عرضه بازی اعلام نکرده:|اخه نمیگه با این کاراش احتمال سکته زدن رو بالا میبره:d

اون جمله معروف Nice View انچارتد 2 رو اینجا هم میتونه عنوان کنه نیت:دی!

منم همین که عکس رو دیدم یاد اون تیکش افتادم
یادش بخیر چه روزها و شب هایی داشتم وقتی انچارتد 2 بازی می کردم :دی
زندگی به غیر انچارتد حرام شده بود برام :دی

خیلی زیبا بود طرح این کارت بسی لذت بردیم. Chloe و Sully چه ندار کنار هم وایسادن :d حقا صفت "dirty old man" که نیت به Sully نسبت داد برازندشه :d

این قارچیکیه هم اینجا داره برای Joel قهوه می‌ریزه، حالا به جاش تو بازی خونش رو می‌ریزه :d. Ellie که همیشه تو عکسا تو کفه یه چیزیه :d بهترین تفسیر از حالت Elena رو هم که رضا کرد :d

کلا دوتا کارت قشنگ هست ولی خب منم کارت اول رو بیشتر دوست دارم :d .

لامصب انتظار خیلی سخت ! :( خدا کنه حداقل باک شات رو نمایش بدن :(:x

باکسشاتش که باید خیلی توپ باشه به نظر منکه پس زمینه تیره داره مثله قهوه ای خیلی پر رنگ و نزدیک به سیاه

86343865471545051167.jpg

این چهره رو که یادتون هست :دی
درست یک سال پیش بود که ایشون امدن و بازیو معرفی کردن و همانا شد که از اون تاریخ این خواننده و هنرمند توانای دنیای موسیقی شد محبوب من و رفت تو تاپ ارشیو های من
قبلا زیاد ازش خوشم نمیومد ولی الان از طرفداران بسیار پربا قرصش هستم :دی
خدا حفظش کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or