حالا نه اینکه AW خودش اومده بود یه شهر یونیک خلق کرده بود و از شهر واقعی مشابه ـش چیزی برنداشته بود همونه !این محیط را دیدم یاد AW افتادم مخصوصا اون حالت درختاش .
حالا نه اینکه AW خودش اومده بود یه شهر یونیک خلق کرده بود و از شهر واقعی مشابه ـش چیزی برنداشته بود همونه !این محیط را دیدم یاد AW افتادم مخصوصا اون حالت درختاش .
مثل اینکه شما مشکل داری ؟! اصلا شما حرف منو یه چیز دیگه برداشت کردی !! من مگه گفتم اسکی رفته ؟! منظورم اینه ما تو انتظار AW که دوستش داریم این محیطش را دیدم افسوس خوردم !حالا نه اینکه AW خودش اومده بود یه شهر یونیک خلق کرده بود و از شهر واقعی مشابه ـش چیزی برنداشته بود همونه !
مشکل خودت داری !مثل اینکه شما مشکل داری ؟! اصلا شما حرف منو یه چیز دیگه برداشت کردی !! من مگه گفتم اسکی رفته ؟! منظورم اینه ما تو انتظار AW که دوستش داریم این محیطش را دیدم افسوس خوردم !
با کیفیتش خیر . فکر کنم لینک دانلود HDـش دو سه روز دیگه برای دانلود بیاد .لینک دانلود تریلر با کیفیتش هست ؟! لطف کنید بزارید تا دانلود کنم
اهان اگه الان منظورم اونی که شما میگید هست چرا دارم انکارش میکنم ؟ نکنه از شما میترسم خدای نکرده ؟! من چیزی را بخوام بگم رک میگم نیاز به یاداوری و موش کافیه شما از پستهای من نیست ! سعی کن اون طرز فکرت را یکم بزرگ کنی ! به نظرت الان مشکلی داره گفتم محیطش منو یاد AW انداخت ؟! هزار تا چیز از ذهنت میگذره اینو ربطش به من نده همونطور که گفتم من نیاز ندارم بخوای چیزی را ثابت کنی منظوری داشته باشم میام رک میگم ! و از شما هم ترسی ندارم پنهانش کنم ببین میتونی از یه چیزه جزئی یه بحث درست کنی ؟! الان من مثل بچه ادم اومدم میگم منظورم اونی که شما میگید نیست بعد میای منو محکوم میکنی !مشکل خودت داری !
باشه بابا حق با شماست ! شما که سالی به دوازده ماه اینجا رویت نمیشین یهو یادتون اومد یادی از AW اینجا بکنید ! You Win !
مثل اینکه شما مشکل داری ؟! اصلا شما حرف منو یه چیز دیگه برداشت کردی !! من مگه گفتم اسکی رفته ؟! منظورم اینه ما تو انتظار AW که دوستش داریم این محیطش را دیدم افسوس خوردم !