The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
حالا نه اینکه AW خودش اومده بود یه شهر یونیک خلق کرده بود و از شهر واقعی مشابه ـش چیزی برنداشته بود همونه !
مثل اینکه شما مشکل داری ؟! اصلا شما حرف منو یه چیز دیگه برداشت کردی !! من مگه گفتم اسکی رفته ؟! منظورم اینه ما تو انتظار AW که دوستش داریم این محیطش را دیدم افسوس خوردم !

مثل اینکه شما مشکل داری ؟! اصلا شما حرف منو یه چیز دیگه برداشت کردی !! من مگه گفتم اسکی رفته ؟! منظورم اینه ما تو انتظار AW که دوستش داریم این محیطش را دیدم افسوس خوردم !
مشکل خودت داری !
باشه بابا حق با شماست ! شما که سالی به دوازده ماه اینجا رویت نمیشین یهو یادتون اومد یادی از AW اینجا بکنید ! You Win !

لینک دانلود تریلر با کیفیتش هست ؟! لطف کنید بزارید تا دانلود کنم :دی
با کیفیتش خیر . فکر کنم لینک دانلود HDـش دو سه روز دیگه برای دانلود بیاد .
با کیفیت پائین: لینک دانلود

از نقاط اوج تریلر دقیقه 01:07 هست، اوج تاریکی مطلق با نور چراغ قوه میرسید به یک زامبی که در حال خوردن یک بنده خداست و بعد بصورت دیوانه واری بهتون حمله ور میشه .
دقیقه 01:23 هم ببینید دستو پای زامبی ها چجوری تحت تاثییر نارنجک متلاشی میشه + عکس العمل جوئل و الی .

پ.ن: تریلر با کیفیت HD ـش بیاد برای ثانیه به ثانیه اش یک Breakdown عالی میزنیم حال کنید:دی!

مشکل خودت داری !
باشه بابا حق با شماست ! شما که سالی به دوازده ماه اینجا رویت نمیشین یهو یادتون اومد یادی از AW اینجا بکنید ! You Win !
اهان اگه الان منظورم اونی که شما میگید هست چرا دارم انکارش میکنم ؟ نکنه از شما میترسم خدای نکرده ؟! من چیزی را بخوام بگم رک میگم نیاز به یاداوری و موش کافیه شما از پستهای من نیست ! سعی کن اون طرز فکرت را یکم بزرگ کنی ! به نظرت الان مشکلی داره گفتم محیطش منو یاد AW انداخت ؟! هزار تا چیز از ذهنت میگذره اینو ربطش به من نده همونطور که گفتم من نیاز ندارم بخوای چیزی را ثابت کنی منظوری داشته باشم میام رک میگم ! و از شما هم ترسی ندارم پنهانش کنم :) ببین میتونی از یه چیزه جزئی یه بحث درست کنی ؟! الان من مثل بچه ادم اومدم میگم منظورم اونی که شما میگید نیست بعد میای منو محکوم میکنی !

مادر جان :d

تریلر به طرز وحشیانه‌ای فوق‌العاده بود :d، همون چیزی بود که تو ذهن داشتم، فوق‌العاده تر از اون ، با یهترین بازی Survival نسل رو به رو هستیم. واقعاً صبر ایوب می‌خواد انتظار تا MAY 7 ! (البته گنج قارون هم می‌خواد، ترافیک بازیا سنگینه:|)

بوکمارک شود: GOTY 2013 همین بازیه، GTAام کجا بود؟! :d اگر TLOU سال بعد GOTY نشد من با BC خداحافظی می‌کنم :)

پ.ن 1: لعنتی دیگه هیچ جوره نمیشه هایپ زدایی کرد :(

پ.ن 2: سرعت کله قارچی‌ها تو حلقم :d

پ.ن 3: GOD Help Us :((

آخرین ویرایش:
بازی کاملا سینمایی ساخته شده به نظر میرسه گروه های تو شهر می خوان مستقل بشن و ما با اون ها هم باید مبارزه کنیم یک چیزی تو مایه های سریال Revolution

یک کم محیط شلوغ تر از اونی هست که تو تریلر ها قبلی دیدیم و به نظر میرسه کار اصلیمون با انسان ها هست تا زامبی ها..

فرخ جان اینجا منطقه ممنوعه سایت هست..!

دقیقا موافقم,دوستان این تایپک کلا با بقیه تایپکا فرق داره یه جورایی مقدسه!! بابا تریلر جدید اومد بیایید تجزیه و تحلیل کنید خب

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 PM ارسال شده بود ----------

خب داداش رضا ممنون تریلر رو دیدم,فک نمیکردم همچین محیطایی داشته باشه,کاملا واضحه که داستانش وحشتناکه,راستی آخر تریلر بنظرم الی اسلحه رو به سمت جوئل گرفتا !! فک کنم آلوده شده بود!! راستی جوئل بنظرم خیلی سریع محبوب میشه منکه از جوئل بیشتر از نیت خوشم اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or