دوستان 10 دسامبر هم تریلر داریم دیگه درسته ؟
یه Villain خفن و روانی تا دیگه کامل تکمیل بشه
به نظر من یه شخصیت مرموز و وحشی () تو داستان باشه، میتونه کیفیت داستانی بازی رو خیلی بالاتر ببره. البته مسلما تیم سازنده خودش بهتر میدونه چی بسازه ولی من همچین چیزی رو بیشتر دوست دارمتو این بازی شخصیت منفی محیط و کلا جو بازی هست. به نظر من که اصلا شخصیت منفی مشخص نداشته باشه و به جای شخص اشخاص Vilain باشن خیلی بهتره.
زیر نویس کی ریلیز می شه ؟پ.ن: تریلر با کیفیت HD ـش بیاد برای ثانیه به ثانیه اش یک Breakdown عالی میزنیم حال کنید!
آقا الکی گیر ندید ، فرخ واقعا حرف بدی نزد ! درست نیست که شمشیر از رو بستید !! خب واقعا اون عکس محیط جنگلیش شبیه AW بود و اصولا بازیهایی که در دنیای واقعی هستند خیلی پیش میاد محیطشون شبیه هم باشه و چیز عجیبی هم نیست .
راجع به نمایش من اصلا همچین جوی رو متصور نبودم ! اینی که نشون دادن اصلا با مقیاسی که در ذهنم در مورد وسعت و تنوع بازی داشتم نمیخوند ! اون درصد ریسکی که برای بازی در نظر داشتم الان به حداقل رسید
کسی شمشیر رو از رو نبست , چه آلن ویک چه تلو چه امثالهم از محیط طبیعی و جنگل های آمریکا استفاده کردن می خوای مثلاً چه تفاوتی بینشون دیده بشه ؟ الان شما بری حاشیه ی رودخانه و جنگل فیلم رمبو 1 رو هم ببینی همینه !
مثل اینکه شما گیر دادی ! خب تمام بازی ها 99 درصدشون از فیلمها و طبیعت خودمون الهام میگیرن ! نوع جنگلی که aw داشت منحصر بفرد هست یعنی منظورم نوع تم رنگ بندی و و حالت سایه روشنش با نورپردازیش و استایلش یه ارت خاصی داره و الان من با دیدن tlouیادش افتادم .کسی شمشیر رو از رو نبست , چه آلن ویک چه تلو چه امثالهم از محیط طبیعی و جنگل های آمریکا استفاده کردن می خوای مثلاً چه تفاوتی بینشون دیده بشه ؟ الان شما بری حاشیه ی رودخانه و جنگل فیلم رمبو 1 رو هم ببینی همینه !