دوستان 10 دسامبر هم تریلر داریم دیگه درسته ؟
یه Villain خفن و روانی تا دیگه کامل تکمیل بشه![]()
به نظر من یه شخصیت مرموز و وحشی (تو این بازی شخصیت منفی محیط و کلا جو بازی هست. به نظر من که اصلا شخصیت منفی مشخص نداشته باشه و به جای شخص اشخاص Vilain باشن خیلی بهتره.
زیر نویس کی ریلیز می شه ؟پ.ن: تریلر با کیفیت HD ـش بیاد برای ثانیه به ثانیه اش یک Breakdown عالی میزنیم حال کنید!
آقا الکی گیر ندید ، فرخ واقعا حرف بدی نزد ! درست نیست که شمشیر از رو بستید !! خب واقعا اون عکس محیط جنگلیش شبیه AW بود و اصولا بازیهایی که در دنیای واقعی هستند خیلی پیش میاد محیطشون شبیه هم باشه و چیز عجیبی هم نیست .
راجع به نمایش من اصلا همچین جوی رو متصور نبودم ! اینی که نشون دادن اصلا با مقیاسی که در ذهنم در مورد وسعت و تنوع بازی داشتم نمیخوند ! اون درصد ریسکی که برای بازی در نظر داشتم الان به حداقل رسید![]()
کسی شمشیر رو از رو نبست , چه آلن ویک چه تلو چه امثالهم از محیط طبیعی و جنگل های آمریکا استفاده کردن می خوای مثلاً چه تفاوتی بینشون دیده بشه ؟ الان شما بری حاشیه ی رودخانه و جنگل فیلم رمبو 1 رو هم ببینی همینه !
مثل اینکه شما گیر دادی ! خب تمام بازی ها 99 درصدشون از فیلمها و طبیعت خودمون الهام میگیرن ! نوع جنگلی که aw داشت منحصر بفرد هست یعنی منظورم نوع تم رنگ بندی و و حالت سایه روشنش با نورپردازیش و استایلش یه ارت خاصی داره و الان من با دیدن tlouیادش افتادم .کسی شمشیر رو از رو نبست , چه آلن ویک چه تلو چه امثالهم از محیط طبیعی و جنگل های آمریکا استفاده کردن می خوای مثلاً چه تفاوتی بینشون دیده بشه ؟ الان شما بری حاشیه ی رودخانه و جنگل فیلم رمبو 1 رو هم ببینی همینه !