The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
جیزی که از اینجا من متوجه شدم اینه که کارگردانی بازی حداقل کارگردانی کات سین ها در بالاترین سطح ممکنه قرار داره. جای قرار گرفتن دوربین هم فوق الاده اس توی کات سین ها .
به نظر میرسه محیط های باز هم از تنوع بالایی برخورداره.
اخه چرا هرچی بازی خوب و محشره وسط دانشگاه ها میاد هر چی بازی افتضاح توی تابستون!!!

بازی واسه من که عاشق دنیای Walking Dead هستم از همین الان بهترین بازی سال بعده. دنیایی که تو همین 1:30 دقیقه نشون دادن از اون چیزی که فکرش رو می کردم شگفت انگیزتره، همون خشونت و بی رحمی WD با شدت بیشتر و تو یه دنیای منحصر به فرد، دیگه از این بازی چی میخوام؟ یه Villain خفن و روانی تا دیگه کامل تکمیل بشه :دی

دوستان 10 دسامبر هم تریلر داریم دیگه درسته ؟

خیر همین تریلر VGA به صورت رسمی منتشر میشه با جزئیات و توضیحات بیشتر.

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

یه Villain خفن و روانی تا دیگه کامل تکمیل بشه :دی

فکر نکنم نیازی باشه :d همه چیز تو این بازی دست به دست هم دادن تا الی و جول رو به چالش بکشن، دیگه اگر این مورد هم نباشه به قدر کافی دردسر دارن :d ولی من فکر کنم قسمتی از بازی که الی و جول وارد Pittsburgh میشن از این جور چیزا داشته باشیم!

یه Villain خفن و روانی تا دیگه کامل تکمیل بشه :biggrin1:

تو این بازی شخصیت منفی محیط و کلا جو بازی هست. به نظر من که اصلا شخصیت منفی مشخص نداشته باشه و به جای شخص اشخاص Vilain باشن خیلی بهتره.

آقا الکی گیر ندید ، فرخ واقعا حرف بدی نزد ! درست نیست که شمشیر از رو بستید !! خب واقعا اون عکس محیط جنگلیش شبیه AW بود و اصولا بازیهایی که در دنیای واقعی هستند خیلی پیش میاد محیطشون شبیه هم باشه و چیز عجیبی هم نیست .

راجع به نمایش من اصلا همچین جوی رو متصور نبودم ! اینی که نشون دادن اصلا با مقیاسی که در ذهنم در مورد وسعت و تنوع بازی داشتم نمیخوند ! اون درصد ریسکی که برای بازی در نظر داشتم الان به حداقل رسید :)

راستی مبارزات بازی با توجه به اون چیزی که از سری Uncharted دیدیم یه چیز منحصر به فرد میشه. معمولا IP های جدید از این بخش مبارزات خیلی ضربه میخورن، ولی اینجا تجربه بزرگی که سازنده داره باعث میشه مبارزات بازی عالی بشه. الان این چند تا صحنه اکشنی که نشون داد از اون چیزی که تو E3 نشون دادن هم خفن تره، حالا حساب کنید بازی نهایی چه کیفیت فوق العاده ای خواهد داشت، اصلا نمی تونم تصور کنم :دی
تو این بازی شخصیت منفی محیط و کلا جو بازی هست. به نظر من که اصلا شخصیت منفی مشخص نداشته باشه و به جای شخص اشخاص Vilain باشن خیلی بهتره.
به نظر من یه شخصیت مرموز و وحشی (:دی) تو داستان باشه، میتونه کیفیت داستانی بازی رو خیلی بالاتر ببره. البته مسلما تیم سازنده خودش بهتر میدونه چی بسازه ولی من همچین چیزی رو بیشتر دوست دارم :دی

پ.ن: تریلر با کیفیت HD ـش بیاد برای ثانیه به ثانیه اش یک Breakdown عالی میزنیم حال کنید:دی!
زیر نویس کی ریلیز می شه ؟ :دی

وحشتناک ترین بخش تریلر قسمتی بود که صورت کله کلمی محترم تو دست های جوئله و دارن با هم مبارزه می کنن ! محیط بازی هم فوق العاده منو غافلگیر کرد . شهر خیلی پویا تر و شلوغ تر از اون چیزی هست که فکر می کردم و وقتی فکر ترکیب Npc های زیاد و متنوع با اون AI وحشتناک رو می کنم بیش از اندازه هایپ می شم ! از نظر لوکیشن و لول دیزاین هم توی همین تریلر مشخص شد که با چه تنوع فوق العاده ای روبرو هستیم . انچارتد 2 که خودش از این لحاظ تو این نسل رقیب نداشتنه تا الان ، حالا بعد 4 سال خود بچه های Nd می تونن رکورد خودشون رو بزنن ! افکت برف هم که کلا تخصص دوستان هست ! 7 می منتظر Goty 2013 هستیم :دی

موفق باشید

آقا الکی گیر ندید ، فرخ واقعا حرف بدی نزد ! درست نیست که شمشیر از رو بستید !! خب واقعا اون عکس محیط جنگلیش شبیه AW بود و اصولا بازیهایی که در دنیای واقعی هستند خیلی پیش میاد محیطشون شبیه هم باشه و چیز عجیبی هم نیست .

راجع به نمایش من اصلا همچین جوی رو متصور نبودم ! اینی که نشون دادن اصلا با مقیاسی که در ذهنم در مورد وسعت و تنوع بازی داشتم نمیخوند ! اون درصد ریسکی که برای بازی در نظر داشتم الان به حداقل رسید :)

کسی شمشیر رو از رو نبست , چه آلن ویک چه تلو چه امثالهم از محیط طبیعی و جنگل های آمریکا استفاده کردن می خوای مثلاً چه تفاوتی بینشون دیده بشه ؟ الان شما بری حاشیه ی رودخانه و جنگل فیلم رمبو 1 رو هم ببینی همینه !

فوق العاده بود...میدونستم که GotY سال بعد میشه واسم ولی الان مطمئن شدم بهترین بازی عمرم خواهد شد.این تریلر واقعا" به زیبایی بازی رو وصف کرد و واقعا" بیش از پیش من رو جذب کرد

کسی شمشیر رو از رو نبست , چه آلن ویک چه تلو چه امثالهم از محیط طبیعی و جنگل های آمریکا استفاده کردن می خوای مثلاً چه تفاوتی بینشون دیده بشه ؟ الان شما بری حاشیه ی رودخانه و جنگل فیلم رمبو 1 رو هم ببینی همینه !

خب من این حس رو نداشتم که داره با قصد خاصی اینو میگه ... یعنی دلیل نمیشه چون گفته این شبیه فلانه خواسته ترول کنه یا هدف خاصی داشته ، حداقل من اصلا همچین برداشتی نداشتم .

مثل اینکه شما گیر دادی ! خب تمام بازی ها 99 درصدشون از فیلمها و طبیعت خودمون الهام میگیرن ! نوع جنگلی که aw داشت منحصر بفرد هست یعنی منظورم نوع تم رنگ بندی و و حالت سایه روشنش با نورپردازیش و استایلش یه ارت خاصی داره و الان من با دیدن tlouیادش افتادم .
اتفاقا این محشره که یه همچین اتفاقی افتاده حداقل برای من یکی خیلی خوشحال کنندست . کلا من با TLOU خیلی حال میکنم چون جوش ماورای بازیهای هم سبکه خودش هست و منحصر به فرد و مطمئنا هم محیطهای خیلی متنوع تو بازی داریم کلا به نظر من TLOU متحول کننده سبک این زامبی بازی ها میشه :دی
--------------------------------------------------
با این جور بازی ها من زیاد حال نمیکنم زیاد ولی این TLOU بدجوری منو جذب کرده جزئیات و دقت و تعامل محیط فوق العادست .
اگه اون چیزی که باشه من حدس میزنم حتی انچارتد خودشون هم جلوش باید لنگ بندازه شاید از لحاظ امتیاز نتونه مثل انچارتد 2 موفق باشه ولی کلا حس میکنم اون کاری که با ژانر خودش میکنه خیلی بزرگتر از این حرفهاست یعنی تکون حسابی به این سبک بازی میده به اعتقاد من بازی gears باعث شد شوتر سوم شخص کلا تو یه خط و استاندارد جدید بره و انتظار دارم TLOU هم یه همچین کاری کنه و میدونم میشه چون به طرز فجیعی تابلو هست :دی کلا بدجوری با محیطش و جوش حال میکنم .

این چی بود....فوق العاده بود...تنوع محیطی وحشتناک بود.
این قسمت از تریلر هم عالی بود:

70967853536964221921.png

جزییات صورت وحشتناک:

k5366_Capture3.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or