The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این بازی، همه چیز تمومه. ولی خب چون تو نظر سنجی گفته شاخص ترین من به داستان و شخصیت پردازی رای دادم.

درسته که بازی های آخرالزمانی زیاد شده اما من فکر می کنم که The Last of Us با بقیه بازی ها فرق می کنه و خارج از کلیشه است. همینطور شخصیت پردازی به نظرم خیلی خوبه. حتی از تریلر ها هم می شه با شخیصت Ellie و Joel ارتباط برقرار کرد :دی

فک کنم دختره نقش مهمی رو تو داستان داره ...حدافل بیشتر از سایر شخصیت ها ...تو تریلر کلی به دختره اشاره میکردن. دوستان احتمال میدین که قابلیت کشتن یا زنده نگه داشتن افراد هم تو بازی باشه؟ تو آخر تریلر الی اسلحه دستش گرفته بود حالت قیافش رو دیدین؟

بازی که گرافیک و صدا بخواد شاخص ترین عنصرش باشه باید در کمپانیش رو گل گرفت،از نظر من البته:دی اما کار NDــیه پس خدا خواهد بود:دی

• شخصیت پردازی و داستان کار NDــیه پس خدا خواهد بود:دی
  • اتمسفر و محیط بازی کار NDــیه پس خدا خواهد بود:دی
  • Gameplay برای اینکه GP رو 1000000000 بار بهتر از uncharted کردن پس ما به این رای میدیم

کسی رد کارپت مراسم VGA رو دید!؟مگه جناب کارگردان نگفت Gustav به صورت لایو بازی میکنه!؟:-/

این عکسای پایین قطع عضو نیست , بیشتر شبیه له و لورده شدنه عضوـه :d فقط تو کف موج انفجار و تاثیرش روی این 2 تا کله کلمی شدم ! واکنش جوئل و الی هم جالبه
i498889_1.png

i498890_2.png

i498891_3.png

i498892_4.png

مهدی جان,گفتم من دیگه,صحنه ی آخر طرز رفتار الی جوری بود که انگار اسلحه رو به سمت جوئل گرفته!! شاید آلوده به ویروس بشه و ما بریم دنبال آمپولی,پادزهری چیزی!!

شاخص ترین رو خیلی سخته بشه انتخاب کرد:دی! یعنی به هر قسمت که نگاه میکنی در نهایت حد خودش هست ! صداگزاری و موزیک ؟! گیم پلی و هوش مصنوعی انقلابی ؟! گرافیک و نورپردازی ؟! انیمیشن ها ؟! همه و همه پرفکت هستند (البته در مورد داستان تا تجربه نکنیم نمیشه نظر داد ولی از نظر Story Telling مطمئنم چیز فوق العاده ای میشه) اما چون من خیلی خیلی تحت تاثییر گیم پلی و بطبع AI بازی هستم به گزینه Gameplay رای دادم .

یک نکته خیلی ریز:دی, توی این گیف دقت کنید الی انگشت های دستش رو چفت میکنه به چوبی که مواز با دیوار هست :-o :|!

مادر بگرید ، مادر بگرید ، مادر بگرید ، مادر بگرید ، مادر بگرید ، مادر بگرید ، ............................

نمیتونم چیزی بگم ..............

شاهکار ، شاهکار ، شاهکار ، شاهکار ، ............

gta چیه بابا هزار برابر اون سر این تریلر کپ کردم !!!!!

ناتی به قران خیلی دوست داریم ...........

بازي جوريه كه همچيش بالانس وهمه اجزاس فراتر از چيزي بود كه فكر مي كرديم وهمه قسمت هاش شاخص ترين اما اگر بخواييم تو اين نظر سجني شركت كنيم به نظرمن با توجه به فيزيك عالي و سينمايي بازي (اخر تريلر اون صحنه انفجار و متلاشي شدن دست و پاي زامبي ها دقت كنين يا اون صحنه اي كه توجنگل Joel با چماق تو سر اون طرف مي كوبه و...)و همچنين انميشن ها فوق طبيعي بازي و جزييات عجيب و غريب بازي من به گرافيك راي دادم.

داستان رو که چیزی در موردش نمیشه گفت فعلاً , گرافیک هم از خز ترین موارد آخر نسل هست باز اگر صدا جدا بود یه چیزی :دی جو و اتمسفر بازی هم چیز تکی نیست و قبلاً مشابه ـش دیده شده ولی چیزی که بازی رو متمایز میکنه اون گیم پلی و هوش مصنوعی خفنشه :دی پس رای ما گزینه ی 3 :دی

جو و اتمسفر بازی هم چیز تکی نیست

احسان پاشو برو بیرون تا نزدم ......:|:d شفتل ! ( :d) بهترین اتمسفر حال حاضر و تک ترین چیز ممکن رو داره بعد .......:|:d

بهت گفتم رفتی تو فاز اون فصلی انجا ها پیدات نشه دوباره اومدی :d

نه ولی بدون شوخی احسان خداییش چندتا بازی دیدی که همچین جو خفه و نابود کننده ای داشته باشند ؟؟

داستان هم هر چقر از محتوا ممکنه ضعیف باشه ولی ای رو صد در صد مطمئنم که روایت فوق العاده ای داره .

گرافیک هم که ......:| لامصب ناتی گاد هست ها !!:|:d

احسان پاشو برو بیرون تا نزدم ......:|:d شفتل ! ( :d) بهترین اتمسفر حال حاضر و تک ترین چیز ممکن رو داره بعد .......:|:d

بهت گفتم رفتی تو فاز اون فصلی انجا ها پیدات نشه دوباره اومدی :d

نه ولی بدون شوخی احسان خداییش چندتا بازی دیدی که همچین جو خفه و نابود کننده ای داشته باشند ؟؟

داستان هم هر چقر از محتوا ممکنه ضعیف باشه ولی ای رو صد در صد مطمئنم که روایت فوق العاده ای داره .

گرافیک هم که ......:| لامصب ناتی گاد هست ها !!:|:d

منظورم کلی ـه , نه فقط بازی :دی مثلاً همین twd :دی این حال و هوا و محیط معمولاً توی فیلم و سریال یا بعضاً بازی ممکنه دیده بشه ولی خب اونی که اشاره کردم دیگه زیادی شاخصه :دی یک لحظه به هوش مصنوعی و واکنش های الی که فکر کنی تمام چیزهایی که گفتی یادت میره :دی تا حالا توی کدوم بازی دیدی همراهت اینجوری باشه ؟ :دی

یک لحظه به هوش مصنوعی و واکنش های الی که فکر کنی تمام چیزهایی که گفتی یادت میره :دی تا حالا توی کدوم بازی دیدی همراهت اینجوری باشه ؟ :دی
جا داره یادی بکنیم از سخن آقا دیجیتال فاندری (ع) در مورد هوش مصنوعی Ellie:d
"Naughty Dog explored CPU-driven 'helper' AI in the Uncharted games, but in Ellie it has created its most interactive, fully realised character to date."

چه میکنه این Cell لعنتی:دی!

در مورد جو هم من بشخصه چینین اتمسفری (گرایش به رنگ ها و محیط زنده مثل سبز و ترکیبش با فضای آخرالزمانی) حداقل توی هیچ بازی ویدئویی نظیرش که هیچ نزدیک بهش هم ندیدم .

الان تریلرو دیدم .

من یه نیم ساعت دیگه بر میگردم الان شرایط مساعدی ندارم :دی

=====

ND خدا امواتتو بیامرزه .

دقیقا 149 روز تا ریلیز بازی . خدایا صبر عطا کن /

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or