arsenalmom
کاربر سایت
همراه با زیرنویس تریلر یک تجزیه و تحلیل هم در دستور کار داریم انشالله, منتظر کیفیت HD هستیم!دوستانی که در تجزیه و تحلیل تریلر متخصص هستن یک بررسی کامل انجام بدن
مثل اینکه من تنها کسیم که از نمایش بازی خوشش نیومده
اشتباه برداشت نکنید ، گرافیک ، Draw Distance ، انیمیشن ها و ... همگی Jaw Dropping بودن ولی مشکل اصلی من با اتمسفر و جو این تریلر بود ! نمیدونم چرا ناخودآگاه بعد از دیدن این تریلر یاد سریال Revolution() افتادم .
خیلی دوست داشتم Joel و Ellie توی بازی بیشتر اوقات تنها باشند و اون حس ترس و نیاز به زنده موندن به خوبی به گیمر منتقل بشه ولی اینجا که شده بود مبارزه با نیرو های نظامی و درست کردن یه منطقه امن و اینجور حرفا
امیدوارم فقط بخش کوچیکی از بازی اینطوری باشه و بقیه بازی بیشتر روی Joel و Ellie و سفرشون تمرکز داشته باشه
خب منم که دارم همینو میگماحسان اگه هیچکس نباشه واسه پیچ و خما های داستان و فقط این دوتا همینجوری برن که نمیشه که داداش من
علی در غیر این شرایط بامبولی برای منتقدین گرامی پدید می آید به نام " آیا به غیر از این دو نفر آدم دیگه ای توی این سرزمین یافت نمیشه ؟ "
علی در غیر این شرایط بامبولی برای منتقدین گرامی پدید می آید به نام " آیا به غیر از این دو نفر آدم دیگه ای توی این سرزمین یافت نمیشه ؟ "
تو تریلرهای قبلی بازی همش تو محیط شهری بود چندان هم فضاش اصلا اخرالزمانی نبود یعنی اون چیزی که من انتظار داشتم نبود ولی محیط جدیدی که نشون دادن عالی بود
در مورد گوتی و اینا هم پیشنهاد میکنم ول کنید کلا از الان باز بحث میشه که gta یا این گوتی میشه همش باز کل کل ، به جای این کارا بریم بازی کنیم لذتشو ببریم وگرنه کوفتمون میشه کلا
رو استور هم بیاد ایشالا 7 می 2014 دانلودش تموم میشه .:d.. ( حداقل 30 گیگ رو داره )