The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
واقعا سخته که ادم بخواد به کدوم گزینه رای بده ولی من به جو و اتمسفر داخل بازی رای دادم با این حال فکر میکنم همه نقاط بازی در یک تعادل خوبی باشند

شاخص ترین بخش بازی مبارزاتش هستن :دی روند مبارزات طوری هست که خود به خود اتمسفر بوجود میاره و ضربان قلب آدم رو میبره بالا :دی طراحی مراحل هم که اصلا جای بحث نداره، شاهکاره آقا :دی ولی واسه من که گیم پلی از همه بخش ها مهم تره، مبارزات بازی شدیدا جذاب به نظر میاد.

تصاویر یا گیف با کیفیت تر از این صحنه گیر نیاوردم، اما در کنار اون صحنه متلاشی شدن دستو پاهای Infected ها جزو بهترین سکانس های تریلر بود :
53900330894053587065.png
دوستانی که در تجزیه و تحلیل تریلر متخصص هستن یک بررسی کامل انجام بدن:)
همراه با زیرنویس تریلر یک تجزیه و تحلیل هم در دستور کار داریم انشالله:دی, منتظر کیفیت HD هستیم!

مثل اینکه من تنها کسیم که از نمایش بازی خوشش نیومده :(

اشتباه برداشت نکنید ، گرافیک ، Draw Distance ، انیمیشن ها و ... همگی Jaw Dropping بودن ولی مشکل اصلی من با اتمسفر و جو این تریلر بود ! نمیدونم چرا ناخودآگاه بعد از دیدن این تریلر یاد سریال Revolution(:-&) افتادم .

خیلی دوست داشتم Joel و Ellie توی بازی بیشتر اوقات تنها باشند و اون حس ترس و نیاز به زنده موندن به خوبی به گیمر منتقل بشه ولی اینجا که شده بود مبارزه با نیرو های نظامی و درست کردن یه منطقه امن و اینجور حرفا :|

امیدوارم فقط بخش کوچیکی از بازی اینطوری باشه و بقیه بازی بیشتر روی Joel و Ellie و سفرشون تمرکز داشته باشه

علی در غیر این شرایط بامبولی برای منتقدین گرامی پدید می آید به نام " آیا به غیر از این دو نفر آدم دیگه ای توی این سرزمین یافت نمیشه ؟ " :دی

احسان اگه هیچکس نباشه واسه پیچ و خما های داستان و فقط این دوتا همینجوری برن که نمیشه که داداش من
biggrin1.gif
خب منم که دارم همینو میگم :دی

آخرین ویرایش:
علی در غیر این شرایط بامبولی برای منتقدین گرامی پدید می آید به نام " آیا به غیر از این دو نفر آدم دیگه ای توی این سرزمین یافت نمیشه ؟ " :دی

احسان اگه هیچکس نباشه واسه پیچ و خما های داستان و فقط این دوتا همینجوری برن که نمیشه که داداش من :دی

نه احسان منم نمیگم آدم دیگه ایی توی این سرزمین نباشه :دی میگم کاشکی زیاد به بقیه نپردازن و کلیت داستان در مورد Joel و Ellie و سفرشون باشه :دی

تو تریلرهای قبلی بازی همش تو محیط شهری بود چندان هم فضاش اصلا اخرالزمانی نبود یعنی اون چیزی که من انتظار داشتم نبود ولی محیط جدیدی که نشون دادن عالی بود
در مورد گوتی و اینا هم پیشنهاد میکنم ول کنید کلا :دی از الان باز بحث میشه که gta یا این گوتی میشه همش باز کل کل ، به جای این کارا بریم بازی کنیم لذتشو ببریم وگرنه کوفتمون میشه کلا :دی

مصطفي جان برو با همون 360 ات بوق بزن فعلا" تا برسي به ما اونم شايد در اواخر سال 9999 كه مايكرو بن مي كنه تا اون زمان :))

اقا من كه كفم بريد يعني وقتي برف رو ديدم شوكه شدم ! اون قسمتي هم كه با اچار لوله گير بود چي بود زد يارو رو پاشوند از هم تو حلق همه بدخواه هاي بازي از جمله همين بالايي چندين شخصيتي :d

به نظرتون بازي رو استور مياد ؟:d
تا الان كه فكر كنم سابقه نداشته بازي هاي انحصاري خفن سوني روي استور بيان اگر بخواد بياد كه از همين الان براش گذاشتم كنار پول رو ولي يا خدا و حجمي كه ND براي اين بهمون تحويل خواهد داد :|:d

باور كنيد ميشه دانلودش كرد :d فقط كافيه پول بذاريم روي همديگه يكي كه سرعتش خوبه دانلودش كنه به بقيه هم بده :d
الان دارن بازي هاي رو 200 به بالا ميدن اصلا" هم نه انگار دلار يه كم كشيد پايين /:)
براي TLoU كه انحصاري هم هست و خفن تازه بعد عيد هم هست جيب ملت نسبتا به خاطر عيدي ها پره تا پاچه ادم رو نابود نكنن دست بردار نيستند :|

اميد داريم روي استور هم بدنش ولي فكر نمي كنم :| چون LBP K رو دادن با PSASB كه بازي هاي خفن نبودند :| مثلا" تا الان U3 رو ندادن :| يا KZ3 رو :|

اون صحنه هایی که آدم ها خودشون رو دار زدن خیلی به اتمسفر بازی کمک میکنه...امیدوارم از این صحنه ها زیاد داشته باشیم.

قدم زدن تو این جنگل ادم رو روانی میکنه:

jc1gyrcrh0cmvocklze5.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or